Konunun muhatabı olarak cevap vereceğim
Sizin kininiz koca lafına değil, benim sizin öteki üyeliğinizi ve konunuzu biliyor olmam ve oraya atıfta bulunduğum için hiddetlendiniz. Yani burada koca için demeyin bence. Neyse kolay gelsin.
Savcı ciddiye bile almaz bence.Önce adliyeden he hee deyip yollarlar. Sonrada arkanızdan dalga geçip eğlenirler. Trilyonda bir ihtimal iş davaya dönerse @Neyapsamkisimdi konu sahibinin nişanlısı mı eşi mi kimse artık bahsettiğin tanıklık için mahkemeye getirt onu. Tanışma olaylarını falan anlattır. Bize de buradan bilgi ver. Biz de eğlenelim. Evde sıkılıyoruz güzleriz biraz. :)
Mapus damlarina düşersen atlet don benden.Konunun muhatabı olarak cevap vereceğim
Sizin kininiz koca lafına değil, benim sizin öteki üyeliğinizi ve konunuzu biliyor olmam ve oraya atıfta bulunduğum için hiddetlendiniz. Yani burada koca için demeyin bence. Neyse kolay gelsin.
Savcıyı görebileceğini nereden çıkardın? :):):) Kapıdan İzmir marşıyla uğurlarlar.Savcı ciddiye bile almaz bence.
Allah kurtarsin, gördüğüm kadariyla hapse düşmüşsünüzKonunun muhatabı olarak cevap vereceğim
Hukukçu musunuz?Olayı bilmiyorum ama “koca aradınız /arıyorsunuz” şeklindeki bir ifadeyi hiç bir hukukçu hakaret saymaz kaba hitap kapsamında kalır, farklı bir şey varsa onu bilemiyorum tabi
Korktu tabiki.Bu şikayeti gören savcı ne tepki verecek merak ettim .
Söylenen cümlede hakaret yok.
Şikayet edecekseniz de edin yani buraya konu açmak ne alaka?
Size yorum yapan kişiye gözdağı vermeye çalışmışsınız ama komik olmuş.
Eminim çok korkmuştur yorum sahibi :)
Her konuyu kişiselleştiriyor gibi geliyor bana da.Buradan birinin yorumu için dava açacak olup yine onunla ilgili konu açmanız garip olmuş.
Yorumda hakaret de yok, hoşunuza gitmemiş olabilir ama mahkemeler bunun için meşgul edilir mi bilemedim.
Sizin bu tarz platformlar için fazla hassas ve mükemmelliyetci olduğunuzu düşünüyorum. Somonla ilgili şaka yapmamizdan bile rahatsız olmuştunuz.
Çok ince yakalamışsınBu arada aklıma takılan soru şu: O yorumu yazan üye banlandı mı? Gördüğüm kadarıyla banlanmamış. Ee o zaman forum sitesinde bile ceza almayan kişi hukuki olarak nasıl ceza alsın :)
Ben rezil olmadım. Kimsenin düşünceleri ile de olmam. Ben üslubum ve terbiyemle asla rezil olmam. siz merak etmeyin.Konu sahibi rezil olacağın kadar oldun. Burası "Muneee konumun kapanmasını reca ediyorum" diyeceğin kısım. Yaz bekliyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?