Haftada kac Kere telefonlasiyosunuz esinizin annesi ve babasiyla?

Ya arkadaslar Benim kaynanam ve Kayinbabam hergün ariyorlar artik biktim sizinkilerdemi öyle ?
Ayni sehirde kaliyoruz ayri oturuyorum ve her cumartesi Pazar yatili burdalar Sizde Nasil acaba ?
Bazen haftada bazen 2 haftayi bulur. Zaten arada 10 saat var hafta sonu isteselerde yatiya gelemezler :KK53:

ben kendi aile büyüklerimi gücenmesinler diye her cuma, namazdan önce arar hayırlı cumalar derim.
hem hatırlaması kolay. hem konuşma kısa kesiliyor. hem de gönül almaksa evet örnek torun benim :KK70:

siz de bu şekilde yapabilirsiniz belki. ama unutunca laf olabilir derseniz bi arayın bi aramayın sanki bi rutin değilmiş gibi yapın bence

ooo bidakika yatılı olayını atlamışım. arama kız zaten bit gibi yapışmışlar her hafta her hafta.
sen bence her hafta sonu gelmelerine çözüm bul.

ya da bi cuma ara, bu hafta DA gelecek misiniz diye sor laf arasında. rahatsız olduğunu belli et

Bayram(eğer farklı şehirlerdeysek yoksa gideriz) kandil dışında pek aramam arada nadir cuma günleri kafama eserse ararım o da aynı şekilde çok şükür kp hele telefonda çok nadir duymuşumdur sesini suratını göresim bile yok:KK48:2-3 hafta da 1 kere gideriz onlarda 2-3 ayda bir kere yemeğe çaya falan gelirler aynı şehirdeyiz araçla 10-15 dakika mesafedeyiz yatıya kalmayız onlarda kalmazlar 1,5 senede 2-3 kere kaldılar bazı sebeplerden o kadar en güzeli :KK53: Benden kaynaklanıyor sanırım eltimleri daha çok arar kv hatta sürekli kalmaya çalışır torunda bahanesi bize de bir kaç kere yapmaya kalktı anladı artık yapamıyor yatı işini:KK70:

En hayırsız benim, daha telefonda sesini hiç duymadım:ıslık:
Numarası bile Yok mu :oha: biz başta daha sık konuşuyorduk ama o zaman da "nasılsın ? İyi sen nasılsın? İyi. Herkese selamlar" dan öteye gitmedi muhabbet ben de yavaş yavaş kestim aramayı. 5-10 kere "niye hiç aramıyorsunuz " dedi , anne valla annem de aynısını söylüyor ama işten yorgun geliyorum zaten yemekti dinlenmeydi derken bakıyorum gece olmuş , kimseyi aramıyorum İnan" dedim. Doğru kızım haklısın dedi , ama zaten 2 haftada 3 haftada bir gidiyoruz memlekete. O zaman oturuyoruz birlikte birkaç saat.

Hiç...

Beni hiç aramadılar ben de onları. Eşimin telefonundan 8 senelik evliliğimde 3 kez telefonda konuştuk, biri de doğumumdan sonra eşimin ısrarıyla yaptıkları zoraki tebrik idi. Zaten ne konuşacağımızı bilemedik, zorla 2-3 cümle çıktı ağızlarından. 3,5 yıldır ise hiç görüşmüyorum

ooo bidakika yatılı olayını atlamışım. arama kız zaten bit gibi yapışmışlar her hafta her hafta.
sen bence her hafta sonu gelmelerine çözüm bul.

ya da bi cuma ara, bu hafta DA gelecek misiniz diye sor laf arasında. rahatsız olduğunu belli et
Nasil belli ediyim Kiz

İlk zamanlar haftada 1 arıyordum. Çocuk olduktan sonra hiç aramıyorum kV beni haftada 1 arıyor :) aramızda 1 saat var.ayda 1 de ziyarete gideriz bu kadar.

Bayram(eğer farklı şehirlerdeysek yoksa gideriz) kandil dışında pek aramam arada nadir cuma günleri kafama eserse ararım o da aynı şekilde çok şükür kp hele telefonda çok nadir duymuşumdur sesini suratını göresim bile yok:KK48:2-3 hafta da 1 kere gideriz onlarda 2-3 ayda bir kere yemeğe çaya falan gelirler aynı şehirdeyiz araçla 10-15 dakika mesafedeyiz yatıya kalmayız onlarda kalmazlar 1,5 senede 2-3 kere kaldılar bazı sebeplerden o kadar en güzeli :KK53: Benden kaynaklanıyor sanırım eltimleri daha çok arar kv hatta sürekli kalmaya çalışır torunda bahanesi bize de bir kaç kere yapmaya kalktı anladı artık yapamıyor yatı işini:KK70:
Nasil yapiosun ki sende kalmiyorlar?

2 sene oldu hiç görmedim telefonla da konuşmadım evlerimiz 10 dk uzaklıkta eşim de hiç görmedi aynı şekilde

Nasil belli ediyim Kiz

ya işte ara bi cuma günü, insansa soğuk konuşunca bi kıllanır zaten. böyle itici itici anneciiim BU hafta sonu DA kalmaya gelecek misiniz, programımı ona göre yapayım dersin. insansa anlar.
baktın anlamadı allah yüzüne baksın be güzelim. kocan çözecek artık. ben erkek arkadaşımın ailesiyle iş resmiyete döküleceği zamanlar biraz fazla yüz göz oldum, sonra kendime gelip cart diye mesafe koyunca anası olacak saygıdeğer insan işimize taş koydu kendince ama olsun. benim dediğim oldu :KK70: oğlu anasına göre değil bana göre iş yapıyor, kimseyle ortayı bulmuyorum kendi bildiğimi yapıyorum.

anası beğenmiyorsa almasın, oğlu nasılsa dünden razı :KK70: :KK70: :halay: allaha şükür evlenmeden anladım yüz vermeye gelmiyor anacım. çok çok yürekten diyorum allah sana yardım etsin yüzüne baksın En Büyük KK

X