Canım ne yaptın sen yaa saçların belindeymiş keşke benimde olsaAma olsun saçlarının sağlığı açısından bakım şart. Uzatmakta yetmiyo da sen nasıl uzattın o saçı o kadar?
Temiz saça mı uyguluyorsunuz?
canım valla şuanda 2.turumdayım ona kadar sinameki yapmamıştım 2 3sene boyunca
devamlıda gidip istediğim kesimi yaptırmak için kestiriyodum ama hep hüsran
en sonunda kendi haline bıraktım bide baktım boşum yapıyım dedim zaten istediğim bi boy da var aslında ona ulaşınca tamamdır..
Kızlar ben 1 ay yaptım sonra bıraktım yapmayı. Havalar soğuk ve uğraşmak istemedim. İnşallah siz bol bol verim alırsınız
bilgiler için teşekkürler nişanlım kızıl renk istediği için saç rengimi açtırdım ve saç uçlarım berbat yanmış durumda biraz sonra kestirmeye gidicem bu bilgileri denicem çünkü haziranda düğünüm var saçlarım şuanda uzun ama kısalacak ister istemez hazirana kadar biraz olsa uzasa başka bişey istemiyorum tekrar teşekkür ederim umarım bendede aynı sonuçlar olur :13:
bemiksin çok keskin ve kötü bir kokusu var bide sarımsak eklenince o kafayı düşünemiyorum okadar uğraşmaya hiç gerek yok arkadaşlar eczaneden gidin solgarın çinko ve biyotinin haplarını kullanın saçta ve tırnakta ne kadar çok işe yaradığnı görüceksiniz ben ayda 1 dip boyası yaptırıyorum tırnaklarım ise çabuk uzuyor ve eskisi gibi çabuk kırılmıyorEki Görüntüle 622078 Eki Görüntüle 622078
Sanırım farketmiyor.
seni görünce hevesleniyorum ben yabir de hayatımda ilk kez bu kadar kolay geldi birşey yapmak
keşke devam etseydin ya hep beraber uzardık
Ya ben de ilk kızıl yaptırdığımda çok korkmuştum yanacak diye ama bitkisel ürünler kullandılar. Boyama süresi biraz uzadı ama sıfır zararla atlattım. Keşke biraz araştırsaymışsın üzüldüm şimdi saçlarına. Ama bu kür bence gerçekten işe yarıyor haziranda rapunzel gibi olursun inşallahBir de ben şu gliserini filan da uyguluyorum saçlarımda bariz bir yumuşama var şu an.
ben sana katılmıyorum. bemiksin kokusu evet biraz yoğun ama kötü değil. sarımsak da iyice yıkadıktan sonra az biraz koku bırakıyor ama onun için de kokulu saç spreylerini kullanınca normalden daha güzel kokuyor saçlar. Bir eczacı hatta toksikolog kimliğimle konuşmam gerekirse, saç uzatmak tırnaklarımı daha sağlıklı yapmak için kafama göre çinko ve biotin (B vitamini türevidir) destek tedavisi almayı açıkçası uygun görmüyorum. Çok bilinmez ama bu iki madde de normal dozların üzerinde vücutta bulunduğunda (hücre yenilenmesi ve çoğalmasını hızlandırdıkları için) kanser oluşumunda promoter görevi yaparlar. Ama zaten vücudunuzda çinko b vit. eksiktir tahlilleriniz vardır alın doya doya kullanın. Ama onun dışında uzak durun derim.
normal dozları derken zaten normal dozlarında alınır tabiki normal dozun dışında alınan bitkilerin bile zararı vardırki ki zaten çinko ve biyotin bitkisel madde içerir.tabiki herşeyi normal dozunda kullanmak gerekir kullanılar bemixte vitamin değilmi sonuçta bende hemşire olarak konuşuyorum
bemiksin çok keskin ve kötü bir kokusu var bide sarımsak eklenince o kafayı düşünemiyorum okadar uğraşmaya hiç gerek yok arkadaşlar eczaneden gidin solgarın çinko ve biyotinin haplarını kullanın saçta ve tırnakta ne kadar çok işe yaradığnı görüceksiniz ben ayda 1 dip boyası yaptırıyorum tırnaklarım ise çabuk uzuyor ve eskisi gibi çabuk kırılmıyorEki Görüntüle 622078 Eki Görüntüle 622078
biotin ööle rahat rahat kullanılmazmış gibi bişi duymuştum :26:
sen dr tavsiyesiyle mi alıyosun onları canım..bizde ona göre alıp kullanalım
4-5 saat mı yarım saat mi beklicek?
bide temiz saça mı uygulanıcak onun cevabını göremedim
4-5 saat mı yarım saat mi beklicek?
harmoni benim saçlarımı tarif etmişsin sanki benim saçlarım da öyle aynen :)) Ben bu hafta 12. kürümü yapıp 2 hafta ara vercem sonra da 2. tura başlayacağım hedefim 2. turda 3 aylık sürede belime gelen saçlar :)
xAyx'in de dediği gibi bu kürle herkesin katları yok oluyor gördüğüm kadarıyla bende katlardan tamamen kurtulmak istiyorum baya da bir katı var öndekiler kulak hizzamın üstünde, umarım bu yılın sonuna hepsi aynı hizzaya gelir çok şey mi istiyorum bilmiyorum amaAynı hizza olmasa da öndeki kısa saçlardan kurtulsam da yeter gerçi.
kızlar geçen cumartesi bu küre başladım bu gece tekrar yapmak istiyorum ama bemiksin kokusuna dayanamıyorum. 2 gün üst üste duş almama rağmen kokusu çıkmadı ya da hoşuma gitmediği için psikolojik olarak kokusunu alıyordum. ama şimdi kürü tekrar yaptığımda o kokuyu gerçekten duyucam :2: kokusunu azaltabileceğim bir öneriniz var mı acaba?
canım bi iki sefer daha yaparsan sorun olmaz alışırsın diye düşünüyorum ama
yine de istersen kürüne lavanta vs gibi kokulu yağlardan eklemeni öneririm hindistancevizi yağıda olabilir hatta
daha iyi olur saçıda yumuşacık yapıyo hem çok güzel de kokusuda var
Denemem merhaba... Ben sinameki kürünü sekiz hafta kullanıp iki hafta ara veriyorum... Sen on iki hafta kullanıp iki haftamı ara veriyorsun ????