Yorumunuzu yaptınız. Hatta üst üste aynı şeyi yazıyorsunuz. Tamam.Ya bunu bu forumda sordurmak bile çok komik degil mi ?
Bunun adı resmen gözdağı vermek.
Şikayet edeceksen gider edersin.
Ya da o etiketledigin kişilere özel mesaj atardin.
Burada mune ve kazen deyince daha mı korkutucu oldu ?
Az önce eşim beni buldu dediniz.
O da kendisine evlenecek kadın bulmuş oluyor bu durumda.
Ha user ban yer yemez onu bilemem.
Ama mahkeme bununla sanmam uğraşmaz
mahkeme ve savcılık böyle dosya dolu ama bu hakim önüne gelmeden savcılıkta kapanırBen hakim olsam seni bu hassaslıkla çok üzerler derdim sadece
Bu yüzden hakim olamadım sanırım savcı veya avukat da olamadım gerçi
Bu arada ben karı demedim kadın dedim kibar oldum.Çok komiksiniz:)
Beni dedim farkındaysanız, karı demedim. Beni, benim kişiliğimi buldu..
Karı buldu ile çok farklı şeyler.. Ben orada ne kast edildiğini anlıyorum.
Ben dilekçemi yazacağım. Sonrası savcılığın işi..
Karı mı? Ay ben şok karı mıÇok komiksiniz:)
Beni dedim farkındaysanız, karı demedim. Beni, benim kişiliğimi buldu..
Karı buldu ile çok farklı şeyler.. Ben orada ne kast edildiğini anlıyorum.
Ben dilekçemi yazacağım. Sonrası savcılığın işi..
Bir kere dilekçe vermem yeter mi?Benim bildiğim siz başvurursunuz mahkeme karar verir kovuşturmaya yer var mı. Umarım doğru biliyorumdur
Ben hukukçuyumYorumunuzu yaptınız. Hatta üst üste aynı şeyi yazıyorsunuz. Tamam.
Ben dilekçe yazacağım. Siz doktorsunuz bakalım hukuçular ne diyecek.
Paylaşacağım.Ben çok gözdağı hissi aldım bu konudan
Az çok yapılacaklar bellidir
En kötü savcılığa gidilecektir veya internette çoğu yerde prosedür yazıyordur
Yerine üyenin de yer aldığı aynı siteye dava açacağım konusu açtınız
Dava sonucunu da paylaşırsanız sevinirim
Hem bize de örnek olmuş olur bu sayede
yani nikah kiyarken bile kari koca ilan ediyorum derler ya, eş, koca, karı, zevce bunlar hep es anlamli seyler degil mi ?Siz de zaten onun karısı olduğunuza göre "karı" olmuyor musunuz ?
Resmen böyle bir şey bu :)
Teşekkür ederim.Anladım ben sosyal medya deyince Twitter Facebook falan zannettim oralardan bilgi alınmıyor, dilekçede meramınızı anlatmanız yeterli şekil şartları çok önemli değil
Konu sahibesi koca bulmayı çok ciddi hakaret algilamis ben de bilemedim :)yani nikah kiyarken bile kari koca ilan ediyorum derler ya, eş, koca, karı, zevce bunlar hep es anlamli seyler degil mi ?
Karı veya koca demek ayıp bir şey mi ki? Onu anlamadım.yani nikah kiyarken bile kari koca ilan ediyorum derler ya, eş, koca, karı, zevce bunlar hep es anlamli seyler degil mi ?
ben nisanliyken falan anneme hep koca buldum gidiyorum sekerim falan derdim, bazen esimi soracak olanlar kocan napiyo derler hakaret mi ediyolar bu durum daKonu sahibesi koca bulmayı çok ciddi hakaret algilamis ben de bilemedim :)
Kendi ilçemdeki adliyeye gitmem yeterli mi?Büyük şehirlerden birinde yaşıyorsanız adliyenin önünde dilekçe yazan insanları bulabilirsiniz. Orda yazanlar da var sizi hemen yakındaki dükkanlarına götürüp yazan da. Son çare bunu düşünebilirsiniz
değil işte ama konu sahibi arkadaş hassas sanirim, yada kendisi mesaji okurken diger cumlelerle birlesince hakaret olarak algilamis olabilirKarı veya koca demek ayıp bir şey mi ki? Onu anlamadım.
Kendi bilir ama bence hiç boşuna böyle bir şey için kendini yormasın.değil işte ama konu sahibi arkadaş hassas sanirim, yada kendisi mesaji okurken diger cumlelerle birlesince hakaret olarak algilamis olabilir
Evet 1 tane yeter ama hicbir şey çıkmaz. Boşuna meşgul etmeyin adli mercileri diye düşünüyorum. Aynı şekilde siz de zamanınızı boşa harcamayın. Daha üyenin bilgilerine istemeye gelmeden iş kovuşturmaya yer yok denir diye düşünüyorum. Haberi bile olmaz yani. Haberi olsun diye yapmıyor olabilirsiniz tabii yine de kendinizi yormayin.Bir kere dilekçe vermem yeter mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?