Evet dilekçe yazmam lazımmış. Bana yazdığı şeyler elimde. Benim beyanım bir de onlar yeterli olur mu?Bir fikrim yok ama bilmenize gerek yok diye düşünüyorum. Elinizde kanıtlarla mahkemeye basvurdugunuzda zaten mahkeme üyelik bilgilerini ister. Hemen bulunur yani. Yoksa kimse size burda durup dururken bilgileri vermez mahkeme kararı olmadıkça.
Bunu yazanın kim olduğunu biliyor musunuz yoksa Twitter kullanıcı adı mı varEvet dilekçe yazmam lazımmış. Bana yazdığı şeyler elimde. Benim beyanım bir de onlar yeterli olur mu?
Benim bildiğim siz başvurursunuz mahkeme karar verir kovuşturmaya yer var mı. Umarım doğru biliyorumdurEvet dilekçe yazmam lazımmış. Bana yazdığı şeyler elimde. Benim beyanım bir de onlar yeterli olur mu?
Evet biliyorum. Ve dilekçe yazmam halinde savcılık tüm bilgilerini istiyormuş. Ve hakarete uğradığım yerdeki en üst düzey yöneticilerde veriyormuş. Onay aldım. Veriyoruz dediler. Dilekçe örneğini netten bulabilir miyim?Savcılıktaki personel sizin için dilekçe yazmaz ancak avukat tutmanız da şart değil, kendiniz başvuruda bulunabilirsiniz, hakaret edenin kim olduğunu biliyor musunuz maalesef Twitter hakaret suçunda kullanıcı bilgilerini paylaşmıyor, bu yüzden bulunması çok zor
Anladım ben sosyal medya deyince Twitter Facebook falan zannettim oralardan bilgi alınmıyor, dilekçede meramınızı anlatmanız yeterli şekil şartları çok önemli değilEvet biliyorum. Ve dilekçe yazmam halinde savcılık tüm bilgilerini istiyormuş. Ve hakarete uğradığım yerdeki en üst düzey yöneticilerde veriyormuş. Onay aldım. Veriyoruz dediler. Dilekçe örneğini netten bulabilir miyim?
Büyük şehirlerden birinde yaşıyorsanız adliyenin önünde dilekçe yazan insanları bulabilirsiniz. Orda yazanlar da var sizi hemen yakındaki dükkanlarına götürüp yazan da. Son çare bunu düşünebilirsinizEvet biliyorum. Ve dilekçe yazmam halinde savcılık tüm bilgilerini istiyormuş. Ve hakarete uğradığım yerdeki en üst düzey yöneticilerde veriyormuş. Onay aldım. Veriyoruz dediler. Dilekçe örneğini netten bulabilir miyim?
Size göre hakaret olmadığını biliyorum. Yorumun altına güldünüz zaten.O yorumda hakaret yoktu ki. Koca aradınız demenin neresi şahsınıza hakaret
Buradan biri mi hakaret etmiş? Sosyal medya diyor.Ben çok gözdağı hissi aldım bu konudan
Az çok yapılacaklar bellidir
En kötü savcılığa gidilecektir veya internette çoğu yerde prosedür yazıyordur
Yerine üyenin de yer aldığı aynı siteye dava açacağım konusu açtınız
Dava sonucunu da paylaşırsanız sevinirim
Hem bize de örnek olmuş olur bu sayede
Ya yok siz de koca aradınız dedi. Koca aramak hakaretmiş.Buradan biri mi hakaret etmiş? Sosyal medya diyor.
Savcılığa ne diyeceksiniz ?Size göre hakaret olmadığını biliyorum. Yorumun altına güldünüz zaten.
Bırakalım savcılık karar versin.
E gitmişken onu da soruverin gülen emoji atmak da suç muymuşSize göre hakaret olmadığını biliyorum. Yorumun altına güldünüz zaten.
Bırakalım savcılık karar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?