Çok öfkelendiğiniz biri hakkında yapmadığı bir suçu uydurup adliyeye şikayetçi olmaya cesaret eder miydiniz?

Diyelim ki biri size çok ciddi manevi zarar verdi. Sırf intikam almak için hakkında suç uydurup, yalancı şahitler bulup şikayetçi olur muydunuz sırf ceza aldırmak için? Başka delil yok diyelim. Ama biliyorsunuz maalesef bu ülkede sadece şahit beyanlarına dayanarak bile kararlar verilebiliyor. Karşı taraf kendisini nasıl aklayacak? Sadece merak ettim. Benim böyle bir amacım yok yanlış anlamayın😊bazen derler ya kader mahkumu. Demek ki böyle olunuyor..
Kısaca iftira atalım diyorsun yani Allahin adaleti şaşmaz döner dolaşır ettiğini bulursun.O yüzden Allah iftira atmaktanda iftiraya uğramaktan da korusun inşallah 🤲

Claire gibi. O da üçüncü kocayı bulamıyorum diye ağladı bir hafta sonra hiç evlenmemiş cerrahla evlendim diye geldi ya😂😂😂 bebeği de her hafta bir ay büyüyor 😂😂3 aylık evlilikte 5 aylık oldu. Bu konu da o hesap
E o zaman bebeğin cinsiyeti de belli olmuştur. En son eşi ne olur kız bebek olsun diye yalvarıyordu😁 kurgu çok hızlı ilerliyor😁

Diyelim ki biri size çok ciddi manevi zarar verdi. Sırf intikam almak için hakkında suç uydurup, yalancı şahitler bulup şikayetçi olur muydunuz sırf ceza aldırmak için? Başka delil yok diyelim. Ama biliyorsunuz maalesef bu ülkede sadece şahit beyanlarına dayanarak bile kararlar verilebiliyor. Karşı taraf kendisini nasıl aklayacak? Sadece merak ettim. Benim böyle bir amacım yok yanlış anlamayın😊bazen derler ya kader mahkumu. Demek ki böyle olunuyor..
Yani demek üstediginiz kısaca kendi nefretiniz icin üftira atar mısınız ? Tabki hayır

asla yapmazdım çünkü ilahi adalet var. Allahtan korkarım, kimse için karakterimi düşüremem, yalancı olamam

Yorumlardan okuduğum kadarıyla korkunç birisiniz bende zamanında sorunlar yasadım sizin gibi bir elti yuzunden ama intikam alma yerine mis gibi evimi evimi yurdumu bırakıp tasındım o ortamdan sırf ailemin ve kendi huzurum icin çünki sizin gibilerden hersey beklenirki yapmıssınız yapacağınızı bir kahve dai ictiyseniz onunla hatır sayıp tek kelime etmemeniz gerekir ki siz sırları dokup simdi ise en korktuğum sey iftira peşindesiniz Allah sizi hidayete erdirsin şeytana uymussınuz ama emin olun mazlumun yanında Allah var mal mülk intikam hırsı gozunu burumus hem anne baba istedigine istedigini verir onların ve Allah'ın arasında Adalet kavramı siz adelet diyorsunuz ya kesinlikte adelet degil buram buram kıslançlık ve hainlik kokuyorsunuz kusura bakmayın sert konustum hakkınızı helal edin ama aynı seyleri yasadım okudukça kalbim ilk gunki gibi incinidi 😔

Suç yok ortada hanımefendi. Benimle paylaştığı sırlar değil. Yapıp ettikleri diyorum. Aile içinde yaptığı ayıplar, hatalar, taşkınlıklar. Kendi akrabaları bilmiyordu. Ben de onlara anlattım. Ne bir iftira var, ne bir hakaret. Burada nerede suç var?
Başkasının aybını örtmek icin gece gibi ol :acaba bu ayetler kimler icin indi

Yahu bizi yeme konu sahibesi. Karşı taraf davayı açmış kazanmış paranı da almış. Nedne ayrıca intikama gelsin?? Sen belli ki kaybetmeyi hazmedemedin şimdi iftira peşindesin.
ya da eltiye gene cezalık bi hakaretler etti, kadın tekrar dava açarsa diye şimdiden iftiraya uğradım desem yırtar mıyım hesabı yapıyor

Sizin ondan ne farkınız kalacak? Yalanci şahitlik yapacaklar da siz de vicdani olarak rahat edecek misiniz? Şu söylediğinizi vicdanınız kabul ediyor mu?
Ülkemin hukuk sistemi öyle berbat ki aklınıza her gelen hileyi yapıp mahkemeleri meşgul edebilme cesaretini vermiş size ! Bu da devletin ayıbı 🤨

Ben size insanların bildiği şeyleri anlatıyosunuz demedim ki. Akrabaları açısından baktım olayı. Şu an eltinizin tüm akrabaları eltinizi kıskanan, takıntılı biri diye arkanızdan sallıyodur. Kendinizi rezil etmişsiniz. Ayrıca bu olaydan sonra neden kayın ailenizin eltinizin tarafını tuttuğunu anladım. Kayınvalidenizin anlattığı lafları taşımışsınız.
Mirta yok mu bunun şeceresi dök görelim 😅

Bunu yapmak icin agir ruh hastasi oyuncu entrikaci karektereiz olmak lazim.

Hangi mahkeme delilsiz bunu işleme alır ? Yalancı şahit ?? Taciz tecavüz suçlaması olsa evet kadının esası beyandir da o bile bazen islemiyor !
Benim son konumu hatırlarsınız belki elimde delil olmasına rağmen benim, karşı iki numaranın hts si bekleniyor kaldı ki ben de kadınım.

Gidip sözlü beyan ve yalancı şahitle böyle bir işe kalkışmak akıl karı değil 😅 Savcıyı, hakimi delilsiz kandıracaklarını sanıyorlar. İşin sonunda kendiler patlayacak haberleri yok 😅

Suç yok ortada hanımefendi. Benimle paylaştığı sırlar değil. Yapıp ettikleri diyorum. Aile içinde yaptığı ayıplar, hatalar, taşkınlıklar. Kendi akrabaları bilmiyordu. Ben de onlara anlattım. Ne bir iftira var, ne bir hakaret. Burada nerede suç var?
İlla suç bulmaya çalışıyorsan al sana özel hayatın gizliliği yani kendileri akıl edemedi mi akrabalara söylemeye de size düştü gizlemişler işte gizli sır bunu kalkıp söylememeniz lazım nasıl korkusuz nasıl önünüzü ardınızı bilmeyen insanlarsınız ya sizin bir lafınızla birbirlerine girseler biri bir zarar görse azmettirmiş oluyorsunuz yaptığınız şey kasıtlı bir insan bu yaşta olup evlenip çocuk yapmayı bilip bunları bilmemesi imkansız ya

X