• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haftalardır kızıyorum kendime

Öncelikle baştan belirteyim, yeni üyelik diye fake damgası yapıştırmayın ikinci üyelikle açıyorum konuyu. Bir de biraz uzun gözlerinize kuvvet okuyuverin.

38 yaşında 13 yıllık evli bir çocuk annesi bir kadınım. Eşimle tanışmadan önce hızlı bir hayatım vardı. Haftada 3-4 gece dışarı çıkardım, çevrem genişti. Eşimle tanıştıktan sonra duruldum, daha doğrusu çapkınlığı bıraktım, hızlı yaşamaya eşimle birlikte devam ettik bir süre daha, çocuğumuz olana kadar. Mutlu bir evliliğim var, kocamı seviyorum, iyi anlaşıyoruz, cinsel hayatımız yolunda. Çok şükür hiç bir eksiğimiz, anlaşmazlığımız yok. Genel bilgileri verdikten sonra gelelim asıl konumuza.

Geçtiğimiz aylarda uzun yıllardır tanıdığımız arkadaşlarımız yazlık evlerine davet ettiler bizi bir hafta sonu. Bu teklifi memnuniyetle karşılayıp oğlanı da babaanneye satarak davete icabet ettik. Herşey gayet keyifliydi. Akşama kadar plajda takıldık, akşamüstü eve geçip biraz şarap içip sohbet ettik. Akşama rakı soframızı kurduk, sohbet muhabbet keyfimiz yerindeydi.

Gece yarısına yakın arkadaşlarımızdan erkek olan botla denize açılmayı teklif etti. Yakınlarda çok güzel koylar olduğunu, gece yıldızların muhteşem göründüğünü, denizde yakamozları görebileceğimizi, hatta yüzebileceğimizi söyledi. Eşlerimiz gelmek istemedi. İkna etme çabalarımız sonuçsuz kalınca bu iki tembel otursun anca kalk biz gidelim dedi, gittik.

Gerçekten çok güzel bir geceydi, deniz sıcacık, yıldızlar, yakamozlar efsaneydi. Tamamen sessiz ve burnunun ucunu dahi göremediğin bir karanlık vardı. Yarım saat kadar botla gezdikten sonra ıssız bir kıyıya yanaştık. Bottan inerken, kıyıya yürürken elimi tuttu yardım etmek için. Kıyıda birer sigara yaktık sohbet ettik. Sonra suya girdik yüzdük biraz. Belimize kadar suyun içinde ayakta dururken ben kafam havada yıldızlara bakıyordum. Arkamdan gelip belime sarıldı, bana yaslan boynun tutulacak öyle dedi. Bir süre durdum öyle ama durum biraz rahatsızlık verici gelince çekilip hadi gidelim çok oyalandık dedim. Tamam dedi, yine elimi tuttu bota doğru yürüdük. Bota binmeme yardım ederken bir anda öpüşmeye başladık. Yalan söyleyemem karşılık verdim, bile isteye öpüştüm. Kontrolümü mü kaybettim, kontrolü mü bıraktım bilmiyorum. İş ciddiye binip ilerlemeye başlayınca kendime gelip çekildim tekrar gidelim dedim, bota bindim. Yol boyunca eve dönene kadar iyi olup olmadığımı kontrol etti. İkimiz de rahatsızdık muhtemelen durumdan. Eve geldik. Sonra herkes odasına çekilip uyudu. Sabah hiç bir şey olmamış gibi devam etti hayatlarımız.

Bu aldatma mı diye sormayacağım size. Benim için aldatma. Haftalardır içim içimi yiyor nasıl yapabildim böyle bir şey diye. Çok pişmanım da diyemiyorum, değilim. Tekrar yapar mıyım, asla... Neden oldu, nasıl oldu, nasıl o duruma geldik bilmiyorum. Adam ilgimi çeken, o gözle baktığım bir adam değil. Yıllardır tanıdığım sıradan bir arkadaş. Yakışıklı değil, ilgi çekici değil. Neden diye sormaktan delirmek üzereyim. Muhtemelen fazlasıyla romantik bir ortam ve alkolü abartıp ciddi anlamda sarhoş olmamız etkiliydi.

Bunu buraya neden yazdığımı da bilmiyorum. Belki üç beş kişi azıcık rahatlatacak bir şeyler söyler. Ya da yaptığım salaklığı iyice yüzüme vurursunuz. Tek ricam hakaret etmeyin lütfen. Böyle işte...
Eşler nasıl izin verdi gece gece ikinizin bas basa gitmesine.

Evet oyum. Evlendim ve kimseyle birlikte de olmadım. Konu üzerinde duruyor olmam insanları kategorize etmeye bayılmanızdan rahatsızlık duymamdan kaynaklanıyor. Hayat sizin ve çevrenizdekilerin hayatıyla kısıtlı değil. Tahminler yürütüp minik hayatınıza eğlenceler üretmeye çalışmak da haddinize değil üzgünüm. Swingerı anormal bulduğumu söylemedim, sizin tepkinizin bu yola gittiğini belirttim.
İnsanları kategorize etmiyoruz, konu belli durum belli. Böyle bir olaya da kimse madalya takmaz, olabilir diye geçiştirmez. Çarpık ilişkiler yumağı olunmuş. Farkındaysanız alakasız 3. Bir kişi değil, aile dostunun eşiyle yaşanıyor bu durum. Konu sahibi ise yakamozları betimliyor. Eşine söyleme gibi bir niyeti de yok anladığım kadarıyla. Eşimin böyle bir şey yaptığını öğrensem vurgun yemişe dönerim resmen travmatik bir durum.

Hiç öyle bi ima görmedim konuda ben yorumlar böyle bir konuya nazaran gayet insancıl. Ayışığının romantik bir ortam oluşturacağı çocukken okuduğumuz masallarda bile var ayrıca bilinmez bi durum değil. Bu tarz şeylerin de anlık olduğu çok büyük bir yalan kime bi anlık hisle yakın arkadaşının karısı/kocası olan bir arkadaşıyla öpüşmez. Herkesin hayatı yaşayış biçimi farklı tabiki ama buradaki konu erkek kadın başbaşa kalamaz değil bunu da bahane etmeyelim artık.
Gece vakti,denizin ortasında,feribotla ay ışığında, eşinin arkadaşıyla da bir zahmet yalnız kalmayıversin ya.

İcki insana caninin istemedigi seyi yaptirmiyor. Kendimden biliyorum. İnsanlar canlarinin istedigini yasayip sonra ickiliydim sorry diyor bence.
Adam kac yillik arkadasinizdi? Mesela ben kendimi soyleyeyim,sadece cok cok eski guvendigim arkadaslarimla boyle bir geziye cikabilirim,onda da opusmem sevismem yani soz konusu bile olamaz.

Peki evdekiler napmis ondan emin miyiz?

Bir daha yapmamdemişsiniz ama kendinizi kandırmayın. En azından bile isteye öpüştüm demişsiniz. Karşıdaki zaten ağır şerefsiz. Tamamen ilişkiyi kesmeniz ve eşinize de durumu anlatmanız gerekiyor. İsterseniz çift terapisi ayarlayın ve ilk bir kaç seansta kendiniz görüşün ve sonrasında bunu eşinizin yanında terapistin yardımı ile anlatın. Kendinizi iyi değerlendirin. Evliliğinizi ve eşiniz

Alkolü bahane etmeyelim. “Alkollüydüm hatırlamıyorum” diye bir gerçek yok. Alkolün arkasına sığınılarak yapılan ve yapılmak istenen şeyler var.

Biz kızlı erkekli o kadar aralarında hoşlandığımız arkadaşlarımız da var dı. Her istediğimizde gece denize girerdik, yüzerdik ama hiç belimizi, elimizi tutmaya çalışan biri olmadı. Cesaret edemedi kimse.

Koya sizi gecenin bir yarısı götürecek kadar kendinde olan biri de her fırsatta dokunmuş size. Bir erkek onu bunu bahane edip gündüz gözüyle bile olsa dengeyi bahane edip sizi düşündürecek şekilde sırt, omuz, el, bel dokunuyorsa uzak durun. Hissedersiniz garipliği.

Karşıdaki adam daha önceden planlamış da olabilir ama karşılıklı konuşsanız bahane eder ve belki kabul etmez. Kendisine bir daha karşınıza çıkmamasını söyleyin ve bloklayın. Eşinizin haberi olduğunu da söyleyin.

Son düzenleme:
ya okuyunca tekrar tekrar şoka giriyorum ya, adam bana yaslan boynun tutulacak dedigi an bir tane geçirirdim ben dirseğimle hazır tam tersimde duruyor. boyle bir sey yapmıs olmaktan cok o ortamın nereye gittigi belliymis yani bastan sona hatalar silsilesi her sey

Evet farkındayım. Çok düşündüm kendimi eşimin yerine koyup. İşin içinden çıkamadım. Anlık gaflet. Tekrarı olacak bir şey değil.
Belki bota binmeyen eşler de romantik anlar yaşamışlardır hatta dahada ileri gitmişlerdir bı düşünsene🤣hatta pişman da değillerdir🤣 bu ne yaa ne bu şaka mı fakemi 😡

Eğer konu fake değilse, sadece öpüşmeyle yetindiğinizi düşünmüyorum. Varsayalım siz sadece öpüştünüz Eşiniz neler yaptı???
Bu arada nasıl bi eşlere sahipmişsiniz öyle, alkol içip siz gidiyorsunuz, diğerinin eşiyle sizin eşiniz beraber kalıyor.
Konu resmen +18. Eş değiştirme yapmışsınız. Ve bu 4 kişide bunun farkında!
aynısını ben de dusundum ya ama yazmaya cekindim, bu kadar rahatlık turkiyede olmaz demicem dunya uzerinde hicbir canlı eşini bu şekilde yalnız bırakmaz. su samurları bile

Deniz, gece, ay ışığı, yakamozlar. Yani romantik bir ortam olacağı zaten belli.. adam öpmeye başladığında itseniz anlayacağım ama karşılık vermişsiniz, tabiki aldatma bu.
Ama eşiniz sizi gece denize bir erkekle gönderdiğine göre bence bu durumu affedebilir. Anlatıp kurtulun
Hah işte bu cevap!
Bence söylesin vicdanen rahat olur. Çünkü enişte de Adnanvari bir abi🤔

Öncelikle baştan belirteyim, yeni üyelik diye fake damgası yapıştırmayın ikinci üyelikle açıyorum konuyu. Bir de biraz uzun gözlerinize kuvvet okuyuverin.

38 yaşında 13 yıllık evli bir çocuk annesi bir kadınım. Eşimle tanışmadan önce hızlı bir hayatım vardı. Haftada 3-4 gece dışarı çıkardım, çevrem genişti. Eşimle tanıştıktan sonra duruldum, daha doğrusu çapkınlığı bıraktım, hızlı yaşamaya eşimle birlikte devam ettik bir süre daha, çocuğumuz olana kadar. Mutlu bir evliliğim var, kocamı seviyorum, iyi anlaşıyoruz, cinsel hayatımız yolunda. Çok şükür hiç bir eksiğimiz, anlaşmazlığımız yok. Genel bilgileri verdikten sonra gelelim asıl konumuza.

Geçtiğimiz aylarda uzun yıllardır tanıdığımız arkadaşlarımız yazlık evlerine davet ettiler bizi bir hafta sonu. Bu teklifi memnuniyetle karşılayıp oğlanı da babaanneye satarak davete icabet ettik. Herşey gayet keyifliydi. Akşama kadar plajda takıldık, akşamüstü eve geçip biraz şarap içip sohbet ettik. Akşama rakı soframızı kurduk, sohbet muhabbet keyfimiz yerindeydi.

Gece yarısına yakın arkadaşlarımızdan erkek olan botla denize açılmayı teklif etti. Yakınlarda çok güzel koylar olduğunu, gece yıldızların muhteşem göründüğünü, denizde yakamozları görebileceğimizi, hatta yüzebileceğimizi söyledi. Eşlerimiz gelmek istemedi. İkna etme çabalarımız sonuçsuz kalınca bu iki tembel otursun anca kalk biz gidelim dedi, gittik.

Gerçekten çok güzel bir geceydi, deniz sıcacık, yıldızlar, yakamozlar efsaneydi. Tamamen sessiz ve burnunun ucunu dahi göremediğin bir karanlık vardı. Yarım saat kadar botla gezdikten sonra ıssız bir kıyıya yanaştık. Bottan inerken, kıyıya yürürken elimi tuttu yardım etmek için. Kıyıda birer sigara yaktık sohbet ettik. Sonra suya girdik yüzdük biraz. Belimize kadar suyun içinde ayakta dururken ben kafam havada yıldızlara bakıyordum. Arkamdan gelip belime sarıldı, bana yaslan boynun tutulacak öyle dedi. Bir süre durdum öyle ama durum biraz rahatsızlık verici gelince çekilip hadi gidelim çok oyalandık dedim. Tamam dedi, yine elimi tuttu bota doğru yürüdük. Bota binmeme yardım ederken bir anda öpüşmeye başladık. Yalan söyleyemem karşılık verdim, bile isteye öpüştüm. Kontrolümü mü kaybettim, kontrolü mü bıraktım bilmiyorum. İş ciddiye binip ilerlemeye başlayınca kendime gelip çekildim tekrar gidelim dedim, bota bindim. Yol boyunca eve dönene kadar iyi olup olmadığımı kontrol etti. İkimiz de rahatsızdık muhtemelen durumdan. Eve geldik. Sonra herkes odasına çekilip uyudu. Sabah hiç bir şey olmamış gibi devam etti hayatlarımız.

Bu aldatma mı diye sormayacağım size. Benim için aldatma. Haftalardır içim içimi yiyor nasıl yapabildim böyle bir şey diye. Çok pişmanım da diyemiyorum, değilim. Tekrar yapar mıyım, asla... Neden oldu, nasıl oldu, nasıl o duruma geldik bilmiyorum. Adam ilgimi çeken, o gözle baktığım bir adam değil. Yıllardır tanıdığım sıradan bir arkadaş. Yakışıklı değil, ilgi çekici değil. Neden diye sormaktan delirmek üzereyim. Muhtemelen fazlasıyla romantik bir ortam ve alkolü abartıp ciddi anlamda sarhoş olmamız etkiliydi.

Bunu buraya neden yazdığımı da bilmiyorum. Belki üç beş kişi azıcık rahatlatacak bir şeyler söyler. Ya da yaptığım salaklığı iyice yüzüme vurursunuz. Tek ricam hakaret etmeyin lütfen. Böyle işte...

seni nasıl rahatlatmamızı istersin acaba
Ha birde eşinde arkadaşıyla öpüşüyordur belki, eşin yaparsa tepki vermezsin

Son düzenleme:

Yapacak birşey yok olan olmuş unut gitsin, oyuncu gibi düşün iş gereği öpüşmek gibi. Aklından çıkar at ,çoğu erkek günlük ilişki yaşıyor nice kadın bunu ihanet olarak görmüyor. Erkek yapar modunda . Sende kendini böyle avut unut.

Back
X