Hak Etmediğim Beddualar

Yahu Anna insanları neden salak yerine koyuyorsun? Ne düzgün sevgilisinden bahsediyorsun? Hastalığın kısa süreli hafıza kaybına mı uğratıyor seni yoksa herkesi kendin gibi her söze inanır mı sanıyorsun?
Bu kadar zaman sana gerçekten kulağını çekip, bir şeyler öğrenirsin diye yorum yaptım ama yok artık sen dinlemiyorsun insanları. Hadi dinlemiyorsun zekamızla oynama. Kendininkiyle oynatıp oynatmaman senin problemin
Sen gerçekten insanlara "laf etmekten" zevk alıyorsun ve bu çok hastalıklı bir durum. Birçok kişi benim geçen sene, uzun bir süre ilişki yaşadığım sonra ara verdiğim biri olduğunu biliyor. Hatta buralarda bile görünmedim nice zaman. Tekrardan gorusmeye başladık, Temmuz ayında.

Bir şeyle oynamam için yeterli büyüklükte vs olması lazım. Buradan eleniyorsun benim için zaten. Hiç tasalanma :)

Vatandaş konudan bağımsız, muhtemelen bir süre önce takıldığım adamdan bahsettiğimi düşünerek yorum yapmış.
Yo gayet de hayatına giren bütüün erkekler hakkında fikrimiz var forumca. Üstteki yorumuna da cevap vermiyorum zira zaten ne kadar seviyeyi düşürebileceğini daha önceden de gördük.

Yo gayet de hayatına giren bütüün erkekler hakkında fikrimiz var forumca. Üstteki yorumuna da cevap vermiyorum zira zaten ne kadar seviyeyi düşürebileceğini daha önceden de gördük.
En azından Kendall Jenner gibi hatunum bilmem ne gibi 15 yaşından hallice konularım yok. Tüm hayatımı buraya döktüğümü düşünmen de hayli safça olur.
Toksik bir insan da değilim. Hoşlanmadığım üyelerin konularına girip zehir saçmıyorum.

En azından Kendall Jenner gibi hatunum bilmem ne gibi 15 yaşından hallice konularım yok. Tüm hayatımı buraya döktüğümü düşünmen de hayli safça olur.
Toksik bir insan da değilim. Hoşlanmadığım üyelerin konularına girip zehir saçmıyorum.
Benim bütün konularım hükümsüzdür canım 😄

Benim bütün konularım hükümsüzdür canım 😄
Bir kere de haddini bilip açtığım konuyla ilgili yorum yapsan çok şaşıracağım :)

Bana saydırmak kendini iyi hissettiriyorsa konu açmamı bekleme lütfen. Özelden yazabilirsin. Insanlara psikolojik açıdan olsun, başka açılardan olsun yardımcı olmak beni mutlu eder :)

Bir kere de haddini bilip açtığım konuyla ilgili yorum yapsan çok şaşıracağım :)

Bana saydırmak kendini iyi hissettiriyorsa konu açmamı bekleme lütfen. Özelden yazabilirsin. Insanlara psikolojik açıdan olsun, başka açılardan olsun yardımcı olmak beni mutlu eder :)
Konuyla ilgili yorum yaptım zaten en başında. Konuyu bana getiren sensin. Düzgün adamın ne kadar düzgün olduğunu da forum gayet iyi biliyor merak etme.

Senin daha birbucuk ay once takildigin, eszamanli sevgilisi veya takildigi baska kadin cikan, seni zorla gebelik testine goturen, arabada birbirinizi yoldugunuz falan bir fuckbuddyn yok muydu yahu?
Hangi ara bu kadar asktan olen biten sevgili ve düzgün iliski yaptin?
Aynı kişidir.
Beni aldatırsan diye başlayıp, buraya yazamayacağı tehditleri ediyormuş adam.
zorla gebelik testine götüren ve hayatında başka biri olan adam profiline uygun davranış zaten aşırı kıskançlık.

M Meredith Grey bence colugu cocugu sevindir. Kurtulmuşsun.
böyle hastalıklı adamları da sevmeyin bir zahmet.

Konuda normal davranan bir kişi bile göremedim ben
Zaten sevgilinizin bence psikiyatriste gitmesi lazım
Ben neden eski sevgilinizin istek attığını söyleme gereksinimi duyduğunuzu anlamadım

kabul etmezsin biter gider

Senin daha birbucuk ay once takildigin, eszamanli sevgilisi veya takildigi baska kadin cikan, seni zorla gebelik testine goturen, arabada birbirinizi yoldugunuz falan bir fuckbuddyn yok muydu yahu?
Hangi ara bu kadar asktan olen biten sevgili ve düzgün iliski yaptin?

Aynı kişidir.
Beni aldatırsan diye başlayıp, buraya yazamayacağı tehditleri ediyormuş adam.
zorla gebelik testine götüren ve hayatında başka biri olan adam profiline uygun davranış zaten aşırı kıskançlık.

M Meredith Grey bence colugu cocugu sevindir. Kurtulmuşsun.
böyle hastalıklı adamları da sevmeyin bir zahmet.
Geçen sene uzun bir süre buralarda yoktum. O sıra yaşadığım ilişkimdi. Hani konularıma çok hakimsiniz ya, beni teste götüren adamla ilgili konuma da yazmıştım. Harika bir adamla ilişkim vardı ve ara verdik diye.
O ilişkiye tekrardan başladık yani başlamıştık.

Konuda normal davranan bir kişi bile göremedim ben
Zaten sevgilinizin bence psikiyatriste gitmesi lazım
Ben neden eski sevgilinizin istek attığını söyleme gereksinimi duyduğunuzu anlamadım

kabul etmezsin biter gider
Benim davranışım anormal sayılmaz. Sadece etik mi bu sorgulanabilir. Eski sevgilimle ilişkimizin bitiş şeklinden ve aradan geçen zamandan dolayı merak ettim gayet normal bir şekilde.

Benim davranışım anormal sayılmaz. Sadece etik mi bu sorgulanabilir. Eski sevgilimle ilişkimizin bitiş şeklinden ve aradan geçen zamandan dolayı merak ettim gayet normal bir şekilde.
Ben takip etmenize anormal demedim bunu karşı tarafa söylemenize anormal dedim
Takip edip çıkılabilir yani
Kim merak edip bakmıyor bir aratmıyor ki
Velhasıl kerim sevgilinizin anormal bir kişiliği var böyle saçma sapan kıskançlık tripleri çok avam

bedduayı da takmanız ilginç e ayrıl madem kızdan ayrıldıysan sessiz ayrıl geç
Bu tarz insanlar cidden ilişki dahi kurulmayacak insanlardır

ben cidden aldatıldım efendi gibi ayrıldım daha da görüşmedim beddua da etmedim
İnsanın kalitelisi lazım her zaman

Geçen sene uzun bir süre buralarda yoktum. O sıra yaşadığım ilişkimdi. Hani konularıma çok hakimsiniz ya, beni teste götüren adamla ilgili konuma da yazmıştım. Harika bir adamla ilişkim vardı ve ara verdik diye.
instagramdan takip ettiğiniz sevgili şu yaşı sizden küçük evinizde oturan polis çocukmuydu?hani sonra evinizden kavgalı ayrılmıştı

Yoo ben konulara hakim değilim, demekki siz hep aynı tipte insanlarla birlikte oluyorsunuz.
size saygı duymayan, üzerinizde tahakküm kuran.
Zevk meselesi tabi, ne diyelim.

X