- 27 Haziran 2012
- 62
- 0
Eki Görüntüle 622682
Ben yalnızca özel günlerde yapıyorum bu kürü zaten hafta da bir gibi birşey oluyor.
Baya bi aşama kaydettim.
Kontesin tarifine baglı kalmak için şampuanıma sarımsak koydum cok memnunum.
Bir haftadır da sarımsaklı şampuanla yıkıyorum hep...
Koku olmuyor kesinlikle. Kuaförden morfose markalı mavi su aldım.
Yaseminli bir kokusu var.
Asla sarımsak kokmuyor saçım.
Ben de 1 aydır uyguluyorum ama şu an bir gelişme yok.Araştırmalarımda 1 aydan sonra uzamaya başladığını okumuştum ayrıca yarım saat 45 dk beklemesi yeterli diyordu.Acaba ben az mı bekletiyorum...
kızlar bu kürü 6. kez yaptım 3 gün önce, şu anda yaklaşık 5.5 cm uzama var 8 kürü bitirip 2 hafta ara vericem 2. tura başlarken foto çekicem tur sonunda tekrar çekip sizlere göstericem umarım bu uzama böyle devam eder =) =) =)
kızlar bu kürü 6. kez yaptım 3 gün önce, şu anda yaklaşık 5.5 cm uzama var 8 kürü bitirip 2 hafta ara vericem 2. tura başlarken foto çekicem tur sonunda tekrar çekip sizlere göstericem umarım bu uzama böyle devam eder =) =) =)
8 haftalık kürü uyguladım ve şu an moladayım saçlarım 53 cm oldu,ama sanki uzaması yavaşlamış gibi geldi,başlarda hızlı etki gösterip patlama yaratmıştı da
8 haftalık kürü uyguladım ve şu an moladayım saçlarım 53 cm oldu,ama sanki uzaması yavaşlamış gibi geldi,başlarda hızlı etki gösterip patlama yaratmıştı da
kaç cm ile başlamıştın ki :26:
ara verildiğinde yada bazı zamanlar bööle bi hisse kapılıyo insan ama
kesinlikle uzuyodur ve uzuycaktır canım umudu kesme bide arayı biraz uzun tut muhakkak
inşallah istediğin sonucu alırsın
Ya ben de ilk kızıl yaptırdığımda çok korkmuştum yanacak diye ama bitkisel ürünler kullandılar. Boyama süresi biraz uzadı ama sıfır zararla atlattım. Keşke biraz araştırsaymışsın üzüldüm şimdi saçlarına. Ama bu kür bence gerçekten işe yarıyor haziranda rapunzel gibi olursun inşallahBir de ben şu gliserini filan da uyguluyorum saçlarımda bariz bir yumuşama var şu an.
bende aynı şampuanı kullanıyorum katılabilir ama ben ekstra sarımsak kullandığım için gerek duymadım canımkızlar şampuana sarımsak koymak konusunda bende tereddütteyim.saça sarımsaklar yapışmıyor mu? bir de her şampuanın içine konabiliyor mu? ben glissin siyah serisini kullanıyorum onarıcı olan.. kimyasal yani snuçta... onada katabilir miyim sarımsak?
bende aynı şampuanı kullanıyorum katılabilir ama ben ekstra sarımsak kullandığım için gerek duymadım canım
bu arada sarımsak eklediğin şampuanının ağzına süzgeç tarzı bişi yapabilirsin
sarımsak parçalarının büyüklüğünüde düşünerek sadece şampuanın akacağı büyüklükte delikler açarsın ööle kullanırsın
illa ki yapar canım ama onunda bi çözümü var tabiSarımsak koku yapmıyor mu canım ben bir defa denemiştim 1 sene kokusu gitmedi ıslanınca sarımsak kokuyordum iğrençti
rica ederim canım..evet bu çok mantıklıteşekkür ederim canım... extra sarımsak kullanıyorum derken? sen ne kullanıyorsun?
illa ki yapar canım ama onunda bi çözümü var tabi
şampuanın parfümlüyse gerek kalmıyo ama
genede şampuana biraz lavanta menekşe yada hindistancevizi gibi kokulu yağlardan eklenebilir az miktarda
birde yağ da olsa sarımsak da saça sürülen ne varsa saç muhakkak ılık suyla yıkanmalı sıcak su kurtarmıyo malesef
rica ederim canım..
ben içinde sarımsak beklettiğim bi zeytinyağım var cam kavanozda onu ılıtıp uyguluyorum ara sıra ve
faydasını görüyorum o yüzden şampuana eklemeye gerek görmedim
bu arada hazır sarımsaklı şampuanlarda var ama zor bişi değil ya 2 3büyük diş sarımsak bölünerek atılabilir daha iyiymiş gibi geliyo
yaptım bile :) kullanmadığım yarım kalmış bi şampuanım vardı kapağı küçük delikli olan o aklıma geldi içini boşaltım kendi şampuanımı koydum içinede 3 diş sarımsak... ardından tekrar sarımsaksız şampuanımlada durulama yapı gliss in sıvılaştırılmış saç kremindende pıstlattım, ne kafamda sarımsak rendelerinden kaldı nede koku :)
hadi bakalım inş. işe yarar ve faydasını görürüm...
güzel haberlerini bekliyorum canım:)