Evet çocuğu yokDaireyi hakkı olarak almış bence hak geçme durumu yok. Yani kadın 12 yıl ana babasına bakmış, anne baba da emeğinin karşılığını vermiş hak etmiş. O mırın kırın edenler hayatlarından koskoca 10 yılı vermeye razı değillermiş o zaman konuşmayacaklar.
Yasal mirasçısı yok madem ölünce zaten akrabalatına kalmıyor mu , kadının malına göz diktiler madem ölene kadar bekleyiversinler
Zaten babamla evlenince de biraz mırın kırın edilmiş. Yani artık başka evi var kocası var diyerekten. Ölene kadar dul kalıp o evde yaşasa o zaman sorun yokEski ev olunca sorun olmuyor kadın biraz para görecek iyi bir eve sahip olacak diye mi sıkıntı çıkıyor
Onlara ne? Kadının kendi malı artık o. İstediğini yapar. 12 sene boyunca anne babalarının yükünü kendisi sırtlamış, diğer kardeşler el sürmemiş. Ona saysınlar.Zaten babamla evlenince de biraz mırın kırın edilmiş. Yani artık başka evi var kocası var diyerekten. Ölene kadar dul kalıp o evde yaşasa o zaman sorun yok
EvetTek bir daire mi dusuyor?
Ne güzel memleket ya kadın yıllarını versin, eski eşinden kalan maaşı anne babasına ikramda bulunsun. Belki çocuğu olacak yaşları ailesine hürmet/ hizmet etmek için harcasın. Kardeşleri de evlenmesine sıcak bakmasın heZaten babamla evlenince de biraz mırın kırın edilmiş. Yani artık başka evi var kocası var diyerekten. Ölene kadar dul kalıp o evde yaşasa o zaman sorun yok
Babam da diyor sen 12 yıl boyunca verdiğin eşinden gelen emekli maaşını hesaplasan zaten yüklü bir miktar ediyor diye. Diğer kardeşler vermemişler anne baba ve bu kadın kendi maaşlarıyla geçindirmişler eviOnlara ne? Kadının kendi malı artık o. İstediğini yapar. 12 sene boyunca anne babalarının yükünü kendisi sırtlamış, diğer kardeşler el sürmemiş. Ona saysınlar.
Başta zaten onlar da desteklemiş bu durumu. Kadın dul, çocuğu yok kendileri evliler vs. Onun hiçbir şeyi yok onun olsun diye düşünmüşler onlar da. Ama babamla evlenince artık dul değil diye de biraz ses çıkmışKardeşleri de ne kadar uyanıkmış. 12 yıl iki yaşlı hasta insana bakmak kolay mı ? Üstelik vefat eden eşinin maasını da evin giderlerine harcamış. Kardeşleri kusura bakmasında yalı verseler hakkını ödeyemezler. Kadının hayatından giden senelerin hakkını kim verecek peki ?
Sıcak bakmamışlar mı bilmiyorum ama evlendikten sonra biraz gözlerine batmış bu durum. Babamın da maddi durumu yerinde. Artık zaten iyi şartlarda yaşıyor onun da evi barkı kocası var diyerekten..Ne güzel memleket ya kadın yıllarını versin, eski eşinden kalan maaşı anne babasına ikramda bulunsun. Belki çocuğu olacak yaşları ailesine hürmet/ hizmet etmek için harcasın. Kardeşleri de evlenmesine sıcak bakmasın he
Bi cümle kurardım ama banlanmak istemiyorum
Tabi dul kalsa öldüğünde yine kendilerine kalacak ya evBaşta zaten onlar da desteklemiş bu durumu. Kadın dul, çocuğu yok kendileri evliler vs. Onun hiçbir şeyi yok onun olsun diye düşünmüşler onlar da. Ama babamla evlenince artık dul değil diye de biraz ses çıkmış
Oh valla ne güzel iş. Benzeri bizim de başımıza geldi. Ev kentsel dönüşümle değerlenince çingeneleşmişti amcamla halamın eşi. Kendilerini uyanık sanıyorlar herhalde. Zerre kadar hakkı yoktur onların o evde. İstediği hocaya sorabilir. İçi rahat etmeli.Babam da diyor sen 12 yıl boyunca verdiğin eşinden gelen emekli maaşını hesaplasan zaten yüklü bir miktar ediyor diye. Diğer kardeşler vermemişler anne baba ve bu kadın kendi maaşlarıyla geçindirmişler evi
Bacım zorla banlattıracaksın beniSıcak bakmamışlar mı bilmiyorum ama evlendikten sonra biraz gözlerine batmış bu durum. Babamın da maddi durumu yerinde. Artık zaten iyi şartlarda yaşıyor onun da evi barkı kocası var diyerekten..
Müstakil evin arsasına yeni bina yapilmiyormu? Niye tek daire düşüyor? Kadın hakkı çok fedakarlık yapmış Baba kendisi vermiş, hak gececgini düşünmüyorum