Hakaret mi ettim?

asiri kiskanc ve kotu kalplisin . acik ve net .Allah sifasini versin insaallah size .

Aşağılık komplex in mi var? Sürekli kıyaslıyorsun konu sahibi..

Cidden ben de anlayamadım. Konun %50si sen pedagogtan üstün müsün den pedagogtan üstün müsün söyle bu nedir arkadaş anlamadım gitti Kelimelerin %50si pedagog, diğer %50si üstün Ne pedagogların numarasını anladım burda, ne de pedagogların neden bir threshold olduğunu. Çözemedim yani.

Yuh yani, kizin rahatsizligini yuzune vurup zekanla övünmek nasil bir zeka seviyesi bilemiyorum ama EQ seviyen yerlerde geziyor

Zaten oraları okuyunca öyle düşündürdü

Mesela bir doktor iç mimardanda, pedagogtan da, mali musavirdende üstündür. Çünkü hayat kurtarır.
O zaman öğretmenler ve öğretim görevlileri de hepsinden üstündür. Çünkü bu meslek dallarını onlar yetiştirir.
Yumurta mı tavuktan çıkar, tavuk mu yumurtadan, heh işte böyle bir çelişki içerisindesin.

Fake diil miymis ya bu
En son "doktor diilim ama hastam cok" dediinde faketir yea die biraktiydim okumayi zaar

Horoza sormuşlar yumurta mı tavuktan çıkar, tavuk mu yumurtadan. Horoz da demiş ki bana ne kardeşim ben sadece tavuğu severim (serbest çağrışım oldu kusura bakmayın)

Bence siz kiskaniyosunuz onu.ve suclusunuz tedavi olun.

Sen de disleksi olabilirdin kimin elinde? Ne kadar acımasız ve egoistsin. Zeka olsa ne yazar. Disleksi tedavi de edilebilir bir şey ama çok geç fark etmişler iş işten geçmiş. Unutma belki ileride çocuğun okuma güçlüğü, yazma güçlüğü çekecek? Ne biliyorsun? Neyin garantisi var bu hayatta. Üvey kardeşinin hatrı için ondan uzak dur bence çünkü onun da dediği gibi kalbin hiç temiz değil.

Horoza sormuşlar yumurta mı tavuktan çıkar, tavuk mu yumurtadan. Horoz da demiş ki bana ne kardeşim ben sadece tavuğu severim (serbest çağrışım oldu kusura bakmayın)
Heh diyorsun ki hangisi işime yararsa o an, o üstündür. Eh pragmatik bir bakış açısı, beğendim :) Doğru yani, şimdi doktora ihtiyacın varken, bir iç mimar yardımcı olamaz sana.
O değil de amma eziklendim len, hiç mi öğretmen arkadaş yok bu konuda, çıkın temsil edin mesleğimizi ulen!

Mesela bir doktor iç mimardanda, pedagogtan da, mali musavirdende üstündür. Çünkü hayat kurtarır.
Ustunlugun meslekle, makamla, parayla olabildigine inanmis biri icin denilcek cok fazla bisey yok aslinda... Kendi kucuk ustun dunyanda takil sen iisi mi bosver normal insanlari, disleksi olanlari...

o zaman kesin melis

melis canım yola kiminle devam edeceksin erdem seni seviyor semih de meyilli gibi ne bileyim
Ayyyy inanmıyorum ciddi ciddi izliyor musun o varos programları? İq seviyen 13 falan azalmıştır emin ol

Pedagoglar psikolog değil, onlar ergenlik donemine gelmemis (yani yaklasik 13 yasina kadar) olan cocuklari ve kucuk cocuklari egitiyorlar. Ben reşit olali yıllar oldu :))) hem 125 normal derece, üstün zeka değil malesef :'(

Keşke normal zekada olduğuna bizi inandırsaydın da benden de o kadar iyi laf sokuş duymasaydın.
Neyse hala anlamamışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…