• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakaret Davası hakkında yardımcı olabilir misiniz? Lütfen?

• Konu Sahibi Konu Sahibi 000
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konunun muhatabı olarak cevap vereceğim 😄
Sizin kininiz koca lafına değil, benim sizin öteki üyeliğinizi ve konunuzu biliyor olmam ve oraya atıfta bulunduğum için hiddetlendiniz. Yani burada koca için demeyin bence. Neyse kolay gelsin. 👍

Yalnız kullanıcı adınızla bu konu arasındaki uyum beni benden aldı

Önce adliyeden he hee deyip yollarlar. Sonrada arkanızdan dalga geçip eğlenirler. Trilyonda bir ihtimal iş davaya dönerse @Neyapsamkisimdi konu sahibinin nişanlısı mı eşi mi kimse artık bahsettiğin tanıklık için mahkemeye getirt onu. Tanışma olaylarını falan anlattır. Bize de buradan bilgi ver. Biz de eğlenelim. Evde sıkılıyoruz güzleriz biraz. :)
Savcı ciddiye bile almaz bence.

[/QUOTE]
Sizin kininiz koca lafına değil, benim sizin öteki üyeliğinizi ve konunuzu biliyor olmam ve oraya atıfta bulunduğum için hiddetlendiniz. Yani burada koca için demeyin bence. Neyse kolay gelsin. 👍
Mapus damlarina düşersen atlet don benden.

Allah kurtarsin, gördüğüm kadariyla hapse düşmüşsünüz🤣🤣🤣

Bu şikayeti gören savcı ne tepki verecek merak ettim .
Söylenen cümlede hakaret yok.
Şikayet edecekseniz de edin yani buraya konu açmak ne alaka?
Size yorum yapan kişiye gözdağı vermeye çalışmışsınız ama komik olmuş.
Eminim çok korkmuştur yorum sahibi :)

“Kaba ve nezaketsiz söz ve davranışlar hakaret suçunu oluşturmaz. “Terbiyesiz, saygısız, riyakar, yalancı” vb. sözler hakaret suçu oluşturmaz. Örneğin, kişinin ayakkabılarını çıkartıp ayaklarını masanın üzerine koyması veya bağırarak konuşması hakaret sayılmaz. “İşyerimden defol git” demek nezaketsiz bir davranış olup hakaret değildir. Kıyafet alan birine, “bu kıyafet size olmaz, siz şişmansınız” demek hakaret değildir.

Beddua niteliğindeki sözler hakaret suçunu oluşturmaz. Örneğin, “allah seni bildiği gibi yapsın”, “allah belanı versin”, “cehenneme kadar yolun var” “allah çocuklarından çıkartsın” gibi sözler beddua niteliğinde sözler olduğundan Yargıtay tarafından hakaret suçu olarak kabul edilmemektedir.”

Bunlar hakaret sayılmıyorsa, “koca buldun” demek hiç sayılmaz herhalde. Yine de siz bilirsiniz tabi. Özelden bir hakaret olduysa onu bilmeyeceğim tabi.

Olayı bilmiyorum ama “koca aradınız /arıyorsunuz” şeklindeki bir ifadeyi hiç bir hukukçu hakaret saymaz kaba hitap kapsamında kalır, farklı bir şey varsa onu bilemiyorum tabi
Hukukçu musunuz?

Bu şikayeti gören savcı ne tepki verecek merak ettim .
Söylenen cümlede hakaret yok.
Şikayet edecekseniz de edin yani buraya konu açmak ne alaka?
Size yorum yapan kişiye gözdağı vermeye çalışmışsınız ama komik olmuş.
Eminim çok korkmuştur yorum sahibi :)
Korktu tabiki.
Az önce benden Victoria secret çamaşır istedi.

Buradan birinin yorumu için dava açacak olup yine onunla ilgili konu açmanız garip olmuş.

Yorumda hakaret de yok, hoşunuza gitmemiş olabilir ama mahkemeler bunun için meşgul edilir mi bilemedim.

Sizin bu tarz platformlar için fazla hassas ve mükemmelliyetci olduğunuzu düşünüyorum. Başka bir konu da somonla ilgili şaka yapmamizdan bile rahatsız olmuştunuz. 🤷

Bence bazı insanlar yaptıkları herhangi bir davranışın bilinç altında yanlış olduğu hissine kapılırsa ve birileri de bunu açığa vurursa , bunu açığa çıkaran kişiyi düşman olarak görüyorlar.
Keskin sirke küpüne zarar. O yüzden hakaret yok bir şey yok kendi kendinizi dolduruşa getiriyorsunuz.

Buradan birinin yorumu için dava açacak olup yine onunla ilgili konu açmanız garip olmuş.

Yorumda hakaret de yok, hoşunuza gitmemiş olabilir ama mahkemeler bunun için meşgul edilir mi bilemedim.

Sizin bu tarz platformlar için fazla hassas ve mükemmelliyetci olduğunuzu düşünüyorum. Somonla ilgili şaka yapmamizdan bile rahatsız olmuştunuz. 🤷
Her konuyu kişiselleştiriyor gibi geliyor bana da.
Başka bir konuda ortaya sevişmeden evlenmek büyük risk gibi geliyor bana erken boşalma, ten uyumsuzluğu, iktidarsızlık gibi sorunlar olabilir demiştim. Tüm bakire evlenenlerin cinsel hayatına kötü dediniz diye parlamıştı bana da😁😁

Adliyeye gidiyosunuz dilekçenizle birlikte, sanırım suç üstü diye bi yer vardı orda nöbetçi savcı sizi dinliyor ve gerekli görürse dava açılıyor.

• Beğen
Reactions: 000
Konu sahibi rezil olacağın kadar oldun. Burası "Muneee konumun kapanmasını reca ediyorum" diyeceğin kısım. Yaz bekliyoruz :)
Ben rezil olmadım. Kimsenin düşünceleri ile de olmam. Ben üslubum ve terbiyemle asla rezil olmam. siz merak etmeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back