kızlar Dabur Amla diye hindistandan gelen bir yağ varmış...sitede araştırdım ama bu konuyla ilgili topik açılalı baya olmuş çokta aydınlatıcı değil...aranızda kullanan var mı?
hint yağı o dediğin canım
ben aslında tek başına kullanmadım ama kullandığım karışımlarda yer alıyor
zaten saçı/kirpiği uzatan yağların başında geliyor iyi yani kesinlikle kullanılmalı
teşekkürler kızlar... denemeyi düşünüyorum... bizim buradaki aktara telfn edip sordum elinde varmış... fiyatı 30 tl dedi... en kısa zamanda bi gidip bakıcam...
Yeni fotoğraflar yok mu görsek de içimiz açılsa
Canim bnde dabur amlayi 3 sene önce almistim bir iki kere kullanabildim sacima agir keskin bi kokusu oldugu icin annemler isyan etti yasakladilar busefer cöpe atmak zorunda kaldim ve gecen ay bidaha aldim kirpiklerimi uzatsin diye azcik kirpiklerime sürcem zaten kokusunu anlamazlar diye dedim fakat gene kizdilar buzdolabinda duruyor öyle pek kullanamadigim icin etkisi ne sekildedir bilemiyorum ama eger seninkiler rahatsiz olmuyorsa dene derim yoksa paraya yazik olur
konu sahibi kk'dan soğumuş vaziyette.
hatta konuyu şahsi bloğuna taşıyıp burdan kilitletmeyi bile düşünüyor.
bir de ağır soğuk algınlığı olmuş
canım ben henüz kullanmadım alıcam kısa bi süre sonra ama
epey araştırdım onun ölçüsü çok önemli fazla katınca şampuanı sıvılaştırıyo hatta yetmez gibi
çam ormanı hissi yaratıyomuşsenin şampuanının boyutu ne kadar canım
ben denedim hiçte öyle kaskatı olmadı
yalnız ölçüyü iyi ayarlaman lazım
ben büyük boy şampuana (700 ml ) bir kapağa yakın atmıştım.ama dolu dolu bir kapak değil.
Ben kullanıyorum canım..cam terebentin iyi güzel de uçları kırıyor saç kremi kullanırsan hiç bir sıkıntı olmaz..bir de şampuanı cıvıklaştırıyor..
kızlar selam. uzun zamandır bu konuya yazmıyordum fakat şimdi saçıma sinameki kürü yaptım ve bir çok şey ekledimyani şöyle ki kızlar ben bu sefer ki sinamekiye badem yağı ve bemiksin dışında . evigen, bepantene, fındık yağı, ceviz yağı, hint yağı, yılan yağı, bir kaç damla çemterebentin koydum . biliyorsunuz ki haftada bir kaç bakım saçı bazen yorabiliyor bende faydalarını bildiğim tüm yağları koydum anlayacağınız
Hint Yağı : Yıpranmış saçlar için öneriliyor. Saçı besleyip onarıyor.
Evigen Ampul: Saça E vitamini takviyesi yapıyor.
Çamterebentin: Kepeği ve saç dökülmesini önlüyor. Veee saçları uzatıyor.
Fındık Yağı: Saç dökülmesini durdurur.
Ceviz Yağı: Saçların kökten uca beslenmesi , kırıkların ve saç dökülmelerinin önlenmesi , saçların parlaklık ve canlılık kazanarak normalden çok daha hızlı bir biçimde ve normalden daha kısa sürede uzamasını sağlar.
Yılan Yağı:Yılan yağı saçların dökülmesini engelliyor ve dökülen saçların yeniden çıkmasını sağlıyor.Güçsüz ve zayıf saçları güçlendiren adeta saçlarınızın yeniden doğmasını , oluşmasını sağlayan bu ürün ırsi olmayan saç dökülmelerinde daha çabuk etkisini gösteriyormuş.Irsi saç dökülmelerinde ise önce saç seyrekliği bulunan bölgede tüylenme daha sonra saç çıkması olayını sağlıyor.
Saçımı yıkadıktan sonrada argan yağı serumu aldım onu kullanıcam bakalım nasıl olucak sonuçları yazarım
Maşallah canım sen bayağı uğraşmışsınUmarım sonuçları güzel olur,merakle bekliyoruz :)
kontescim konuyu kapamadan ben de teşekkür ve şükranlarımı iletmek istedim kendisine.
ilk olarak aktardan aldığım yağ karışımıyla bu işe soyundum. sonra kk'yı gezerken kontesin paylaştığı mucize formülle tanıştım.
bu sancılı dönemim yaklaşık bir buçuk iki sene kadar sürdü. çenemde olan saçlarım şuanda tam olarak belimde ve kalçamı ulaşmasına sadece bir karış kaldı..
uğraş gerektirdi fakat sonuç mükemmel.o iç geçirdiğim rapunzel saçlarıma kavuştum.üstelik saçlarım çok zor uzamasına rağmen.
saçlarım kalın telli ve biraz gür olduğu için de inanılmaz dikkat çekiyor ve beğeniliyor..
kızlar.deneyin derim..
kontesim seni de ayrıca öperim..
Eki Görüntüle 629884 Eki Görüntüle 629883
saclarınızın saglıklı ve hzlı uzamasını ıstyorsanız cam terebentın yagını sampuanınızdan eksık etmeyın
700ml sampuana 70 damla cam terebentın yagı damlatın