Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Canım ne yaptın sen yaa saçların belindeymiş keşke benimde olsa Ama olsun saçlarının sağlığı açısından bakım şart. Uzatmakta yetmiyo da sen nasıl uzattın o saçı o kadar?

canım valla şuanda 2.turumdayım ona kadar sinameki yapmamıştım 2 3sene boyunca
devamlıda gidip istediğim kesimi yaptırmak için kestiriyodum ama hep hüsran
en sonunda kendi haline bıraktım bide baktım boşum yapıyım dedim zaten istediğim bi boy da var aslında ona ulaşınca tamamdır..

bemiksin çok keskin ve kötü bir kokusu var bide sarımsak eklenince o kafayı düşünemiyorum okadar uğraşmaya hiç gerek yok arkadaşlar eczaneden gidin solgarın çinko ve biyotinin haplarını kullanın saçta ve tırnakta ne kadar çok işe yaradığnı görüceksiniz ben ayda 1 dip boyası yaptırıyorum tırnaklarım ise çabuk uzuyor ve eskisi gibi çabuk kırılmıyor

Temiz saça mı uyguluyorsunuz?

Sanırım farketmiyor.

seni görünce hevesleniyorum ben ya bir de hayatımda ilk kez bu kadar kolay geldi birşey yapmak

Kızlar ben 1 ay yaptım sonra bıraktım yapmayı. Havalar soğuk ve uğraşmak istemedim. İnşallah siz bol bol verim alırsınız

keşke devam etseydin ya hep beraber uzardık

Ya ben de ilk kızıl yaptırdığımda çok korkmuştum yanacak diye ama bitkisel ürünler kullandılar. Boyama süresi biraz uzadı ama sıfır zararla atlattım. Keşke biraz araştırsaymışsın üzüldüm şimdi saçlarına. Ama bu kür bence gerçekten işe yarıyor haziranda rapunzel gibi olursun inşallah Bir de ben şu gliserini filan da uyguluyorum saçlarımda bariz bir yumuşama var şu an.

ben sana katılmıyorum. bemiksin kokusu evet biraz yoğun ama kötü değil. sarımsak da iyice yıkadıktan sonra az biraz koku bırakıyor ama onun için de kokulu saç spreylerini kullanınca normalden daha güzel kokuyor saçlar. Bir eczacı hatta toksikolog kimliğimle konuşmam gerekirse, saç uzatmak tırnaklarımı daha sağlıklı yapmak için kafama göre çinko ve biotin (B vitamini türevidir) destek tedavisi almayı açıkçası uygun görmüyorum. Çok bilinmez ama bu iki madde de normal dozların üzerinde vücutta bulunduğunda (hücre yenilenmesi ve çoğalmasını hızlandırdıkları için) kanser oluşumunda promoter görevi yaparlar. Ama zaten vücudunuzda çinko b vit. eksiktir tahlilleriniz vardır alın doya doya kullanın. Ama onun dışında uzak durun derim.

normal dozları derken zaten normal dozlarında alınır tabiki normal dozun dışında alınan bitkilerin bile zararı vardırki ki zaten çinko ve biyotin bitkisel madde içerir.tabiki herşeyi normal dozunda kullanmak gerekir kullanılar bemixte vitamin değilmi sonuçta bende hemşire olarak konuşuyorum

normal dozlarda alırsınız evet ama sürekli alırsanız birikir vücutta çinko. b vitamini suda çözündüğü için atılıyor ama çinko özellikle saç ve kemik dokularında birikir itrahı da çok azdır yarılanma ömrü de. bitkisel madde içermesi masum olduğu anlamına gelmiyor ne yazık ki. İnanın öyle maddelerin öyle zehirli etkileri var ki. bir gün laboratuarıma davet edip hepsini göstermek isterdim. mesleğinize saygım var ama gelişigüzel tavsiye edilmesine karşıyım. sonuçta ilaç bilimi eczacıların işidir

her neyse sonuçta mesleklerimizi ya da bilimsel bilgimizi yarıştıracak değiliz. Umarım saçlarımız sağlıkla uzar diyeyim.

biotin ööle rahat rahat kullanılmazmış gibi bişi duymuştum :26:
sen dr tavsiyesiyle mi alıyosun onları canım..bizde ona göre alıp kullanalım

biotin ööle rahat rahat kullanılmazmış gibi bişi duymuştum :26:
sen dr tavsiyesiyle mi alıyosun onları canım..bizde ona göre alıp kullanalım

tabiki canım ama çinko 1 şişe kullandım ara verdim şuan sadece biyotine devam ediyorum

4-5 saat mı yarım saat mi beklicek?

temiz yada kirli saç olması önemli değil canım istediğin bi zamnda yap yeterki kafanı sıcak tut
hatta terletsende iyi olur daha fazla etki etmesi için bu arada asıl tarifte yarım saat diyo ama
bence en az 1buçuk 2saat tutulmalı bn hep ööle yaptım bi zararını görmedim hatta bazen gece bile ööle yattığım olmuştur..
sinamekinin çok katı kuralları yok kürün dışına çıkmadığın sürece kendin minik kurallar oluşturabilirsin saati vs ile ilgili olarak

Denemem merhaba... Ben sinameki kürünü sekiz hafta kullanıp iki hafta ara veriyorum... Sen on iki hafta kullanıp iki haftamı ara veriyorsun ????

kızlar geçen cumartesi bu küre başladım bu gece tekrar yapmak istiyorum ama bemiksin kokusuna dayanamıyorum. 2 gün üst üste duş almama rağmen kokusu çıkmadı ya da hoşuma gitmediği için psikolojik olarak kokusunu alıyordum. ama şimdi kürü tekrar yaptığımda o kokuyu gerçekten duyucam :2: kokusunu azaltabileceğim bir öneriniz var mı acaba?

canım bi iki sefer daha yaparsan sorun olmaz alışırsın diye düşünüyorum ama
yine de istersen kürüne lavanta vs gibi kokulu yağlardan eklemeni öneririm hindistancevizi yağıda olabilir hatta
daha iyi olur saçıda yumuşacık yapıyo hem çok güzel de kokusuda var

Yarın alıp öyle deneyeyim bari :) yardımın için saol canım

Denemem merhaba... Ben sinameki kürünü sekiz hafta kullanıp iki hafta ara veriyorum... Sen on iki hafta kullanıp iki haftamı ara veriyorsun ????

evet ben öyle yapıyorum. Kürün orjinali 3 ay ya bir de ara vermek falan yok orjinalinde. Alışkanlık yapıyor diye ara veriliyor. Bende küre sadık kalayım dedim 3 ay yapıyorum yani 12 hafta. Böylece 1. turumu tamamlamış oluyorum ve 2 hafta aradan sonra 2. tura başlıyorum.

Bir arada 8 hafta yapıp 2 hafta ara veriyordum sonra 4 hafta daha yapıp 12 haftayı tamamlıyordum. Ondan sonra tekrar bir 2 hafta daha ara veriyordum.Ben bir takvim çıkardım 4 tur yapmak istedim ama 2013 yılı yetmiyordu bunun için 2014e de sarkıyordu. bende 12 haftalık kürün arasındaki 2 haftayı kaldırdım. Hatta takvimimi de ekleyim:

////////////// 1. TUR ///////////////

14 KASIM 2012 ---> 1. KÜR //BİTTİ
25 KASIM 2012 ---> 2. KÜR //BİTTİ
2 ARALIK 2012 ---> 3. KÜR //BİTTİ
9 ARALIK 2012 ---> 4. KÜR //BİTTİ
13 ARALIK 2012 ---> 5. KÜR //BİTTİ
23 ARALIK 2012 ---> 6. KÜR //BİTTİ--- 29 aralık saçımı kestirdim.
30 ARALIK 2012 ---> 7. KÜR //BİTTİ
6 OCAK 2013 ---> 8. KÜR //BİTTİ
13 OCAK 2013 ---> 9. KÜR //BİTTİ
20 OCAK 2013 ---> 10. KÜR//BİTTİ
27 OCAK 2013 ---> 11. KÜR//BİTTİ
3 ŞUBAT 2013 ---> 12. KÜR
--------------------------2 HAFTA DİNLENME

////////////// 2. TUR ///////////////

24 ŞUBAT 2013 ---> 1. KÜR
3 MART 2013 ---> 2. KÜR
10 MART 2013 ---> 3. KÜR
17 MART 2013 ---> 4. KÜR
24 MART 2013 ---> 5. KÜR
31 MART 2013 ---> 6. KÜR
7 NİSAN 2013 ---> 7. KÜR
14 NİSAN 2013 ---> 8. KÜR
21 NİSAN 2013 ---> 9. KÜR
28 NİSAN 2013 ---> 10. KÜR
5 MAYIS 2013 ---> 11. KÜR
12 MAYIS 2013 ---> 12. KÜR

--------------------------2 HAFTA DİNLENME

////////////// 3. TUR ///////////////

2 HAZİRAN 2013 ---> 1. KÜR
9 HAZİRAN 2013 ---> 2. KÜR
16 HAZİRAN 2013 ---> 3. KÜR
23 HAZİRAN 2013 ---> 4. KÜR
30 HAZİRAN 2013 ---> 5. KÜR
7 TEMMUZ 2013 ---> 6. KÜR
14 TEMMUZ 2013 ---> 7. KÜR
21 TEMMUZ 2013 ---> 8. KÜR
28 TEMMUZ 2013 ---> 9. KÜR
4 AĞUSTOS 2013 ---> 10. KÜR
11 AĞUSTOS 2013 ---> 11. KÜR
18 AĞUSTOS 2013 ---> 12. KÜR

--------------------------DİNLENME

////////////// 4. TUR ///////////////

8 EYLÜL 2013 ---> 1. KÜR
15 EYLÜL 2013 ---> 2. KÜR
22 EYLÜL 2013 ---> 3. KÜR
29 EYLÜL 2013 ---> 4. KÜR
6 EKİM 2013 ---> 5. KÜR
13 EKİM 2013 ---> 6. KÜR
20 EKİM 2013 ---> 7. KÜR
27 EKİM 2013 ---> 8. KÜR
3 KASIM 2013 ---> 9. KÜR
10 KASIM 2013 ---> 10. KÜR
17 KASIM 2013 ---> 11. KÜR
24 KASIM 2013 ---> 12. KÜR

--------------------------DİNLENME

Ben yalnızca özel günlerde yapıyorum bu kürü zaten hafta da bir gibi birşey oluyor.
Baya bi aşama kaydettim.

Kontesin tarifine baglı kalmak için şampuanıma sarımsak koydum cok memnunum.
Bir haftadır da sarımsaklı şampuanla yıkıyorum hep...
Koku olmuyor kesinlikle. Kuaförden morfose markalı mavi su aldım.
Yaseminli bir kokusu var.
Asla sarımsak kokmuyor saçım.

Ben de 1 aydır uyguluyorum ama şu an bir gelişme yok.Araştırmalarımda 1 aydan sonra uzamaya başladığını okumuştum ayrıca yarım saat 45 dk beklemesi yeterli diyordu.Acaba ben az mı bekletiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…