HAFTALIK ZAYIFLAMA YARIŞMASI ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥(tablolu)( kararlı olanları bekliyorum)

Kesinlikle öyle. Kilo vermek zaten en başta sağlığımız için önemli zaten biz bayanlar çok çabuk yaşlanıyoruz kendimize iyi bakmazsak.
Ben venaturanın B12 sini kullanmıştım. Bu kez solgar almak istiyorum. Sizin tavsiyeniz var mı kullandığınız ürünlerden

evet ve bakıyorum gerçekten kilo insani hızlı yaşlandiriyor bende solgar kullanıyorum. metilkobalaminli alıyorum. bide siyanürlüsü var o kötü ve ekonomik
d vitaminide en dogrusu damla kullanmak. omega 3 tavsiyen var mi? ve calsiyum kullanmamiz gerekiyor mu? bu ara sizli bizli konuşmakta zorlanıyorum rahatsiz olmazsin umarim

Tabiki sorun yok canım. D vitamini de venaturanın damlasını kullanmıştım daha önce ama şu an kullanmıyorum. Omega3 bende arayıştayim ama tercihim yine venatura veya solgardan biri olacak sanırım. Kalsiyum da değerlerine baktırmalısın. Aslında ev yapımı yoğurt ve köy sütü hergün tükenmek en iyisi.

Merhaba beni de gruba alır mısınız.Birlikte daha motive edici oluyor.Şu an 78.5 kg. hedef 1 ocak ta 60 ı görmeye niyetleniyorum

Merhaba beni de gruba alır mısınız.Birlikte daha motive edici oluyor.Şu an 78.5 kg. hedef 1 ocak ta 60 ı görmeye niyetleniyorum
merhaba tabikii katılabilirsiniz. yarinki kilo bildirimini yaparsaniz önceki bilgilerinizle listeye ekleyecgm

teşekkür ederim yeni yazabiliyorum çok meşgul oluyorum beynen cocugun okulu vs çok sorumsuz. bende o zaman venatura b12 alayim bu sefer baya uygun solgara göre. omega3 için yetişkinlere omega 3 varsa ocean marka da güzel. kalsiyum degerlerim iyiydi ben beynir yogurt cok kullanıyorum. solgarin kolajeni var şuan bende biterse yenisini baya bir süre alamam

merhaba, ben de katılmak istiyorum. guncel: 74.4 hedef: 65 ben de aralikli orucla zayiflamaya calisiyorum :)

merhaba, ben de katılmak istiyorum. guncel: 74.4 hedef: 65 ben de aralikli orucla zayiflamaya calisiyorum :)
merhaba aramiza hoşgeldin:) yarin ilk kilo bildirimini bekliyorum. grupta istedigin gibi yazabilirsin. ben fazla musait olmasamda mutlaka okurum şimdiden başarilar

Merhaba ben tartı gününü olduğunu unutmuşum. Tartılsamda artı gelmesi çok yüksek bir ihtimaldi çünkü hiç dikkat edemedim desem hiç yanlış olmaz. Bu hafta neden bilmiyorum çok iştahım açıktı ne yesem doymuyorum.
Bu hafta beni es geçin lütfen haftaya kesin bildirim yaparım

Toplamda 3 kere spora gittim. Bel fitigi dizler vs zorluyor bende abartmadan yapiyorum. Biraz yürüyüş bandı biraz bisiklet biraz eliptik biraz lastik vs geri cikiyorum herşey daha iyi olcak sabır ve kararlılıkla bu yola devam. Bu hafta spora 3 kere gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…