- 17 Temmuz 2018
- 4.055
- 18.825
- 208
Ben konu açma amacınızı anlamadım. Adamla kendi isteğinizle birşeyler yaşamışsınız, pişman değilsiniz, eşinize söylememeye karar vermişsiniz, bir daha yapmam diyorsunuz. Dur şuraya bir konu açayım yorumlar gelsin, ortalık karışsın mı dediniz. Üyelerden ne bekliyorsunuz onuda anlamadım.
Kadın erkek ilişkileri kendilerinin dünya görüşlerine hastır, kimisi açık ilişki yaşar, kimisi kıskanır. Eşiniz salak değilse gece yarısı sarhoş karısını plaj kıyafeti ile, romatizim yaşamak için başka bir erkekle bir botla denize açılmasına izin veriyorsa zaten yaşanacaklara izin veriyordur. Zira bu eşim bana güvenirle ilgili bir konu değil ki zaten. Güvenmek zaten eşinin karşı cins ile yanlış olacağını bildiği bir ortama girmediğini düşünmektir. Siz bile isteye girmişsiniz, eşinizde arkanızdan el sallamış. Gece yarısı başbaşa sarhoş halde iki karşı cinsin ay ışığı altında, denizin ortasında yarı çıplak turistlik gezi yapacağını düşünecek kadar saf bir eşiniz olduğunu düşünmüyorum. Dünyanın herhangi bir milletinden de eğer kişiler açık ilişki yaşamıyorsa buna aman canım gitsin ne olacak diyeceğinide sanmıyorum. Onlar sadece bu tür durumları kabullenmekte bizden daha rahatlar o kadar, yoksa ben eşime güveniyorum yapmaz kafası ile hareket etmiyorlar yani.Zira siz giderken ister kendinize itiraf edin ister etmeyin niyet belliymiş zaten. Ben eşinizin söylesenizde buna çok büyük bir tepki vereceğini sanmıyorum o yüzden.
Sadece konu sahibinin eşi değil, karşı tarafın eşinin de evde kalmayı tercih etmesi ilginç geldi bana. Benim en yakın iki arkadaşım erkek, biri heteroseksüel biri değil. Evlenmeden önce beraber defalarca dünyanın farklı ülkelerine gittik, aynı odada kaldık, birçok etkinlik yapıldı ve evet aramızda hiçbir şey olmadı. Ama hayatımızda ciddi bir ilişkimiz varken tabii ki aynı odada kalmadık ya da başbaşa girdiğimiz ortamlara dikkat ettik. Bu tamamen doğal süreçte gelişen bir olay oldu, hayatımızdaki insana karşı sorumluluk hissettiğimiz için. Hala başbaşa aktivite yaparız ama bu aktivite oturup öğle yemeği yemek olur, gecenin bir yarısı botla açılmak değil... Anlatabildim mi bilmiyorum ama kadın-erkek arkadaşlıklarına çok değer veren bir insan olduğum halde olaya anlam veremiyorum. Kaldı ki ben evli olduğum halde tek başına haftasonu tatili yapmayı çok severim pandemiden önce de yapardım ama onda bile böyle bir duruma sokmam kendimi, istemediğim kimse benimle konuşamaz bile. Bir anlık gaflet değil çünkü bu olayın gidişatı çok belliymiş.