- 24 Nisan 2024
- 335
- 271
- 18
- 35
- Konu Sahibi golldkahveemm
-
Siz eşinize ne kadar ilgi gösteriyorsunuz ? Siz ilgi göstermenize rağmen eşiniz sizi dışlıyor mu yoksa siz sürekli eşinizin size ilgi göstermesini mi bekliyorsunuz ?Herkese merhaba.
Ben 9 yıllık evliyim son iki yıldır çok farklı bir hayatın içinden buluyorum kendimi eşimin benden evden uzaklığı yazacağım çok şey var ne yazacağım bilmiyorum gibi.
Karakter olarak çok iyi birisi saygı hep vardır hayatımızda, ama Sevgi onda bitmiş gibi..
Söyledim onada konuştuk farkında değilim özür dilerim dedi bı hafta ilgili sonrasında yine uzak soğuk.
Benim konuşup onu kendime yakın tutmanın zaten bir anlamı yok
İki kızımız var biri 8 yaşında diğeri 2 yaşında onlarla ilgili düşkün ama onlara da az vakit ayırıyor aklım almıyor.
Başka biri mi var diye telefonuna maillerine hesap hareketlerine bile baktım inanın o ihtimali bile düşündüm herşeyi ortada öyle tedirgin yada gizli saklı değil. Ama bana neden uzak, konuşunca farkında değildim demesi çok kırıcı bunu fark etmemiş olması.
Cinsel hayatımız bile kötüye gidiyor mutsuzum gerçekten. Dışarıdan geç gelir evde olduğu zaman kulaklık takıp film izler uyur uyanır dışarı çıkar.
Bizi kısıtlamaz ,hayatıma karışmaz ya kıskanmıyor bile seviyor beni anne olarak herkesin takdir ettiği biri olarak, temiz niyetli olduğum için seviyor.
Daha önce sevme şeklini biliyorum Aşkını tutkusunu ,bakışını, yaptıklarını şimdi çok değişti bunu göremiyor.
Boşanalım desem sorunumuz yokki der.!
Bebeğim 3 yaşına girince çalışmayı düşünüyorum tekrardan, ben doğum iznine çıkınca kapandı iş yerim eşim de bebek biraz daha büyüsün istersen öyle bakarsın demişti. İkinci çocuktan sonra evliliğim böyle olacağını hiç bilemezdim..
İki çocukla boşansam daha mı kötü olur hayatım? evlilik terapisine tek başıma uyunca oda işe yaramadı böyle bir evlilikte ev arkadaşı gibi çocukların annesi sıfatında devam etmek mi?
Yoksa kendime yeni bir hayat kurmak mı daha mantıklı.
Şu anda çalışmıyorum ailem arkamda durur fakat erkek kardeşimle birlikte yaşıyorlar şimdi yenge yiğenim öylesi seçenek olamaz zaten. Çıkmazın içindeyim fikir verin böyle bir çıkmazda ne yapılır sağlıklı düşünemiyorum mutsuz olduğum için..
Tekrarı olmayan bir hayatta böyle bir evliliği hak etmedim
Ben ilk fark ettiğimde ilgisinin azaldığını o zaman ilgili davrandım değişen birşey olmayınca bende çok ilgi göstermedim açıkçası.Siz eşinize ne kadar ilgi gösteriyorsunuz ? Siz ilgi göstermenize rağmen eşiniz sizi dışlıyor mu yoksa siz sürekli eşinizin size ilgi göstermesini mi bekliyorsunuz ?
Mesleğim olmadığı için öncelikle kendimi garantiye alıp sonra çocuklarım garantide demeliyim. İlk kızının altını değiştirip banyosunu yaptırır gece benden çok bakardı. Bebeğim çok fazla anneci duş alsam kapıda bekliyor, babayı da gün içinde görmüyor, gece az görüyor bu yüzden onda fazla durmuyor. Sanırım çocuklar da yoruyor beni. İnşallah düzene girerEşiniz gayet sorumsuz, çocuklarına falan da düşkün değil, evin genç bekar erkeği gibi yaşıyor. Eve gelip kulaklıkla film izlemek, yatıp uyuyup, dışarı çıkmak. Evde iki tane çocuk varken bu şekilde yaşayan adamin ne düşkünlüğü olacak zaten. Buna sabretmenin kolay olduğunu da düşünmüyorum.
Meselenin diğer kısmı da iki çocukla boşanmanız sizin şartlarınızda çok zor. Gerçekci olmak lazim.
İşe başlamayı geciktirmeyin. Evden bu kadar uzak adamın hayatında bir yoksa da girmesi olası. O yüzden çalışmanız önemli diye düşünüyorum. Duygusal değil biraz mantıklı yaklaşmanız lazım evliliğinize. Başka türlü devam etmek çok daha yorup, üzer sizi.
Dediğiniz gibi belki de bende çalışıyorum diye kafam dağılıyor du bir anda ev hayatı bebeğin sorumluluğu da yoruyor inşallah düzelir.Ben sevginin aşkın hep ilk günkü gibi kalacağına inanmıyorum. Yani en başta daha tutkulu ve şehvetli sonra daha dingin ve huzurlu olur bence. Siz ikinci aşamaya geçmişsiniz gibi. Tabi ki cinsellik vs devam eder ama ne bileyim zaman geçtikçe daha durağan olabilir bazı şeyler. Bence siz işe başlayın biraz odağınızı değiştirin. Evde kalınca haliyle sürekli eşinizden ilgi bekliyorsunuz. Hem siz de çalışınca konuşacak konularınız artar. Boşanmayın bence. Anlattığınız kadarıyla eşiniz kötü biri değil. Belki zamanla o da hatasını anlar ve tekrar daha ilgili biri olur.
Çok şükür öyle bir durum yok gerçekten kimsenin başına gelmesin ihanet. Hiçbir erkek için garanti veremem eşime de sadece öyle bir şeye denk gelmedim.Aldatma gibi bir durum yoksa boşanmayı düşünmeyin. Bütün odağınız eşiniz ve çocuklarınız ise bundan vazgeçin.
Herkese merhaba.
Ben 9 yıllık evliyim son iki yıldır çok farklı bir hayatın içinden buluyorum kendimi eşimin benden evden uzaklığı yazacağım çok şey var ne yazacağım bilmiyorum gibi.
Karakter olarak çok iyi birisi saygı hep vardır hayatımızda, ama Sevgi onda bitmiş gibi..
Söyledim onada konuştuk farkında değilim özür dilerim dedi bı hafta ilgili sonrasında yine uzak soğuk.
İki kızımız var biri 8 yaşında diğeri 2 yaşında onlarla ilgili düşkün ama onlara da az vakit ayırıyor aklım almıyor.
Başka biri mi var diye telefonuna maillerine hesap hareketlerine bile baktım inanın o ihtimali bile düşündüm herşeyi ortada öyle tedirgin yada gizli saklı değil. Ama bana neden uzak, konuşunca farkında değildim demesi çok kırıcı bunu fark etmemiş olması.
Cinsel hayatımız bile kötüye gidiyor mutsuzum gerçekten. Dışarıdan geç gelir evde olduğu zaman kulaklık takıp film izler uyur uyanır dışarı çıkar.
Bizi kısıtlamaz ,hayatıma karışmaz ya kıskanmıyor bile seviyor beni anne olarak herkesin takdir ettiği biri olarak, temiz niyetli olduğum için seviyor.
Daha önce sevme şeklini biliyorum Aşkını tutkusunu ,bakışını, yaptıklarını şimdi çok değişti bunu göremiyor.
Bebeğim 3 yaşına girince çalışmayı düşünüyorum tekrardan, ben doğum iznine çıkınca kapandı iş yerim eşim de bebek biraz daha büyüsün istersen öyle bakarsın demişti. İkinci çocuktan sonra evliliğim böyle olacağını hiç bilemezdim..
İki çocukla boşansam daha mı kötü olur hayatım? evlilik terapisine tek başıma uyunca oda işe yaramadı böyle bir evlilikte ev arkadaşı gibi çocukların annesi sıfatında devam etmek mi?
Şu anda çalışmıyorum ailem arkamda durur fakat erkek kardeşimle birlikte yaşıyorlar şimdi yenge yiğenim öylesi seçenek olamaz zaten. Çıkmazın içindeyim fikir verin böyle bir çıkmazda ne yapılır sağlıklı düşünemiyorum mutsuz olduğum için..
Ilgisizliği çok kırıyor beni zaten sürekli çiçek böcek al demiyorum. Bı sohbet edelim vakit geçirelim diye. Düzeltmek istiyorum sizi kaybetmek istemiyorum diyor.Bir ilişkide değersiz hiisetmek, değersizleştirilmek, yok sayılmak çok ağır durumlar.
Size dövmemiş, sövmemiş, aldatmamış nankörlük etme diyenler olacaktır. Öyle değil. Ne kadar incindiğinizi tahmin edebiliyorum. Sevilmediğinizi hissettiğinizde zaten her şey yavaş yavaş bitmeye mahkum.
Bu soğukluğun arkasında mutlaka ama mutlaka bir sebep vardır. Üzgünüm ama en yüksek ihtimal 3. Kişi. Sizin telefonu kurcalayacak kadar aktif olduğunuzu bilen biri zaten artık o telefonla bir şey yapmazumuyorum sebep bu değildir, dönemsel, gel geç bir durumdur… bir an önce eski heyecanınızı kazanırsınız
Daha önce gitmiştik oda baş başa tatile çıkın birbirinize sürprizler yapın vs diyince devam etmedik ev kredisi ödüyoruz, başbaşa tatile çıkalım da iki çocuğu kime bırakayım küçüğüm banyo kapısında bekleyen bir minnak. O yüzden düzeltmek için daha farklı harekete geçmem lazım.Psikolog dan ciddi bir destek alın bence sorunlarınızı karşılıklı olarak konuşun sizi bu durumun üzdüğünü izah edin maalesef erkeklere birşeyler sürekli söylemek lazım
Bu konuyu erkek kardeşimle konuşmuştum çünkü artık ne olacaksa olsun dedim gerçekten özgür olması dışarıda fazla vakit geçirmesi boşanma sebebi zaten.Ben sizi önceki konularınızdan hatırlıyorum eşiniz eve gelmiyordu. Çok uzun süredir var yani bu sorun. Sizin yavaş yavaş tükenmenize ve yaşlanmanıza neden olacak. Oturun son defa konuşun, en kötü ne olabilir. Şu ankinden daha fazla yanmayacak canınız. Bir de geceleri nereye gidiyor, yerinizde olsam bu kadar senede merak edip bir kere onunla çıkardım veya takip ettirirdim
Ya malesef şu kahveye gidip okey oynama muhabbeti bi bağımlılık. Ha uyuşturucu ha kahveye gidip okey oynamak. Bana aynı geliyor gördükçe. Eşimin kahvesi var 10 tane de oyun oynanacak masası var her akşam çoğunlukla aynı kişiler aynı ekiplerle geliyorlar oynamaya bütün masalar doluyor. İnanır mısınız haftanın 7 günü her akşam gelenler, hatta yıllardır aynı saatlerde geldiğini bildiklerim var. 20 yaşında üniversiteleri gençlerde var 30lu yaşlarda masa başı çalışanlarda var 70 yaşında yaşlı emekli dedelerde var. Evli olduğunu bildiğim adamları görünce eşleri buna nasıl izin veriyor diye şaşırıyorum işte işin eş tarafı sizsiniz. O arkadaş grubu dağılmadıkça ya da siz taşınmadıkça buna engel olmanız mümkün değil malesef. Bu sorun devam ettikçe sizin çabanız balığın sudan çıkınca nefes almaya çalışmasına benzer.Bu konuyu erk
Bu konuyu erkek kardeşimle konuşmuştum çünkü artık ne olacaksa olsun dedim gerçekten özgür olması dışarıda fazla vakit geçirmesi boşanma sebebi zaten.
Kardeşim takip etti kahveye gidip okey oynuyor öyle bir arkadaş grubu var 5 6 kişilik yemekten sonra sözleşip buluşup Okey oynuyorlar.
Sen bilirsin abla kararında yanındayım ama üç dört gece takip ettim kahvede Okey oynadı demiştiEvin karın çocuğun var bu ne sorumsuzluk diyorum biraz düzeliyor arıyorlar çağırıyorlar yine gidiyor bir şekilde.
Çalışmaya başlayın ve siz de bir süre eşinizden uzaklaşın, ilgi istemekten vazgeçip kendinize yönelin , Eşinize karşı anne rolünü bırakın, üzerine düşmeyin ve bu süreçte gözlemleyin, aile terapistini de uygun bir zamanda konuşun eşinizle, baktınız düzelmiyor o zaman boşanın, şiddet vs olsa hemen boşan derdim ...Herkese merhaba.
Çocukları ailelere verme durumu varsa iyi olurDaha önce gitmiştik oda baş başa tatile çıkın birbirinize sürprizler yapın vs diyince devam etmedik ev kredisi ödüyoruz, başbaşa tatile çıkalım da iki çocuğu kime bırakayım küçüğüm banyo kapısında bekleyen bir minnak. O yüzden düzeltmek için daha farklı harekete geçmem lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?