• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakaret Davası hakkında yardımcı olabilir misiniz? Lütfen?

• Konu Sahibi Konu Sahibi 000
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size göre hakaret olmadığını biliyorum. Yorumun altına güldünüz zaten.
Bırakalım savcılık karar versin.
Olayı bilmiyorum ama “koca aradınız /arıyorsunuz” şeklindeki bir ifadeyi hiç bir hukukçu hakaret saymaz kaba hitap kapsamında kalır, farklı bir şey varsa onu bilemiyorum tabi

Tamam da sosyal medyadan hakarete uğradım yazmış. Kafam karıştı.
Siz “evlenmek istiyorum evlenemicem!!! Sosyal medyadan koca olur mu” diye konu açıp milletin hayır ciddi forumlarda/sözlüklerde takıl önerisinden sonra oraya koşa koşa gidip ordan koca bulmamış mıydınız? Evlenmek istiyorum temalı her konuya beklentimi sıfırladım:)) mutluydum:)) tarzı öneriler vermeniz komik duruyor o yüzden.
(Onun için ailenizi bile silebilecek yapıdasınız keza, anlaşmışızdır sanırım.)

Konu sahibi boşver takıl sen herkese şans ver elbet birine gönlün ısınır. Sadece kafana takma, takınca da bulmazsın diye birşey yok örnekler var bulunuyor.
Mesaj bu arkadaşlar hakaret nerede? Ben göremedim de

bir sey cikmaz bence. bana kalirsa koca bulmak da hakaret degil ama tabi siz yine de sansinizi denersiniz.

ozellikle pandemiden dolayi her sey cok yavas isliyor, savci ifadeye bile cagirmaz belki.

koca bulmak kelimesine neden bu kadar sinirlendiniz ben anlamadim 😮
Oradan çıkan anlam inanılmaz aşağılayıcı.
Sinirlendim hatta hayalkırıklığına uğradım.
Şikayet edeceğim, iyi niyetli bir yorum yazmışım böyle mi bana cevap yazılmalıydı?
'' Siz böyle diyorsunuz ama konularınızda şu şu var..''deseydi. bende açıklamasını güzellikle yapardım.
Koca bulmadığımı anlatırdım. Nasip olduğunu anlatırdım. Onun beni bulduğunu anlatırdım.
Ben buradaki en sabırlı üyelerden biriyim. Kimseyi kırmadım hakaret etmedim.
Mükafatı bu mu?

Şikayet edeceğim, iyi niyetli bir yorum yazmışım böyle mi bana cevap yazılmalıydı?
'' Siz böyle diyorsunuz ama konularınızda şu şu var..''deseydi. bende açıklamasını güzellikle yapardım.
Koca bulmadığımı anlatırdım. Nasip olduğunu anlatırdım. Onun beni bulduğunu anlatırdım.
Mükafatı bu mu?
O sizi mi buldu ?
Resmen eşinize ""kadin buldu" hakareti ettiniz şuan.
Sizi mahkemeye vermeli hemen.

Savcılığa ne diyeceksiniz ?
Bana koca bulmaya gittin dedi mi diyeceksiniz ?
Koca bulmak küfür mü ?
Aşağılama ve tahrik var diyeceğim.
Dediğim gibi avukat biri yazarsa, daha iyi olur. Ama aşağılama üslubunun da suç olduğunu biliyorum. Tabi bilen biri yazmalı.

bu arada sosyal medyada bence bunlari goze almak lazim ya. insanlara bir cesaret geliyor cunku. belki yuz yuze soylemezdi boyle kabalasmazdi ama iste telefon.

benim de buradaki bir konumda biri sevgilime gavat demisti haajhssjhaajhssjhsjshs okuyunca sinirlendim tabi ben de boyle baya gurledim aaa seni dava edicem diye. ne ugrasicam ya dedim sonra guldum gectim. :D

Dava açacağınızı sanmamda sanki gözdağı vermeye çalışıyor gibisiniz. O yorumda hakaret yok,incinmiş olabilirsiniz ama birşey çıkacağını hiç sanmam mahkemede. Kkda neler okuduk kimsenin bandan öteye gittiğini görmedim.

Mükafatı bu mu?
o mesajdan bir şey çıkarmı bilmiyorum avukat arkadaşlar daha iyi bilir ama sanirim kovusturmaya gerek gorulmemistir gibi bir sonuc cikar, ama siz bilirsiniz yinede

O sizi mi buldu ?
Resmen eşinize ""kadin buldu" hakareti ettiniz şuan.
Sizi mahkemeye vermeli hemen.
Çok komiksiniz:)
Beni dedim farkındaysanız, karı demedim. Beni, benim kişiliğimi buldu..
Karı buldu ile çok farklı şeyler.. Ben orada ne kast edildiğini anlıyorum.
Ben dilekçemi yazacağım. Sonrası savcılığın işi..

Dediğim gibi avukat biri yazarsa, daha iyi olur. Ama aşağılama üslubunun da suç olduğunu biliyorum. Tabi bilen biri yazmalı.
Ben hakim olsam seni bu hassaslıkla çok üzerler derdim sadece
Bu yüzden hakim olamadım sanırım savcı veya avukat da olamadım gerçi :KK53: :KK53:

Ya bunu bu forumda sordurmak bile çok komik degil mi ?
Bunun adı resmen gözdağı vermek.
Şikayet edeceksen gider edersin.
Ya da o etiketledigin kişilere özel mesaj atardin.
Burada mune ve kazen deyince daha mı korkutucu oldu ?
Az önce eşim beni buldu dediniz.
O da kendisine evlenecek kadın bulmuş oluyor bu durumda.
Ha user ban yer yemez onu bilemem.
Ama mahkeme bununla sanmam uğraşmaz

o mesajdan bir şey çıkarmı bilmiyorum avukat arkadaşlar daha iyi bilir ama sanirim kovusturmaya gerek gorulmemistir gibi bir sonuc cikar, ama siz bilirsiniz yinede
Bakalım ne çıkar..

Çok komiksiniz:)
Beni dedim farkındaysanız, karı demedim. Beni, benim kişiliğimi buldu..
Karı buldu ile çok farklı şeyler.. Ben orada ne kast edildiğini anlıyorum.
Ben dilekçemi yazacağım. Sonrası savcılığın işi..
Siz de zaten onun karısı olduğunuza göre "karı" olmuyor musunuz ?
Resmen böyle bir şey bu :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back