- 28 Eylül 2018
- 2.013
- 5.613
- Konu Sahibi Meredith Grey
O zaman ilişkinin ruhuna fatihaBi ton şey yazmıştım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman ilişkinin ruhuna fatihaBi ton şey yazmıştım.
şaşırcak bir şey değil ki bu? sınırların ya da kendine saygın yok ki. herkese yeşil ışık yakıyosun , gelip seni kullanıp gitmeleri de önemli değil senin için bulmuşlar senin gibisini ellerinin altından kaçırırlar mı? sanmam.O adam yazdı tekrardan bana biliyor musun ceycey
Kullanıcı adımı siz unutun diye değiştirmedim.hayatında gerçekten doğru düzgün ilişki/insan yok. bunu diyen insanlara da boş yere saydırman ya da kullanıcı adını değiştirince unutulacağını düşünmen gereksiz. sen "bebelerinle" takılmaya devam et nasılsa her seferinde kendini daha da saçma bir olay içinde bulup durucaksın hiç akıl dinlemiyosun ki
Daha dur 2 gün bile olmadı. Adam bi kizginligini atsın. Her şey çok taze.O zaman ilişkinin ruhuna fatiha
Kullanıp gitmek ne kadar varoş bir tabir. Çoğu insanın eski sevgilisi ya da onceden takildigi birisi yoklar onu. Bu normal bir şey. Kendime de saygım var. O yuzden bana yorum yaparken haddini bil.şaşırcak bir şey değil ki bu? sınırların ya da kendine saygın yok ki. herkese yeşil ışık yakıyosun , gelip seni kullanıp gitmeleri de önemli değil senin için bulmuşlar senin gibisini ellerinin altından kaçırırlar mı? sanmam.
Yok ayrılmak istemesi gibi bir durum olduğunu sanmıyorum. Sürekli beni kaybetmekten korktuğunu, bensiz yapamayacağını vs söylüyordu. Hatta onu aldatırsam yapacağı bazı tehditvari şeyler bile söylüyordu da buraya yazarsam bayağı topa tutarsınız haklı olarak. Çok yorucu bir işte çalışıyor. Buna rağmen eve gelir gelmez uyuyana kadar benimle konuşurdu vs.
Kusura bakmayın ama ciddi ciddi soruyorum. Neden bu adamla berabersiniz? Canınızın hiç kıymeti yok mu?Merhabalar hanımlar,
Hayatımda çok düzgün bir adam, bir ilişkim vardı. Ne istesem yapardı. Beni sevmelere, iltifat etmelere doyamazdı. Kendimi onun yanında dünyanın en güzel varlığı gibi hissederdim. Tek sorunu birazcık kıskançlığıydı. Normalde tayt giyme, mayolu fotoğrafını kaldır gibi şeylerden hoşlanmazdım ama onu sevdiğim için tolere ediyordum.
Eskiler bilirler. 10 doktor gezip tanı koyulamayan bir rahatsızlık geçirdim bir dönem o zamanki sevgilimin yaşattığı stres yüzünden. Ayrılırken çocuk evsiz, sokakta kalmıştı ben de bir nevi hastanelik olmuştum. 3 gün önce eski sevgilim Instagram'dan takip isteği atmış. Neredeyse 2 yıldır aramızda hiçbir iletişim yoktu. Haliyle merak ettim bu aksiyonun sebebini. İsteğini kabul ettim. Geri dönüş vs yapmadım. ? yazıp yolladım. O da mesajıma yanıt vermek yerine tekrar istek yolladı. Yanıt vermesi için kabul ettim, ben de onu takip ettim. Sonrasında da takipten çıktım. Yani hiçbir art niyetim yoktu.
Sevgilime de, eski sevgilimin bana takip isteği attığını söyledim. Keşke söylemeseydim. Adam çıldırdı. İsmini sordu. Vermek istemedim, daha da çıldırdı. Çocuğu koruduğumu düşündü. En sonunda ismini söyledim. Çocuğun hesabına bakınca bin misli daha çıldırdı. İnstagram saçma bir şekilde hala onu takip ediyormuşum gibi gösteriyordu ve çocukla birkaç tane ortak arkadaşı var. Sebebi de onların mesleğinde herkes bir şekilde birbirinin tanıdığı çıkıyor.
Sonrasında her yerden beni engelledi. Gün içinde bana SMSler atıyor. Seni deliler gibi seviyorum benim gibi bir adama bunu nasıl yaptın Allah belanı versin, yokluğun içimi yakıyor Allah belanı versin, seni hep sevdim ve seveceğim ama asla affetmeyeceğim Allah belanızı versin ikinizin de gibi. Yani bela okuma kısmı fiks var.
Onu çok seviyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Bir yanım adama biraz zaman ver, şu an kızgınlığını yaşıyor. Araya özlem ve mantıklı düşünmeye başlama girince düzelir her şey nasılsa diyor.
Bir yanım da aman be ne abarttı. Ya Meredith ben bu durumdan hoşlanmadım artık seni hayatımda istemiyorum deyip ayrılsaydı diyor. Bu bela okumak vs çok drama, arabesk geldi. Ortada bir durum da yokken sanki yatakta basılmışım gibi hissettiriliyorum gibi geliyor.
Siz ne dersiniz hanımlar? Ne yapayım sizce, çocukla ilgili düşünceleriniz ne?
Beni çok sevdiği için bir şey yapabileceği ihtimalini vermedim.Kusura bakmayın ama ciddi ciddi soruyorum. Neden bu adamla berabersiniz? Canınızın hiç kıymeti yok mu?
Tek bir soru sormak istiyorum.Bak kendi kendini yalancı çıkardın, 2 yıl önce :)
Ki ben bile kullanıcı adımı bulamıyordum bir türlü. Arayıp tarayıp bulman da kafayı benimle bozduğun konusundaki teorimi destekliyor :)
24Tek bir soru sormak istiyorum.
Kaç yaşındasın?
Bu kadar saçma bir cesaretiniz olmasın lütfen. Öldürülen kadınların katilleri de namusumla oynadı çok seviyordum hakim bey diyor.Beni çok sevdiği için bir şey yapabileceği ihtimalini vermedim.
Bahsettiğiniz konu dikkatimi çekti, o zamanlar 22 yaşındaymışsınız.
Yaşın sizce çok önemi var mı? Sadece rakamlardan ibaret. Şahsen kendi yaşıtım veya daha küçük erkeklerle anlaşamıyorum.Bahsettiğiniz konu dikkatimi çekti, o zamanlar 22 yaşındaymışsınız.
Ya yanlış anlamayın ama o zamanki sevgilinizin 9 yaşında çocuğu varmış, en aşağı 27 yaşında olması lazım o sevgilinizin.
Gerçekten kendinize yakıştırıyor musunuz böyle ilişkileri?
Yani ne biliyim, çok garip bir hayatınız var.
Kendini kullandırıyorsun diyenlere kızıyorsunuz ama yaşadığınız hayat böyle hissettiriyor insanlara. Her konunuzda sevgililerin biri gidiyor biri geliyor, hayatınız kimseyi ilgilendirmez ancak bu kadar mı değersizsiniz?
Ayrıca burada bilinen bir üyesiniz, 2.üyelik açıp ifşa olan birini burada takılan insanlar hatırlayabilir, takma gibi bir durum olduğunu sanmıyorum.
Konuya yorum yapmayayım, umarım bir an önce kendinizi toparlarsınız.
Seçtiğiniz partnerlerin yaşını geçiyorum karakterleri çok sorunlu duruyor.Yaşın sizce çok önemi var mı? Sadece rakamlardan ibaret. Şahsen kendi yaşıtım veya daha küçük erkeklerle anlaşamıyorum.
Sık partner degistirmek neden kendini degersizlestirmek olsun? Cinsellik tek taraflı bir şey degil ve çoğu kadinin aksine ben eşim ya da sevgilim istiyor diye gönülsüzce sevismiyorum. Ben o adamı istediğim için sevisiyorum, gorusuyorum.
Eski sevgiliniz hakkında kafanızda soru işaretleri kaldıysa yeni ilişkiye başlamayacaksınız.Benim davranışım anormal sayılmaz. Sadece etik mi bu sorgulanabilir. Eski sevgilimle ilişkimizin bitiş şeklinden ve aradan geçen zamandan dolayı merak ettim gayet normal bir şekilde.
Ee ne diyo nie eklemis durup durupBen de hak etmediğim halde bu muameleyi gördüysem ve şu an "terk edildiğim için sevgilim yok" dedim ve eski sevgilimle konuştum.
Biraz benziyoruz sizinle galiba :)
Otursun kendi düşünsün simdi. Hiiiiiic geri adim atma dön affet deme kendini açıklama. Dönerse düşünürsün. Dönmezse zaten kurtulmus olursun. Şu kendine gelince sorun görmeyen sana gelince ortaligi yikan tavri bile objektif olamayan tuhaf biri oldugunun göstergesi. Ayrilirsaniz bisey kaybetmezsin yani emin ol adam biraz deli çünkü. Polis mi? Bi de bazı insanlarin zihninde aradan kac yil geçerse gecsin hala genc kalacaksin öyle düşün :)) sen orali olmadikca seni asla unutamayacak dedigi gibi affetmese de hep sevdigini sanacak. Hoş bence :) Bunun narsistik bi sarkiyla özetleyeyim.Ben ertesi gün de trip yapınca beyefendi bana atarlanmıştı. Böyle ufak bir şeyi bile büyütüyorsan seninle hiçbir şey yapılmaz, işin gücün can sıkmak sadece demisti.
Tam tersi diil mi ya :) bisey yapabilecek potansiyeldeki insanlar cok sevdigini sandiklarina bisey yaparlar asil. Önemsemedigi birine niye bisey yapsin ki. Aşk çok güçlü nöbetler yaratir öyle biri degilsen bile seni ona evirir kaldi ki adam açık açık söylüyor. Sen temkinli ol. Öldürmez ama tutar bogazlar. Ben cok yasadim böyle delilikleri. Sen simdi affet diye peşinde dolanmadikca iyice kuduracak bu. Daha çok baglanacak.Beni çok sevdiği için bir şey yapabileceği ihtimalini vermedim.