Çok öfkelendiğiniz biri hakkında yapmadığı bir suçu uydurup adliyeye şikayetçi olmaya cesaret eder miydiniz?

İyi yaptım. Eltimin akrabaları hayatımda bir kere bile görmediğim/görmeyeceğim insanlar. Amacım o kadını sinir edip kocasıyla kötü etmekti. Amacıma ulaştım. Yani ailesi akrabaları benim hakkımda ne derse desin. Hayatımda olmayan insanlar. Umrumda olmaz ne dedikleri.
Maşallah adalet timsali üyemize

Benim son konumu hatırlarsınız belki elimde delil olmasına rağmen benim, karşı iki numaranın hts si bekleniyor kaldı ki ben de kadınım.

Gidip sözlü beyan ve yalancı şahitle böyle bir işe kalkışmak akıl karı değil 😅 Savcıyı, hakimi delilsiz kandıracaklarını sanıyorlar. İşin sonunda kendiler patlayacak haberleri yok 😅
İşte...

Bu samimiyeti kıskandığından yapıyor zaten. Diğer konusunda eltim ne yaparsa yapsın hep onun tarafındalar yazmış. Bir de kayınpeder bize hiç para vermiyor, evimizi yaptırmıyor diye ağlamış ama şu an eltisine yılan dediği için yediği para cezasını kayınpederinin ödediğini iddia ediyor. Sallasın dursun nasılsa tanımıyoruz hiçbirimiz 😃

İlla suç bulmaya çalışıyorsan al sana özel hayatın gizliliği yani kendileri akıl edemedi mi akrabalara söylemeye de size düştü gizlemişler işte gizli sır bunu kalkıp söylememeniz lazım nasıl korkusuz nasıl önünüzü ardınızı bilmeyen insanlarsınız ya sizin bir lafınızla birbirlerine girseler biri bir zarar görse azmettirmiş oluyorsunuz yaptığınız şey kasıtlı bir insan bu yaşta olup evlenip çocuk yapmayı bilip bunları bilmemesi imkansız ya
Özel hayatın gizliliği böyle bir şey değil. Gözetlemen lazım, ses veya görüntüleri ifşa etmen lazım vs. O farklı bir durum

Şöyle düşünün. Yolda birinin sizle karşılaştığını ve size hakaret ettiğini ileri sürdünüz. Yanınızdaki şahitler de bunu duyduklarını söylediler. Karşı taraf kendini nasıl aklayacak? Veya evinize zorla girdiğini söylediniz. Yine şahitleriniz de evet dediler. İşte bu çok tehlikeli.
O kadar kolay değil bu polis ne yapar eder bir açığınızı bulur sen zekisin de onlar salak mı

Herkes salak bir sen akıllısın
Herkes korkak bir sen cesaretlisin
Herkes unutur bir sen unutmazsın
Herkes gariban bir sen tuttuğunu koparırsın
Herkes tutuk, konuşmayı bilmez bir sen dilbazsın...
Sanırım böyle sanıyor iftiracı ve entrikacı insanlar.
O goller herkesin önüne geliyor da karakterli insan kendini aynı seviyeye düşürmemek için şeytanla ciddi mücadele ediyor. İyi ile kötünün ayrımı budur.

Özel hayatın gizliliği böyle bir şey değil. Gözetlemen lazım, ses veya görüntüleri ifşa etmen lazım vs. O farklı bir durum
Öyle sağda solda okuduğun her şeye inanma ben birine bir aile sırrımı verdim bu da gitti inadına bir akrabama söyledi akrabamla ailem arasında ciddi husumet başladı ve hadi hasbel kader birine zarar geldi yaralama ölüm vs sen o zaman görürsün farklı mı değil mi seni olayın içine nasıl çekiyorlar

İyi yaptım. Eltimin akrabaları hayatımda bir kere bile görmediğim/görmeyeceğim insanlar. Amacım o kadını sinir edip kocasıyla kötü etmekti. Amacıma ulaştım. Yani ailesi akrabaları benim hakkımda ne derse desin. Hayatımda olmayan insanlar. Umrumda olmaz ne dedikleri.
Allah senin gibilerin şerrinden korusun herkesi , kötülük sende hayat bulmuş resmen , elbet Allahın adaleti seni de bulur...

Şöyle düşünün. Yolda birinin sizle karşılaştığını ve size hakaret ettiğini ileri sürdünüz. Yanınızdaki şahitler de bunu duyduklarını söylediler. Karşı taraf kendini nasıl aklayacak? Veya evinize zorla girdiğini söylediniz. Yine şahitleriniz de evet dediler. İşte bu çok tehlikeli.
o gün orada olmadığını takip sistemleri ile ispatlayabiliir çok kolay şekilde.
Karşı tarafada her türlü cezayı yedirir.

Yapacak kişi sizsiniz bence. eltim yapacak diyosunuz ama anlatimlariniz sanki siz istiyosunuz da yaparsam ciddiye alırlar mı diye bize soruyorsunuz

Böyle kimseye iftira atmayi düşünmeyin , Allah var , ölüm var

Allah iftiradan herkesi korusun. O kişi çok kötü biri olabilir ama olmayan birseyo suc atmakta iftira sonuçta. Böyle birşeyi nasil merak ediyorsunuz yapmayacaksaniZ. SiZde kötüsünüz sanırım

Hayretle yazdıklarınızı okuyorum bir insanın kendi hayatına bakması neden bu kadar zor bugün onu düşürdüğünüz duruma yarın sizin düşmeyeceğiniz ne malum. Allah herkesin kalbine göre versin ne güzel bir dua. Tavsiyem sadece kendi hayatınıza bakın yoksa elinizdkeikeri de kaybedeceksin iz. Genelde bu şekilde sağa dola saldırganlık yapanlar kendi başlarını yer. Kendi başınıza bir bela almadan kendinize çeki düzen verin derim

Diyelim ki biri size çok ciddi manevi zarar verdi. Sırf intikam almak için hakkında suç uydurup, yalancı şahitler bulup şikayetçi olur muydunuz sırf ceza aldırmak için? Başka delil yok diyelim. Ama biliyorsunuz maalesef bu ülkede sadece şahit beyanlarına dayanarak bile kararlar verilebiliyor. Karşı taraf kendisini nasıl aklayacak? Sadece merak ettim. Benim böyle bir amacım yok yanlış anlamayın😊bazen derler ya kader mahkumu. Demek ki böyle olunuyor..

Görmeden inanmam, kimsenin vebaline girip iftira da atmam

X