Hak Etmediğim Beddualar

Şöyle ki haksız beddua sahibine geri döner Yani o kısmı sallayın. Sizin yaptığınız çok saçma engelleyin gitsin niye istek atıyorsunuz, mesaj atıyorsunuz vs. Yani yaptığınız cidden anlamsız. Onun yaptığı daha da beter, resmen küçük bir ergen diyecek laf yok. Bi de bunların üzerine barışmayı düşünüyorsunuz… 🤷🏼‍♀️
Normal bir ayrılık değildi bizimkisi. Yazdığım gibi tanı koyulamayan bir hastalık geçiriyordum, doktor doktor geziyordum. O da benim yüzümden evsiz, sokakta kalmıştı. Yani klişe eski sevgili yoklama durumlarından olamazdı çünkü benden nefret ediyor olmalıydı. Dahası o gün de onu rüyamda görmüştüm. Merak ettim. Sakın yazdıklarımdan kendimi haklı bulduğum sonucunu çıkarmayın.

can guvenligin icin bitmesi daha iyi olmus. ne bu kucucuk sey icin bu kadar cirkinlesen adam gercekten buyuk bir hata yapsan seni ceker vurur farkinda misin?

korkunc otesi ya.
Sassyassyy üstte yazdığım şeyi mi gördün bilmiyorum ama bir gün sohbet ederken konu aldatmaktan açılmıştı. O da öyle bir durumda önce o adamı sonra seni sonra da kendimi vururum demişti ama ciddiye almamıştım. Genelde saçma sapan espriler yapmayı sevdiği için.. Belki de ciddiydi.

Aslında bunu söylemek istemiyordum ama bir sohbet esnasında konu aldatmaktan açılmıştı. O da eğer bir gün beni aldatırsan önce o adamı, sonra seni, sonra da kendimi vururum demişti. Ciddiye almamıştım. Herhalde her zamanki saçma sapan esprilerinden biridir diye geçmiştim.
Ya öff koy g.tune tekmeyi.
Onu vururum bunu vururum ne ya. Valla gönder gitsin ötede ağlasın.
Demek ki bu tarz söylemleri de var ki espri deyip gecebilmişsin de.
Senden tip olarak daha aşağıda ozguvensiz hiçbir işe yaramayan erkek tutumu bu belli her halinden.
Gönder gitsin.

Sassyassyy üstte yazdığım şeyi mi gördün bilmiyorum ama bir gün sohbet ederken konu aldatmaktan açılmıştı. O da öyle bir durumda önce o adamı sonra seni sonra da kendimi vururum demişti ama ciddiye almamıştım. Genelde saçma sapan espriler yapmayı sevdiği için.. Belki de ciddiydi.
gormeden yazmistim. kesinlikle bu tavirlari bile ciddi oldugunu gosteriyor.

iyi gunde herkes iyi olur yani kafasinda bir sorun yoksa, bak en ufak bir olayda nasil cirkinlesmis. umarim o smslere aldanip tekrar barismak gibi bir hata yapmazsin kendi can guvenligin icin.

Merhabalar hanımlar,

Hayatımda çok düzgün bir adam, bir ilişkim vardı. Ne istesem yapardı. Beni sevmelere, iltifat etmelere doyamazdı. Kendimi onun yanında dünyanın en güzel varlığı gibi hissederdim. Tek sorunu birazcık kıskançlığıydı. Normalde tayt giyme, mayolu fotoğrafını kaldır gibi şeylerden hoşlanmazdım ama onu sevdiğim için tolere ediyordum.

Eskiler bilirler. 10 doktor gezip tanı koyulamayan bir rahatsızlık geçirdim bir dönem o zamanki sevgilimin yaşattığı stres yüzünden. Ayrılırken çocuk evsiz, sokakta kalmıştı ben de bir nevi hastanelik olmuştum. 3 gün önce eski sevgilim Instagram'dan takip isteği atmış. Neredeyse 2 yıldır aramızda hiçbir iletişim yoktu. Haliyle merak ettim bu aksiyonun sebebini. İsteğini kabul ettim. Geri dönüş vs yapmadım. ? yazıp yolladım. O da mesajıma yanıt vermek yerine tekrar istek yolladı. Yanıt vermesi için kabul ettim, ben de onu takip ettim. Sonrasında da takipten çıktım. Yani hiçbir art niyetim yoktu.

Sevgilime de, eski sevgilimin bana takip isteği attığını söyledim. Keşke söylemeseydim. Adam çıldırdı. İsmini sordu. Vermek istemedim, daha da çıldırdı. Çocuğu koruduğumu düşündü. En sonunda ismini söyledim. Çocuğun hesabına bakınca bin misli daha çıldırdı. İnstagram saçma bir şekilde hala onu takip ediyormuşum gibi gösteriyordu ve çocukla birkaç tane ortak arkadaşı var. Sebebi de onların mesleğinde herkes bir şekilde birbirinin tanıdığı çıkıyor.

Sonrasında her yerden beni engelledi. Gün içinde bana SMSler atıyor. Seni deliler gibi seviyorum benim gibi bir adama bunu nasıl yaptın Allah belanı versin, yokluğun içimi yakıyor Allah belanı versin, seni hep sevdim ve seveceğim ama asla affetmeyeceğim Allah belanızı versin ikinizin de gibi. Yani bela okuma kısmı fiks var.

Onu çok seviyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Bir yanım adama biraz zaman ver, şu an kızgınlığını yaşıyor. Araya özlem ve mantıklı düşünmeye başlama girince düzelir her şey nasılsa diyor.
Bir yanım da aman be ne abarttı. Ya Meredith ben bu durumdan hoşlanmadım artık seni hayatımda istemiyorum deyip ayrılsaydı diyor. Bu bela okumak vs çok drama, arabesk geldi. Ortada bir durum da yokken sanki yatakta basılmışım gibi hissettiriliyorum gibi geliyor.

Siz ne dersiniz hanımlar? Ne yapayım sizce, çocukla ilgili düşünceleriniz ne?
Sevgilin gölgenden kiskaniyor sen ex le takiplesiyorsun yetmiyor birde sevgiline soyluyorsun ne dicektiki ya olmadı simdi aşkito çok kizdim ciss yapma bir daha ama en azindan dürüstmusun mü dicekti. Klasik Türk erkegi.

Aslında bunu söylemek istemiyordum ama bir sohbet esnasında konu aldatmaktan açılmıştı. O da eğer bir gün beni aldatırsan önce o adamı, sonra seni, sonra da kendimi vururum demişti. Ciddiye almamıştım. Herhalde her zamanki saçma sapan esprilerinden biridir diye geçmiştim.
Ciddiye al bence ve yol ver hazir olay çıkmış. Bir daha da bitmis gitmiş eskilere bulasma bence zarardan başka bir halta yaramiyorlar zira

Ya öff koy g.tune tekmeyi.
Onu vururum bunu vururum ne ya. Valla gönder gitsin ötede ağlasın.
Demek ki bu tarz söylemleri de var ki espri deyip gecebilmişsin de.
Senden tip olarak daha aşağıda ozguvensiz hiçbir işe yaramayan erkek tutumu bu belli her halinden.
Gönder gitsin.
Aynen tipik Türk hödügü

Ohaaa ! Sakin bu adamla görüşme lütfen.
Cagirsa bile gitme.
Neler duyuyoruz.
Hazır ayrılmışsin sal gitsin manyağı, deli mi ne !
Ayrıca sevgiline niye bahsediyorsun bu durumdan ?

Aman aman aman. Dile gelen ele de gelir. Zihniyete bak sen. Kurtuldun say bu adamdan.

Bu adam net hasta. Anıtsayac.com da yeni bir isim görmeyelim artık lütfen ya.

Seven adam size böyle davranip konusmaz 🤷‍♀️ Siz eski sevgilinin istek attigini anlatma geregi neden duydunuz bastan. Bence adamin davranislari saglikli degil. Böyle sacma davranislari sevgi ile.karistirmayin. ego ile ilgili

Yapar.

Merhabalar hanımlar,

Hayatımda çok düzgün bir adam, bir ilişkim vardı. Ne istesem yapardı. Beni sevmelere, iltifat etmelere doyamazdı. Kendimi onun yanında dünyanın en güzel varlığı gibi hissederdim. Tek sorunu birazcık kıskançlığıydı. Normalde tayt giyme, mayolu fotoğrafını kaldır gibi şeylerden hoşlanmazdım ama onu sevdiğim için tolere ediyordum.

Eskiler bilirler. 10 doktor gezip tanı koyulamayan bir rahatsızlık geçirdim bir dönem o zamanki sevgilimin yaşattığı stres yüzünden. Ayrılırken çocuk evsiz, sokakta kalmıştı ben de bir nevi hastanelik olmuştum. 3 gün önce eski sevgilim Instagram'dan takip isteği atmış. Neredeyse 2 yıldır aramızda hiçbir iletişim yoktu. Haliyle merak ettim bu aksiyonun sebebini. İsteğini kabul ettim. Geri dönüş vs yapmadım. ? yazıp yolladım. O da mesajıma yanıt vermek yerine tekrar istek yolladı. Yanıt vermesi için kabul ettim, ben de onu takip ettim. Sonrasında da takipten çıktım. Yani hiçbir art niyetim yoktu.

Sevgilime de, eski sevgilimin bana takip isteği attığını söyledim. Keşke söylemeseydim. Adam çıldırdı. İsmini sordu. Vermek istemedim, daha da çıldırdı. Çocuğu koruduğumu düşündü. En sonunda ismini söyledim. Çocuğun hesabına bakınca bin misli daha çıldırdı. İnstagram saçma bir şekilde hala onu takip ediyormuşum gibi gösteriyordu ve çocukla birkaç tane ortak arkadaşı var. Sebebi de onların mesleğinde herkes bir şekilde birbirinin tanıdığı çıkıyor.

Sonrasında her yerden beni engelledi. Gün içinde bana SMSler atıyor. Seni deliler gibi seviyorum benim gibi bir adama bunu nasıl yaptın Allah belanı versin, yokluğun içimi yakıyor Allah belanı versin, seni hep sevdim ve seveceğim ama asla affetmeyeceğim Allah belanızı versin ikinizin de gibi. Yani bela okuma kısmı fiks var.

Onu çok seviyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Bir yanım adama biraz zaman ver, şu an kızgınlığını yaşıyor. Araya özlem ve mantıklı düşünmeye başlama girince düzelir her şey nasılsa diyor.
Bir yanım da aman be ne abarttı. Ya Meredith ben bu durumdan hoşlanmadım artık seni hayatımda istemiyorum deyip ayrılsaydı diyor. Bu bela okumak vs çok drama, arabesk geldi. Ortada bir durum da yokken sanki yatakta basılmışım gibi hissettiriliyorum gibi geliyor.

Siz ne dersiniz hanımlar? Ne yapayım sizce, çocukla ilgili düşünceleriniz ne?
Günümüzde bu kadar kadın cinayeti yaşanırken, böyle birinden kurtulduğun için şükretmelisin. Bence o tehditi dikkate al ve barışma. Adam gelse hemen barışacağınızı hissediyorum nedense🤔

Uni'deyken böyle bir manyağın tehditlerine maruz kalmıştim, ortada bir şey yokken.
Salak beni seviyordu, sanıyordu ki onun tapulu maliyim.
Birisi teklif etmişti ve bunu öğrenmişti aman Allah'ım ne beddualar, ne rezillikler.
İnşallah senden doğacak cocugun kurbaga suratli olur bile demişti gerizekalı.
Yıllar sonra facebokuma bir mesaj gelmişti bundan.
Evliyim üstelik.
Merak ediyorum çocuğun sağlıklı mı doğdu dedi.
Sok gecirmistim bir kez daha.
Salak bir de sevgilisi olsaydım ne yapardı acaba.

Kendi bin beterini yapıyor gizli gizli, emin ol. Bu şey gibi, birinden birşey saklarsın da o sakladığın yerde dolanırsa gerilirsin. Ayrıca adam takıntılı, normal biri değil. Bu deli deli hareketleri büyük aşkından değil.
Geçen gün onun telefonunda şeyi fark ettim ben evde tuvalete falan gittiğimde ya da başka bir odaya geçtiğimde salondaki benim küçüklük fotoğraflarımı çekmiş hep.

Yine geçen hafta hastalandım. Hastaneye gidecektim. Konum at bana ambulans çağıracağım, lütfen sana bir şey olmasın lütfen gibi yine bana şimdi düşününce abartı falan şeyler yazmış.

X