Hak Etmediğim Beddualar

Etiket atmanın amacı nedir?
Kendini çok fazla önemsiyor olabilir misin, insanlar neden seninle kafayı bozsun?
Hakkımdaki yanlış demeyeyim yalan bir şeyi likelıyorsanız doğrusunu bilmeniz gerekir.

İnsanlar her şeyle kafayı bozabilir. Bu kafayı bozdukları şeyin çok önemli olduğunu göstermez. Ama malum üye biraz objektif bakabilmek yeteneğiniz varsa, bu konumda bana saldırı halinde.

Ben 2. Üyelik meselesini merak etmiştim sağol
Vallahi uzun zaman olduğu için ben bile kullanıcı adımı unutmuşum.
Zaten 2. Üyelik almak kurallara uygun. Ben de malum böyle saldırgan bazı üyelerin saldırılarından kaçmak için bir iki konumu öyle açmıştım.

Ben 2. Üyelik meselesini merak etmiştim sağol

Hakkımdaki yanlış demeyeyim yalan bir şeyi likelıyorsanız doğrusunu bilmeniz gerekir.

İnsanlar her şeyle kafayı bozabilir. Bu kafayı bozdukları şeyin çok önemli olduğunu göstermez. Ama malum üye biraz objektif bakabilmek yeteneğiniz varsa, bu konumda bana saldırı halinde.
Saldırı halinde değilim canım sadece laf etmekten hoşlanıyorum. Akşamki planım iptal olunca burada takılayım dedim

Bak kendi kendini yalancı çıkardın, 2 yıl önce :)
Ki ben bile kullanıcı adımı bulamıyordum bir türlü. Arayıp tarayıp bulman da kafayı benimle bozduğun konusundaki teorimi destekliyor :)

Insanları ayrılırken tanırsınız diye klişe bir laf vardır bilmem duydunuz mu? Ilişkimiz sırasında kendimi bulutların üzerinde hissediyordum. Bütün ilgi, alaka üzerimdeydi. Sevildim.
Nasıldı bulutların üzeri, güzel miydi bari?

Bu abartılı, kitap cümleleri bile yazdıklarınızın sanrı olduğunu düşündüyor bana ama kesin öyle değildir tabi. :KK51:

Bak kendi kendini yalancı çıkardın, 2 yıl önce :)
Ki ben bile kullanıcı adımı bulamıyordum bir türlü. Arayıp tarayıp bulman da kafayı benimle bozduğun konusundaki teorimi destekliyor :)
Anahtar kelimeleri yazınca her şey çıkıyor 😄 Senin Kendall Jenner'ı hatırlaman gibi. Yalancı çıktığımı düşünmüyorum 1 sene kaydırma yapmışım :)

Nasıldı bulutların üzeri, güzel miydi bari?

Bu abartılı, kitap cümleleri bile yazdıklarınızın sanrı olduğunu düşündüyor bana ama kesin öyle değildir tabi. :KK51:
Beni tanıyanlar var forumdan, real hayatımı da biliyorlar. Herkesin sıkıcı bir hayatı olmak zorunda değil :)
Güzeldi umarım en azindan rüyanızda görebilirsiniz://

Sonraki yaptığım yorumlarda var, görmemişsiniz.

Bi de şu durum için bela okunması cidden fazla. Benim yaptığım gereksiz, can sıkıcı bir eylem kabul ediyorum. Ama karşımdaki sanki bizi yatakta basmış gibi tepki veriyor. Yok kalbini, hayatını şey yapıp gitmişim; onun gibi güçlü bir adamı nasıl bu kadar büyük yaralamışım vs vs
E adam sana o kadar bağlanmış ki, sonsuz güvenmiş olmalı. Onun tarafından bakacak olursam büyük hayal kırıklığı yaşamış. Kusura bakma. Dünya senin etrafında dönmüyo, azıcık empati lütfen. Üstelik exsinle muhabbetde etmişsin. Yanı ipleri tamamen kızardıktan sonra böyle bişey yapsan adam sana musallat olmazdı. Bu tür bağımlı heriflerden paçayı kurtarmak zor. O şuan ona ihanet etmişsin düşüncesinde.

Beni tanıyanlar var forumdan, real hayatımı da biliyorlar. Herkesin sıkıcı bir hayatı olmak zorunda değil :)
Güzeldi umarım en azindan rüyanızda görebilirsiniz://
Hayatına giren tiplerden, zorla hamilelik testi yaptırıldığın insanla birşey yokmuş gibi sahilde güzel vakit geçirmenden belli renkli hayatın. :KK70:
Daha eskileri yazmaya üşendim.

Mutlu olman zor ama yine iyi temenilerde bulunayım ben ne olur ne olmaz.

E adam sana o kadar bağlanmış ki, sonsuz güvenmiş olmalı. Onun tarafından bakacak olursam büyük hayal kırıklığı yaşamış. Kusura bakma. Dünya senin etrafında dönmüyo, azıcık empati lütfen. Üstelik exsinle muhabbetde etmişsin. Yanı ipleri tamamen kızardıktan sonra böyle bişey yapsan adam sana musallat olmazdı. Bu tür bağımlı heriflerden paçayı kurtarmak zor. O şuan ona ihanet etmişsin düşüncesinde.
Ben bir daha bana döneceğini zannetmiyorum. Sen?
Sana soruyorum çünkü durumu o kadar güzel kavramış ve ozetlemissiniz ki.

hayatında gerçekten doğru düzgün ilişki/insan yok. bunu diyen insanlara da boş yere saydırman ya da kullanıcı adını değiştirince unutulacağını düşünmen gereksiz. sen "bebelerinle" takılmaya devam et nasılsa her seferinde kendini daha da saçma bir olay içinde bulup durucaksın hiç akıl dinlemiyosun ki

X