Ava giderken avlanmak gibi oldu. Rezil edeyim derkenBu şikayeti gören savcı ne tepki verecek merak ettim .
Söylenen cümlede hakaret yok.
Şikayet edecekseniz de edin yani buraya konu açmak ne alaka?
Size yorum yapan kişiye gözdağı vermeye çalışmışsınız ama komik olmuş.
Eminim çok korkmuştur yorum sahibi :)
Nöbetçi savcının odasinda bir kalem olsaydım da savcının yüzünün aldigi sekli gorseydim.Adliyeye gidiyosunuz dilekçenizle birlikte, sanırım suç üstü diye bi yer vardı orda nöbetçi savcı sizi dinliyor ve gerekli görürse dava açılıyor.
Bence de konu sahibi. Dava açmazlarsa aihm de gidin bence. Büyük hakaretEn azından den haag da bulunan International Court of Justice bir sikayet edin, benim için sade türkiyedeki mahkeme çok az, bu ağır ceza için.
Psikoloji biliyorsunuz çok güzel benimde psikoloji eğitimim var. Yüksek lisansta var. benimde tespitimi vereyim..Bence bazı insanlar yaptıkları herhangi bir davranışın bilinç altında yanlış olduğu hissine kapılırsa ve birileri de bunu açığa vurursa , bunu açığa çıkaran kişiyi düşman olarak görüyorlar.
Keskin sirke küpüne zarar. O yüzden hakaret yok bir şey yok kendi kendinizi dolduruşa getiriyorsunuz.
Yaptığım iyi yorumların mükafatı bu mu demiş mesela, kim neye mükafat verecek burada?Her konuyu kişiselleştiriyor gibi geliyor bana da.
Başka bir konuda ortaya sevişmeden evlenmek büyük risk gibi geliyor bana erken boşalma, ten uyumsuzluğu, iktidarsızlık gibi sorunlar olabilir demiştim. Tüm bakire evlenenlerin cinsel hayatına kötü dediniz diye parlamıştı bana da
Valla birileri benim hesabımı hackleyip insanları dolandırıp binbir türlü küfür hakaret ettiği halde dava açmadı savcı, bence de bu baya komik olur açıkçası.Nöbetçi savcının odasinda bir kalem olsaydım da savcının yüzünün aldigi sekli gorseydim.
Ödül mü veriliyor burada iyi yorumlara? Nedem söylemediniz? Bilsem ben de usturuplu yazar yıldızı kapardımYaptığım iyi yorumların mükafatı bu mi demiş mesela, kim neye mükafat verecek burada?
İyi görünme çabası gibi geliyor bu bana. Ve samimi gelmiyor açıkçası.
İşte bunlar hep like sevdasıYaptığım iyi yorumların mükafatı bu mu demiş mesela, kim neye mükafat verecek burada?
Daha önce de demiştim sizeBuradan birinin yorumu için dava açacak olup yine onunla ilgili konu açmanız garip olmuş.
Yorumda hakaret de yok, hoşunuza gitmemiş olabilir ama mahkemeler bunun için meşgul edilir mi bilemedim.
Sizin bu tarz platformlar için fazla hassas ve mükemmelliyetci olduğunuzu düşünüyorum. Başka bir konu da somonla ilgili şaka yapmamizdan bile rahatsız olmuştunuz.
Biri mesajı atabilir mi acaba tekrardan?
Mesaj bu arkadaşlar hakaret nerede? Ben göremedim de
Kimseyi kırmadım burada, şu an bile sabır testindeyim. Alay etmek işin kolayı..Yaptığım iyi yorumların mükafatı bu mu demiş mesela, kim neye mükafat verecek burada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?