HAFTALIK ZAYIFLAMA YARIŞMASI ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥(tablolu)( kararlı olanları bekliyorum)

ben zaten spora baslicam pazartesi ama bunuda sevdim kaba agirligimi biraz atayim denicem :)
kimden yapiyorsun link atar misin.

Ben bu programı yapıyorum. Daha önce yaptığımda belim 6-7 cm incelmişti

Aksam 7 de sütlü gevrek yiyebildin mi? Benim su 7 bardak oldu. Suyu arttirmamız gerekli.spor salonu iyi olmuş. Spora hemen baslamıcam, bir hafta geçtikten sonra hafif baslıcam. Salı günü tartılırım diyordum, bu sabah tartılırım belki, bakalım kaç olmuşum. Dün akşam yemege yuklendim bayağı.
evet yedim uzerinede patlicanli yemek yedim bende kacirdim yani. su 7 bardakta kaldi dün . suyu arttircaz yarin 9 bardak içelim mi

Herkese Merhaba, ben elimden geldiğince aralıklı oruç yapmaya çalışıyorum. Ama benim sıkıntım tatlı isteği nasıl engel olacağim bilemiyorum. Yürüyüşe başlıyacağım ben de spor yapmaya vaktim yok onu yürüyüşle kapatmaya çalışacağım. Size önerim suyu artırmanız
tatli istegini sabirla yenebilirsin ilk zamanlar çok zora sokar bilirim. tatli iceceklerden uzak dur. şerbetli tatlilar krize sokuyor insanı. cok sıkısırsan meyve yersin mutlaka sabret yoksa geçmez o istek :KK43: suyu arttircam. sen ne kadar iciyorsun

harika bu hafta ilk haftamiz ne olursa olsun eksiyle kapaticaz. ama asla kendimizi kandırmak yok arti bile olsak utanarakta olsa yazilacak 😀

harika bu hafta ilk haftamiz ne olursa olsun eksiyle kapaticaz. ama asla kendimizi kandırmak yok arti bile olsak utanarakta olsa yazilacak 😀
Artı da olsa utanarak,iyiymiş bu🤗 su konusu tamamdir, 9 yarın en az. Bugun nasil gecti? Benim çok ilginçti. Kahvaltidan 3 saat sonra yine yedim çok. Az once de kuruyemis. Su anca 5-6 falan olacak

Artı da olsa utanarak,iyiymiş bu🤗 su konusu tamamdir, 9 yarın en az. Bugun nasil gecti? Benim çok ilginçti. Kahvaltidan 3 saat sonra yine yedim çok. Az once de kuruyemis. Su anca 5-6 falan olacak
hahaaha çünkú saklarsak sıkıntı🤗 bugun yorucu karisik suan ucagi bekliyorum. kahvaltida yedigimle duruyorum. ucakta rötar yapti 1 saat gec kalkacak gece 2 bucukta yemek yicez disarda. yarin 9 yapiyoruz o zaman sözzz

hahaaha çünkú saklarsak sıkıntı🤗 bugun yorucu karisik suan ucagi bekliyorum. kahvaltida yedigimle duruyorum. ucakta rötar yapti 1 saat gec kalkacak gece 2 bucukta yemek yicez disarda. yarin 9 yapiyoruz o zaman sözzz
Keske bir seyler yeme imkânın olsaydı, yarın mutlaka orta düzeyde ye.gece insaallah saglikli yemekler denk gelir. Hayırlı yolculuklar🙈

eve döndüm benim baskül fazla tarttı. 88.600 çıktım gece yedigim dürüm inceydi. neyse artık burdayim düzenim olacak ve baslangic kilomda listedeki gibi 87.009
pazartesi sporda basliyor zaten boyle detaylara takilmam. bugun 9 bardak su içicem şuan 3. bardaktayim gec uyandim

eve döndüm benim baskül fazla tarttı. 88.600 çıktım gece yedigim dürüm inceydi. neyse artık burdayim düzenim olacak ve baslangic kilomda listedeki gibi 87.009
pazartesi sporda basliyor zaten boyle detaylara takilmam. bugun 9 bardak su içicem şuan 3. bardaktayim gec uyandim
Senin baskül derken, önceden farkli tartiyla mi tartilmistin?

dün yazmistimya istanbuldaydim dün eve döndüm kendi baskulumu kullandim bugun. orda 86.700 düm en son burda bu sabah baya fazla çıktım birazı ödemse birazi baskül farkıdır heralde.
Bir kilo farkedebiliyor tartılarda, 1 kg disinda 400 gram gibi bir miktar kalıyor, dün istemeden de olsa çok az yemiştin. O aćlıkla tek dürüm kilo yapmaz. Ödem de yapmamalı. Uykusuz kaldın mı? Bu arada su 9 yapamadım. 7 buçuk oldu. Pardon bir bardak da ılık suyla, 8 buçuk 🙈 senin su kaç oldu? Akşam acıktım hem de çok..börülce salatası yedim . İyi geceler🙈🙈

Bir kilo farkedebiliyor tartılarda, 1 kg disinda 400 gram gibi bir miktar kalıyor, dün istemeden de olsa çok az yemiştin. O aćlıkla tek dürüm kilo yapmaz. Ödem de yapmamalı. Uykusuz kaldın mı? Bu arada su 9 yapamadım. 7 buçuk oldu. Pardon bir bardak da ılık suyla, 8 buçuk 🙈 senin su kaç oldu? Akşam acıktım hem de çok..börülce salatası yedim . İyi geceler🙈🙈
dün gun icinde ayakta baya kalktim. aksam 7 de evden ciktim 10 bucuga kadar ayakta durmak zorunda kaldim otobuslerde. havaalanina kadar tabi. orda da 1 bucuga kadar biraz otur biraz dolan gece 3 bucukta ye 4 te uyu suda icmistim ayranda. yani mutlaka ödemdir bide bagirsaklar su cekiyor bu ara 🙈
yarin tekrar tartilcam . ben söz verdigim icin mecburiyetten iciyorum son 1 bardak kaldi yatmadan içecem. suyu başaralım gerisini daha iyi başarıcaz 8 bucuk senin rekorun oldu son günlerde :) yarın 9 veya 10 denersin umarım..ben yarın 10 içicem Allah izin verirse . iyi geceler :KK68:

Şekerli ve gazlı içeceklerden uzak durun. Çünkü şeker içerikleri vücudun insülin salgılamasına neden olur ve alınan şekerlerin yağ olarak depolanmasını tetikler.

Bugün 9 bardak su içtim.. uzun zamandır bu kadar su içmemiştim. içimi resmen nemli 🐟🐠 hissediyorum ve huzur içindeyim :KK68: bunlari yazarken kulağımda 741 blokaj kaldırma frekansı dinliyorum.

X