Merhabalar hanımlar,
Hayatımda çok düzgün bir adam, bir ilişkim vardı. Ne istesem yapardı. Beni sevmelere, iltifat etmelere doyamazdı. Kendimi onun yanında dünyanın en güzel varlığı gibi hissederdim. Tek sorunu birazcık kıskançlığıydı. Normalde tayt giyme, mayolu fotoğrafını kaldır gibi şeylerden hoşlanmazdım ama onu sevdiğim için tolere ediyordum.
Eskiler bilirler. 10 doktor gezip tanı koyulamayan bir rahatsızlık geçirdim bir dönem o zamanki sevgilimin yaşattığı stres yüzünden. Ayrılırken çocuk evsiz, sokakta kalmıştı ben de bir nevi hastanelik olmuştum. 3 gün önce eski sevgilim Instagram'dan takip isteği atmış. Neredeyse 2 yıldır aramızda hiçbir iletişim yoktu. Haliyle merak ettim bu aksiyonun sebebini. İsteğini kabul ettim. Geri dönüş vs yapmadım. ? yazıp yolladım. O da mesajıma yanıt vermek yerine tekrar istek yolladı. Yanıt vermesi için kabul ettim, ben de onu takip ettim. Sonrasında da takipten çıktım. Yani hiçbir art niyetim yoktu.
Sevgilime de, eski sevgilimin bana takip isteği attığını söyledim. Keşke söylemeseydim. Adam çıldırdı. İsmini sordu. Vermek istemedim, daha da çıldırdı. Çocuğu koruduğumu düşündü. En sonunda ismini söyledim. Çocuğun hesabına bakınca bin misli daha çıldırdı. İnstagram saçma bir şekilde hala onu takip ediyormuşum gibi gösteriyordu ve çocukla birkaç tane ortak arkadaşı var. Sebebi de onların mesleğinde herkes bir şekilde birbirinin tanıdığı çıkıyor.
Sonrasında her yerden beni engelledi. Gün içinde bana SMSler atıyor. Seni deliler gibi seviyorum benim gibi bir adama bunu nasıl yaptın Allah belanı versin, yokluğun içimi yakıyor Allah belanı versin, seni hep sevdim ve seveceğim ama asla affetmeyeceğim Allah belanızı versin ikinizin de gibi. Yani bela okuma kısmı fiks var.
Onu çok seviyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Bir yanım adama biraz zaman ver, şu an kızgınlığını yaşıyor. Araya özlem ve mantıklı düşünmeye başlama girince düzelir her şey nasılsa diyor.
Bir yanım da aman be ne abarttı. Ya Meredith ben bu durumdan hoşlanmadım artık seni hayatımda istemiyorum deyip ayrılsaydı diyor. Bu bela okumak vs çok drama, arabesk geldi. Ortada bir durum da yokken sanki yatakta basılmışım gibi hissettiriliyorum gibi geliyor.
Siz ne dersiniz hanımlar? Ne yapayım sizce, çocukla ilgili düşünceleriniz ne?