Olayı bilmiyorum ama “koca aradınız /arıyorsunuz” şeklindeki bir ifadeyi hiç bir hukukçu hakaret saymaz kaba hitap kapsamında kalır, farklı bir şey varsa onu bilemiyorum tabiSize göre hakaret olmadığını biliyorum. Yorumun altına güldünüz zaten.
Bırakalım savcılık karar versin.
Tamam da sosyal medyadan hakarete uğradım yazmış. Kafam karıştı.Ya yok siz de koca aradınız dedi. Koca aramak hakaretmiş.
Tamam da sosyal medyadan hakarete uğradım yazmış. Kafam karıştı.
Mesaj bu arkadaşlar hakaret nerede? Ben göremedim deSiz “evlenmek istiyorum evlenemicem!!! Sosyal medyadan koca olur mu” diye konu açıp milletin hayır ciddi forumlarda/sözlüklerde takıl önerisinden sonra oraya koşa koşa gidip ordan koca bulmamış mıydınız? Evlenmek istiyorum temalı her konuya beklentimi sıfırladım:)) mutluydum:)) tarzı öneriler vermeniz komik duruyor o yüzden.
(Onun için ailenizi bile silebilecek yapıdasınız keza, anlaşmışızdır sanırım.)
Konu sahibi boşver takıl sen herkese şans ver elbet birine gönlün ısınır. Sadece kafana takma, takınca da bulmazsın diye birşey yok örnekler var bulunuyor.
Burayı kastediyor.Tamam da sosyal medyadan hakarete uğradım yazmış. Kafam karıştı.
Gerçekten bu mu? Hakaret falan yok ki bunda. Bu gibi mesajlardan kkda dolu var. Öyle olsa kknin yarısından çoğu ceza almıştı.Mesaj bu arkadaşlar hakaret nerede? Ben göremedim de
Oradan çıkan anlam inanılmaz aşağılayıcı.koca bulmak kelimesine neden bu kadar sinirlendiniz ben anlamadim
O sizi mi buldu ?Oradan çıkan anlam inanılmaz aşağılayıcı.
Sinirlendim hatta hayalkırıklığına uğradım.
Şikayet edeceğim, iyi niyetli bir yorum yazmışım böyle mi bana cevap yazılmalıydı?
'' Siz böyle diyorsunuz ama konularınızda şu şu var..''deseydi. bende açıklamasını güzellikle yapardım.
Koca bulmadığımı anlatırdım. Nasip olduğunu anlatırdım. Onun beni bulduğunu anlatırdım.
Ben buradaki en sabırlı üyelerden biriyim. Kimseyi kırmadım hakaret etmedim.
Mükafatı bu mu?
Aşağılama ve tahrik var diyeceğim.Savcılığa ne diyeceksiniz ?
Bana koca bulmaya gittin dedi mi diyeceksiniz ?
Koca bulmak küfür mü ?
o mesajdan bir şey çıkarmı bilmiyorum avukat arkadaşlar daha iyi bilir ama sanirim kovusturmaya gerek gorulmemistir gibi bir sonuc cikar, ama siz bilirsiniz yinedeOradan çıkan anlam inanılmaz aşağılayıcı.
Sinirlendim hatta hayalkırıklığına uğradım.
Şikayet edeceğim, iyi niyetli bir yorum yazmışım böyle mi bana cevap yazılmalıydı?
'' Siz böyle diyorsunuz ama konularınızda şu şu var..''deseydi. bende açıklamasını güzellikle yapardım.
Koca bulmadığımı anlatırdım. Nasip olduğunu anlatırdım. Onun beni bulduğunu anlatırdım.
Ben buradaki en sabırlı üyelerden biriyim. Kimseyi kırmadım hakaret etmedim.
Mükafatı bu mu?
Çok komiksiniz:)O sizi mi buldu ?
Resmen eşinize ""kadin buldu" hakareti ettiniz şuan.
Sizi mahkemeye vermeli hemen.
Ben hakim olsam seni bu hassaslıkla çok üzerler derdim sadeceAşağılama ve tahrik var diyeceğim.
Dediğim gibi avukat biri yazarsa, daha iyi olur. Ama aşağılama üslubunun da suç olduğunu biliyorum. Tabi bilen biri yazmalı.
Ya bunu bu forumda sordurmak bile çok komik degil mi ?Aşağılama ve tahrik var diyeceğim.
Dediğim gibi avukat biri yazarsa, daha iyi olur. Ama aşağılama üslubunun da suç olduğunu biliyorum. Tabi bilen biri yazmalı.
Bakalım ne çıkar..o mesajdan bir şey çıkarmı bilmiyorum avukat arkadaşlar daha iyi bilir ama sanirim kovusturmaya gerek gorulmemistir gibi bir sonuc cikar, ama siz bilirsiniz yinede
Siz de zaten onun karısı olduğunuza göre "karı" olmuyor musunuz ?Çok komiksiniz:)
Beni dedim farkındaysanız, karı demedim. Beni, benim kişiliğimi buldu..
Karı buldu ile çok farklı şeyler.. Ben orada ne kast edildiğini anlıyorum.
Ben dilekçemi yazacağım. Sonrası savcılığın işi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?