Kizlar bende hala, henuz, daha, fayda gorememe ragmen birakmicam bence sizde birakmayin ben 3ncu haftalik aramdayim sanki dinlenmede biraz uzadi gibi geliyor ama ole aman aman bisey degil bir kac santim bende pazar gunu baslicam 2nci tura oda olmadi 3 oda olmadi 4napalim normalde hiç uzamiyor gidim gidimda olsa sinamekiyle uzuyor en azindan ama 2nci tura havuc maskesiyle birlikte baslicam ozamanda uzamasinda goreyim.. Yalniz ne sanssizlik bizdeki 1000 kisiden 900unde yariyor, kalan 100de yani bizde yaramiyor
Bazen insana uzamıyor gibi geliyor bana da öyle oluyor ama aradan uzun zaman geçince bir de fotoğraf çektirince belli oluyor. Mutlaka işe yarıyordur. Bence şimdi arkadan bir tane fotoğraf çektir 4-5 ay sonra yine aynı şekilde bir fotoğraf daha çektir bak nasıl uzamış oluyor anlarsın o zaman. Bir de sinameki uzun sürede daha etkili oluyor bence. İlk aylarda çok uzama olmuyor ama sonra zaman geçtikçe etkisini göstermeye başlıyor bence.
normalde 2 hafta ara veriliyor..ama 2 hafta sonunda etkisini göremeyenler 3. haftaya tamamlıyor
Aynen canim mecbur yaricak turpundan sarimsagina sarimsagindan hindistan cevizine kadar vermedigim nimet kalmadi doymuyor nankör saçartik bu pazar aram bitiyorya cekicem foto, zaten eklemistim daha once simdi hepsini birlikte koyup bide ole bakicam bakalim saçimi bozsada bu sinameki devam edicem artik yaza kadar senin nasil gidiyor veya devam ediyomusun ?
Ayın 20'sinde 3 ayımı doldurmuş oldum ama ne kontesteki bi uzama oldu nede öyle aman aman bi değişikliken başta çok hızlı uzuyordu ama sonra ne olduysa durdu.. uçlarından aldırsam tekrar uzarmı..
merhaba ben sinameki kürüne başlayacaktım ama kararsız kaldım şimdi ay küçülme döneminde olduğu için..ama 8 hafta olduğu için eninde sonunda gelecek bu döneme....acaba başlasammı ya da büüyme dönemini mi beklesem...malzemelerim hazzır..
ya kızlar ben sarımsaklı şampuan da kullanıyorum ama buna rağmen özellikle duşta saçlarım tutam tutam dökülüyo nasıl engeleyebilirim bunu ya önerebilceğiniz bir yağ falan var mı ama saçlarım kuru daha da kurutmasın mümkünse
Ben bu kürü haftada iki ya da üç kere uygulasam bi zararı olur mu ki acaba?
canım bence sacını cok yorar ama sen bilirsin :18:
bugun 4.kürü uyguladım 2saat 15 dk durdu saçımda daha fazla bekletemiyorumm sıkılıyorum cok normlde çarşMbaları yapıodum ama bugun öne çektim sanki uzama yok gibii ama inşallah sonradan gösterir etkisini
haftada 2defa yaparsan 8kürü tamamlamak için 4hafta yapıp sonra epey bi ara vermelisin bence canımBen bu kürü haftada iki ya da üç kere uygulasam bi zararı olur mu ki acaba?
bugun 4.kürü uyguladım 2saat 15 dk durdu saçımda daha fazla bekletemiyorumm sıkılıyorum cok normlde çarşMbaları yapıodum ama bugun öne çektim sanki uzama yok gibii ama inşallah sonradan gösterir etkisini
haftada 2defa yaparsan 8kürü tamamlamak için 4hafta yapıp sonra epey bi ara vermelisin bence canım
bana göre çok sıkıntı değil haftada 2 faydasını görenleride duymuştum ama dediğim gibi arayı uzun tutmak lazım..
normalde 8 haftada bir mi ara veriyoruz?
normalde haftada 1kez olmak üzere 8hafta kür yapılıyo ve 2hafta ara veriyoruz canım ki bazen bunu uzatıyoruz bile
o yüzden sen haftada 2defa yaparsan 4hafta boyunca yap gene 8kür olmuş olsun ve muhakkak 1ay gibi bi süre ara ver canım
saçların iyce dinlensin ve sonra 2.turuna başla