Hak Etmediğim Beddualar

Ben takip etmenize anormal demedim bunu karşı tarafa söylemenize anormal dedim
Takip edip çıkılabilir yani
Kim merak edip bakmıyor bir aratmıyor ki
Velhasıl kerim sevgilinizin anormal bir kişiliği var böyle saçma sapan kıskançlık tripleri çok avam

bedduayı da takmanız ilginç e ayrıl madem kızdan ayrıldıysan sessiz ayrıl geç
Bu tarz insanlar cidden ilişki dahi kurulmayacak insanlardır

ben cidden aldatıldım efendi gibi ayrıldım daha da görüşmedim beddua da etmedim
İnsanın kalitelisi lazım her zaman
Hadi beddua ettin bir kere et. Ozledim, ölüyorum, bitiyorum temalı smsler atiyor sonlarına allah belanı versin yapıştırıyor.

Yoo ben konulara hakim değilim, demekki siz hep aynı tipte insanlarla birlikte oluyorsunuz.
size saygı duymayan, üzerinizde tahakküm kuran.
Zevk meselesi tabi, ne diyelim.
Ayyy iyi ki konularıma hakim değilsin. Gecenki konumu benden iyi özetlemişsin. Bu adam da genel olarak bana saygı duyan, sevildiğimi hissettiren birisiydi.

Geçen sene uzun bir süre buralarda yoktum. O sıra yaşadığım ilişkimdi. Hani konularıma çok hakimsiniz ya, beni teste götüren adamla ilgili konuma da yazmıştım. Harika bir adamla ilişkim vardı ve ara verdik diye.
O ilişkiye tekrardan başladık yani başlamıştık.
Cocuklu olan mi bu harika ilişkin olup ara verdigin adam?

Ne bileyim annacim, konularini genel olarak biliyoruz da hayatina giren her adamin cetelesini tutmuyoruz ki. Biz de karistiriyoruz hangisi hangisiydi diye, kusura bakma artik.

Cocuklu olan mi bu harika ilişkin olup ara verdigin adam?

Ne bileyim annacim, konularini genel olarak biliyoruz da hayatina giren her adamin cetelesini tutmuyoruz ki. Biz de karistiriyoruz hangisi hangisiydi diye, kusura bakma artik.
Lyanna, muhtemelen sevdiğiniz bir üyeye takındığım tavır ve verdiğim cevaplar yüzünden bu yanıtlarınız.

Ama gencim, çekici bir kadınım. Flört etmeyi, birileriyle görüşmeyi seviyorum. Kimsenin de bu konuyla ilgili alttan alta dahi olsa laf etme haddi yok.

Harika bir ilişki olduğu için haliyle konusu yok. Sanirim sigara içmesiyle alakalı konu açmıştım o kadar :)

Lyanna, muhtemelen sevdiğiniz bir üyeye takındığım tavır ve verdiğim cevaplar yüzünden bu yanıtlarınız.

Ama gencim, çekici bir kadınım. Flört etmeyi, birileriyle görüşmeyi seviyorum. Kimsenin de bu konuyla ilgili alttan alta dahi olsa laf etme haddi yok.

Harika bir ilişki olduğu için haliyle konusu yok. Sanirim sigara içmesiyle alakalı konu açmıştım o kadar :)
Yav niye baskasina verdigin cevaba dair yazayim? Konularımı yakindan takip ediyorsunuz demissin, evet konularini biliyorum ama bir sure sonra hayatina giren adamlari karistiriyorum dedim.

Konusu olmayabilir, ben de konusu var demedim zaten. Cocuklu bir adamla guzel bir ilişkin vardi bir zamanlar, bu o adam mi dedim. Degilse degil dersin biter, triplere girmeye gerek yok sonuçta.

Neyse nasılsa sen kim sana ne yazarsa mutlu olmayacaksin, o yuzden ask hayatinda mutluluğun daim olsun deyip gideyim ben.

Ayyy iyi ki konularıma hakim değilsin. Gecenki konumu benden iyi özetlemişsin. Bu adam da genel olarak bana saygı duyan, sevildiğimi hissettiren birisiydi.
O ben değilim ama neyse . Ben alıntı yaptığım arkadaşın yazdığına istinaden yazmıştım.
hakim olmam gerekiyorsa çalışır gelirim bir dahaki sefere :KK70:

O ben değilim ama neyse . Ben alıntı yaptığım arkadaşın yazdığına istinaden yazmıştım.
hakim olmam gerekiyorsa çalışır gelirim bir dahaki sefere :KK70:
Ay napim her konu açtığımda kalkan, kılıç kuşanıp geliyorum. Daha da sinirim bozuluyor. Güzel güzel yorumunu yapan da var. Konudan bağımsız beni yermeye gelen de var :/

Geçen sene uzun bir süre buralarda yoktum. O sıra yaşadığım ilişkimdi. Hani konularıma çok hakimsiniz ya, beni teste götüren adamla ilgili konuma da yazmıştım. Harika bir adamla ilişkim vardı ve ara verdik diye.
O ilişkiye tekrardan başladık yani başlamıştık.
Yavrum geçen sene de bahsettiğin uzun ilişki çocuğu olan bir adamlaydı. Farklı hesaptan konu açtın sonra söyledin kendin olduğunu. Bunları sen yaptın yani. Değilse ikinci yarıya mı ilk yarıya mı sıkıştırdın bu pandemi döneminde bu düzgün "başka" adamı?

Yavrum geçen sene de bahsettiğin uzun ilişki çocuğu olan bir adamlaydı. Farklı hesaptan konu açtın sonra söyledin kendin olduğunu. Bunları sen yaptın yani. Değilse ikinci yarıya mı ilk yarıya mı sıkıştırdın bu pandemi döneminde bu düzgün "başka" adamı?
O geçen sene değil 2 sene önceydi :)

Harika ilişki harika ilişki, evet bir takibe verdiği tepkiden belli ne kadar "harika" olduğu.
Insanları ayrılırken tanırsınız diye klişe bir laf vardır bilmem duydunuz mu? Ilişkimiz sırasında kendimi bulutların üzerinde hissediyordum. Bütün ilgi, alaka üzerimdeydi. Sevildim.

O hangi konuydu?
-Olivia- -Olivia-

Öncelikle Vandercim her duyduğun şeye inanma bu 1. İkincisi Absolute biraz ceviz yemelisin. 3. Benimle kafayı cidden bozmussun, çok yazık.

Bu da o zamanki konum. Yani 2 yıl önce :)

-Olivia- -Olivia-

Öncelikle Vandercim her duyduğun şeye inanma bu 1. İkincisi Absolute biraz ceviz yemelisin. 3. Benimle kafayı cidden bozmussun, çok yazık.

Etiket atmanın amacı nedir?
Kendini çok fazla önemsiyor olabilir misin, insanlar neden seninle kafayı bozsun?

-Olivia- -Olivia-

Ben 2. Üyelik meselesini merak etmiştim sağol

X