Olayı bilmiyorum ama “koca aradınız /arıyorsunuz” şeklindeki bir ifadeyi hiç bir hukukçu hakaret saymaz kaba hitap kapsamında kalır, farklı bir şey varsa onu bilemiyorum tabiSize göre hakaret olmadığını biliyorum. Yorumun altına güldünüz zaten.
Bırakalım savcılık karar versin.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hakaret Davası hakkında yardımcı olabilir misiniz? Lütfen?
- Konu Sahibi 000
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Tamam da sosyal medyadan hakarete uğradım yazmış. Kafam karıştı.Ya yok siz de koca aradınız dedi. Koca aramak hakaretmiş.
- 14 Haziran 2019
- 14.800
- 72.294
- 598
Tamam da sosyal medyadan hakarete uğradım yazmış. Kafam karıştı.
Mesaj bu arkadaşlar hakaret nerede? Ben göremedim deSiz “evlenmek istiyorum evlenemicem!!! Sosyal medyadan koca olur mu” diye konu açıp milletin hayır ciddi forumlarda/sözlüklerde takıl önerisinden sonra oraya koşa koşa gidip ordan koca bulmamış mıydınız? Evlenmek istiyorum temalı her konuya beklentimi sıfırladım:)) mutluydum:)) tarzı öneriler vermeniz komik duruyor o yüzden.
(Onun için ailenizi bile silebilecek yapıdasınız keza, anlaşmışızdır sanırım.)
Konu sahibi boşver takıl sen herkese şans ver elbet birine gönlün ısınır. Sadece kafana takma, takınca da bulmazsın diye birşey yok örnekler var bulunuyor.
- 30 Aralık 2009
- 22.874
- 89.079
- 1.123
Burayı kastediyor.Tamam da sosyal medyadan hakarete uğradım yazmış. Kafam karıştı.
- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.083
- 548
Gerçekten bu mu? Hakaret falan yok ki bunda. Bu gibi mesajlardan kkda dolu var. Öyle olsa kknin yarısından çoğu ceza almıştı.Mesaj bu arkadaşlar hakaret nerede? Ben göremedim de
- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.270
- 448
Oradan çıkan anlam inanılmaz aşağılayıcı.koca bulmak kelimesine neden bu kadar sinirlendiniz ben anlamadim
Sinirlendim hatta hayalkırıklığına uğradım.
Şikayet edeceğim, iyi niyetli bir yorum yazmışım böyle mi bana cevap yazılmalıydı?
'' Siz böyle diyorsunuz ama konularınızda şu şu var..''deseydi. bende açıklamasını güzellikle yapardım.
Koca bulmadığımı anlatırdım. Nasip olduğunu anlatırdım. Onun beni bulduğunu anlatırdım.
Ben buradaki en sabırlı üyelerden biriyim. Kimseyi kırmadım hakaret etmedim.
Mükafatı bu mu?
- 30 Aralık 2009
- 22.874
- 89.079
- 1.123
O sizi mi buldu ?Oradan çıkan anlam inanılmaz aşağılayıcı.
Şikayet edeceğim, iyi niyetli bir yorum yazmışım böyle mi bana cevap yazılmalıydı?
'' Siz böyle diyorsunuz ama konularınızda şu şu var..''deseydi. bende açıklamasını güzellikle yapardım.
Koca bulmadığımı anlatırdım. Nasip olduğunu anlatırdım. Onun beni bulduğunu anlatırdım.
Mükafatı bu mu?
Resmen eşinize ""kadin buldu" hakareti ettiniz şuan.
Sizi mahkemeye vermeli hemen.
- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.270
- 448
Aşağılama ve tahrik var diyeceğim.Savcılığa ne diyeceksiniz ?
Bana koca bulmaya gittin dedi mi diyeceksiniz ?
Koca bulmak küfür mü ?
Dediğim gibi avukat biri yazarsa, daha iyi olur. Ama aşağılama üslubunun da suç olduğunu biliyorum. Tabi bilen biri yazmalı.
- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.083
- 548
bu arada sosyal medyada bence bunlari goze almak lazim ya. insanlara bir cesaret geliyor cunku. belki yuz yuze soylemezdi boyle kabalasmazdi ama iste telefon.
benim de buradaki bir konumda biri sevgilime gavat demisti haajhssjhaajhssjhsjshs okuyunca sinirlendim tabi ben de boyle baya gurledim aaa seni dava edicem diye. ne ugrasicam ya dedim sonra guldum gectim.
benim de buradaki bir konumda biri sevgilime gavat demisti haajhssjhaajhssjhsjshs okuyunca sinirlendim tabi ben de boyle baya gurledim aaa seni dava edicem diye. ne ugrasicam ya dedim sonra guldum gectim.
- 17 Aralık 2015
- 26.599
- 48.495
- 598
o mesajdan bir şey çıkarmı bilmiyorum avukat arkadaşlar daha iyi bilir ama sanirim kovusturmaya gerek gorulmemistir gibi bir sonuc cikar, ama siz bilirsiniz yinedeOradan çıkan anlam inanılmaz aşağılayıcı.
Mükafatı bu mu?
- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.270
- 448
Çok komiksiniz:)O sizi mi buldu ?
Resmen eşinize ""kadin buldu" hakareti ettiniz şuan.
Sizi mahkemeye vermeli hemen.
Beni dedim farkındaysanız, karı demedim. Beni, benim kişiliğimi buldu..
Karı buldu ile çok farklı şeyler.. Ben orada ne kast edildiğini anlıyorum.
Ben dilekçemi yazacağım. Sonrası savcılığın işi..
- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.301
- 528
Ben hakim olsam seni bu hassaslıkla çok üzerler derdim sadeceAşağılama ve tahrik var diyeceğim.
Dediğim gibi avukat biri yazarsa, daha iyi olur. Ama aşağılama üslubunun da suç olduğunu biliyorum. Tabi bilen biri yazmalı.
Bu yüzden hakim olamadım sanırım savcı veya avukat da olamadım gerçi
- 30 Aralık 2009
- 22.874
- 89.079
- 1.123
Ya bunu bu forumda sordurmak bile çok komik degil mi ?Aşağılama ve tahrik var diyeceğim.
Bunun adı resmen gözdağı vermek.
Şikayet edeceksen gider edersin.
Ya da o etiketledigin kişilere özel mesaj atardin.
Burada mune ve kazen deyince daha mı korkutucu oldu ?
Az önce eşim beni buldu dediniz.
O da kendisine evlenecek kadın bulmuş oluyor bu durumda.
Ha user ban yer yemez onu bilemem.
Ama mahkeme bununla sanmam uğraşmaz
- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.270
- 448
Bakalım ne çıkar..o mesajdan bir şey çıkarmı bilmiyorum avukat arkadaşlar daha iyi bilir ama sanirim kovusturmaya gerek gorulmemistir gibi bir sonuc cikar, ama siz bilirsiniz yinede
- 30 Aralık 2009
- 22.874
- 89.079
- 1.123
Siz de zaten onun karısı olduğunuza göre "karı" olmuyor musunuz ?Çok komiksiniz:)
Beni dedim farkındaysanız, karı demedim. Beni, benim kişiliğimi buldu..
Karı buldu ile çok farklı şeyler.. Ben orada ne kast edildiğini anlıyorum.
Ben dilekçemi yazacağım. Sonrası savcılığın işi..
Resmen böyle bir şey bu :)
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.