- 17 Ekim 2021
- 11.331
- 37.607
- 38
Sorma ben bir paket bisküvi yedim akşam, güya iki öğün olacaktı, iki olacak diye bir tabak mantı vb yemistim. Neyse yarın daha dikkatli olmaya calisacagim. Su 6 bardak icebildim.şekersiz ikisi bir arada kahve içiyorum. bugünde akşam yemegi yok
ve dün ki gibi biskuvi yemekte yok belki süt içerim sıkışırsam
üzülme bugun gecti bitti istikrarla basaricaz bazen az bazen cok ama her hafta 100 gram bile olsa eksi olacaz haftalik eksi görmeyi basarip takip eden haftada o kilonun üzerine asla cikmayacazyarin suyu 7 yaparsan mmm harika olur. ben bugun 5 ictim zor oldu yarin 6 yapicamSorma ben bir paket bisküvi yedim akşam, güya iki öğün olacaktı, iki olacak diye bir tabak mantı vb yemistim. Neyse yarın daha dikkatli olmaya calisacagim. Su 6 bardak icebildim.
Merhaba hos geldinizMerhabalar ben de aranıza katılmak istiyorum. Kilo vermem gerektiğinin farkındayım ancak motivasyonum yok. Burada sizlerle motive olacağımı düşünüyorum. Güncel kilom 66, hedef 55-56
Aynen öyle. Birden olmaz zaten bu işler. İnsallah 6 yaparsın suyu. Ben bugun de aralıklı yapmaya çalışıcam. Suyu 7-8 bardak içsem iyidir.üzülme bugun gecti bitti istikrarla basaricaz bazen az bazen cok ama her hafta 100 gram bile olsa eksi olacaz haftalik eksi görmeyi basarip takip eden haftada o kilonun üzerine asla cikmayacazyarin suyu 7 yaparsan mmm harika olur. ben bugun 5 ictim zor oldu yarin 6 yapicam
merhaba aramiza hoşgeldinMerhabalar ben de aranıza katılmak istiyorum. Kilo vermem gerektiğinin farkındayım ancak motivasyonum yok. Burada sizlerle motive olacağımı düşünüyorum. Güncel kilom 66, hedef 55-56
Bu şekilde aç kalarak 3 kilo verirsiniz, vücudunuz güçten düşer, en fazla 2 gün dayanırsınuz sonra açığı kapatmak için daha çok yer o verdiğiniz 3 kilodan fazlasını geri alırsınız.şekersiz ikisi bir arada kahve içiyorum. bugünde akşam yemegi yok
ve dün ki gibi biskuvi yemekte yok belki süt içerim sıkışırsam
teşekkür ederimBu şekilde aç kalarak 3 kilo verirsiniz, vücudunuz güçten düşer, en fazla 2 gün dayanırsınuz sonra açığı kapatmak için daha çok yer o verdiğiniz 3 kilodan fazlasını geri alırsınız.
Öğün atlamayın. İlla boş geçecekseniz bisküvi yerine yoğurda salatalık doğrayın yiyin bari. Bisküvinin kalorisi bir öğüne bedel.
Benim de kilo verme serüvenim oldu hiçbirini geri almadım yıllardır, ondan yazmak istedim.teşekkür ederimyillarin tecrubesi var hep böyle seýler yaparak yola sokuyorum kendimi.
iş genelde irade de bitiyor. teşekkürler:)Benim de kilo verme serüvenim oldu hiçbirini geri almadım yıllardır, ondan yazmak istedim.
Ama herkesin vücudu farklı tabi. Kolay gelsin, kendinizi güçten düşürmeyin:)
tamam yeterki kilo bildirimlerini salı günü yapınBen belki her gün düzenli paylaşım yapamayabilirim ama mutlaka kilo vermek istiyorum ve bırakmaya niyetim yok hep beraber otve bir şekilde ilerleriz inşallah
Nasıl geçiyor günün? Ben aralıklı yapamıyorum ama ana öğüne kadar kuruyemiş, yeşil çay filan yaymaya çalışıyorum. En fazla 1 hafta deneyeyim şu aralıklıyı, yoksa 3 ana öğüne dönücem .bi öyle bi böyle denicez..aç kalmamak gerektamam yeterki kilo bildirimlerini salı günü yapın
eve yarin gece dönücem.şuan baska yerdeyim düzen olmuyor. öglende tost yedim ondan sonra yemedim. aksam 7 gibi sütlü gevrek yicem special k vardı evde biraz. ben günde 2 öğün yapmaktan zorlanmadım en az 6 saat bisey yemiyorum böylesi daha iyi insulin direncini kırmak için aksamida hafif gecirdigimde harika..pazartesiden itibaren sabah 6 da kalkarak ne yapicam bilmiyorum. bu arada pazartesi spora başlıyorum belediyenin ücretsiz spor merkezinde bir sürü alet var. ilk amacim şu kaba ağırlıkları atmak..dizlerim sizliyor 10 dk dan uzun ayakta kalirsam belim rahatsizlaniyor. ve sinirleniyorum sabit durmam gerektiginde kendimi taşıyamıyorumNasıl geçiyor günün? Ben aralıklı yapamıyorum ama ana öğüne kadar kuruyemiş, yeşil çay filan yaymaya çalışıyorum. En fazla 1 hafta deneyeyim şu aralıklıyı, yoksa 3 ana öğüne dönücem .bi öyle bi böyle denicez..aç kalmamak gerek
Bugün daha önce de yaptığım chloe ting slim tight challenge a başladım. Yeni başlıyorsanız orta zorluk düzeyine sahip bir spor programı ancak günlük 20-30 dakikanın yeterli olması bana iyi geliyor. Sporsuz kilo vermek zor gibimerhaba aramiza hoşgeldinmotivasyonu hepimizin ilgili paylaşımları sayesinde yakalayabileceğimizi düşünüyorum
Aksam 7 de sütlü gevrek yiyebildin mi? Benim su 7 bardak oldu. Suyu arttirmamız gerekli.spor salonu iyi olmuş. Spora hemen baslamıcam, bir hafta geçtikten sonra hafif baslıcam. Salı günü tartılırım diyordum, bu sabah tartılırım belki, bakalım kaç olmuşum. Dün akşam yemege yuklendim bayağı.eve yarin gece dönücem.şuan baska yerdeyim düzen olmuyor. öglende tost yedim ondan sonra yemedim. aksam 7 gibi sütlü gevrek yicem special k vardı evde biraz. ben günde 2 öğün yapmaktan zorlanmadım en az 6 saat bisey yemiyorum böylesi daha iyi insulin direncini kırmak için aksamida hafif gecirdigimde harika..pazartesiden itibaren sabah 6 da kalkarak ne yapicam bilmiyorum. bu arada pazartesi spora başlıyorum belediyenin ücretsiz spor merkezinde bir sürü alet var. ilk amacim şu kaba ağırlıkları atmak..dizlerim sizliyor 10 dk dan uzun ayakta kalirsam belim rahatsizlaniyor. ve sinirleniyorum sabit durmam gerektiginde kendimi taşıyamıyorum4 bardak su içtim bugun yatana kadar 6 7 yaparim. eksi 300 gramdayim bunu kâr sayıyorum kesinlikle. böyle böyle kurutulcam moral motive arttikca basari orani artacak
her gün tartiliyor musun. spor yapacak misin henuz kac bardak su içtin.
ben zaten spora baslicam pazartesi ama bunuda sevdim kaba agirligimi biraz atayim denicem :)Bugün daha önce de yaptığım chloe ting slim tight challenge a başladım. Yeni başlıyorsanız orta zorluk düzeyine sahip bir spor programı ancak günlük 20-30 dakikanın yeterli olması bana iyi geliyor. Sporsuz kilo vermek zor gibi