Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ay çok heveslendim yaa. saçımda da boya var zaten ne kadar uzadığını rahatlıkla görürüm. fotoğrafları sizin yazdıklarınızı filan hep gördüm. çok umutluyum bakalım. belime kadar gelsin istiyorum ben. çok uzun zaman alacak belki ama olacak inşallah. bu arada sen ne kadar zamandır yapıyorsun? ne kadar faydasını gördün?

canım ben daha önceleride yapıyodum bööle kuralına uygun olmasada faydasını görürdüm her seferinde
ilk turumda 3 4parmak kadar uzadı bu turdada öle olursa çok mutlu olucam :KK16:
saçın tam olarak nerene geliyo göğüs hizandaysa 3aya beline iner devam et küre

canım ben daha önceleride yapıyodum bööle kuralına uygun olmasada faydasını görürdüm her seferinde
ilk turumda 3 4parmak kadar uzadı bu turdada öle olursa çok mutlu olucam :KK16:
saçın tam olarak nerene geliyo göğüs hizandaysa 3aya beline iner devam et küre

arkadan sütyenimin hizasında önde de göğsümün biraz üstünde katlı kesim de :) inşallaahhh yaaaa en azından azıcık şöyle aşağılara indiğini görsem var yaaa :KK31:

6. haftamı bitirdim ben.ama son 2 haftadır kafam kaşınmaya başladı kaşındıkça da kepekleniyor haliyle bir bilgisi olan var mı neden kaşıntı yapmaya başladı dersiniz :KK43:

çok kısa sürede uzamasını istiyorum da derdim o aslında :KK31:

sanırım bekleme haftasında etkisini gösteriyordu o ya. 4. haftan mı yani?

evt canım 4. haftadayım her hafta yaptım ortalama 2 saat tutuorum saçımda birde photon marka sarmısaklı şampuan kullanıyorum önceden çok dökülüyordu ama sanki şimdi azaldı gibi

normalde haftada 1kez olmak üzere 8hafta kür yapılıyo ve 2hafta ara veriyoruz canım ki bazen bunu uzatıyoruz bile
o yüzden sen haftada 2defa yaparsan 4hafta boyunca yap gene 8kür olmuş olsun ve muhakkak 1ay gibi bi süre ara ver canım
saçların iyce dinlensin ve sonra 2.turuna başla

Canım ben 5 hafta yaptım, 2 hafta ara verdim acaba bi sorun olur mu? Bu hafta tekrardan başlıyorum. Haftasonu bemiksli karışımı yapıyorum, hafta içi çarşamba günü falan da sarımsaklı zeytinyağı sürüyorum.

arkadan sütyenimin hizasında önde de göğsümün biraz üstünde katlı kesim de :) inşallaahhh yaaaa en azından azıcık şöyle aşağılara indiğini görsem var yaaa :KK31:
aa saçında kat varsa güzel uzar bak ben ööle saçlar gördümki kat filan kalmadı resmen bu kürden sonra çünkü sinameki nasılsa önce kısa olan ve ihtiyacı olan saçları uzatıyor bunlardan biride benim saçım..hem senin saçının boyuda iyi valla sarıl kürlere canım kürü tamamen bitirdiğinde belinde olur
6. haftamı bitirdim ben.ama son 2 haftadır kafam kaşınmaya başladı kaşındıkça da kepekleniyor haliyle bir bilgisi olan var mı neden kaşıntı yapmaya başladı dersiniz :KK43:
uzamadan ötürü olabilir canım yada saç şu yağı vitamini filan alıyo ondandır benimde ööle
Canım ben 5 hafta yaptım, 2 hafta ara verdim acaba bi sorun olur mu? Bu hafta tekrardan başlıyorum. Haftasonu bemiksli karışımı yapıyorum, hafta içi çarşamba günü falan da sarımsaklı zeytinyağı sürüyorum.
haftada 2defa yaparak mı 5hafta yaptın yoksa haftada 1yapıp mı 5hafta yaptın canım
daha doğrusu 10kür mü oldu 5kür mü böle sorayım :KK1:
5kür yapıp ara verdiysen hata etmişsin en güzel yerinde bırakmışsın ama oo uzamaz artık filan diyemeyiz ; uzar...
ben her şekilde sinamekinin uzattığına inanıyorum çünkü eskiden ööle kuralına göre yapmazdım sinamekiyi kafama göre yapardım ve
uzardı da saçlarım..bu arada yaptığın şeyleri çok beğendim sarımsaklı zeytinyağı saç çıkarır ve
dolayısıylada uzatır saçını sadece onu ılıtarak uygulamanı tavsiye ederim canım daha etkili oluyo
muhakkak devam et bakımlarına inşallah istediğin sonucu alacaksın..

evt canım 4. haftadayım her hafta yaptım ortalama 2 saat tutuorum saçımda birde photon marka sarmısaklı şampuan kullanıyorum önceden çok dökülüyordu ama sanki şimdi azaldı gibi

bu hazır sarımsaklı şampuanlar oluyor onlardan mı? ben kendim yaptım evde ama... ondan memnun musun?

bu sarımsaklı zeytinyağlı karışımı ne için yapıyorsun??

aa saçında kat varsa güzel uzar bak ben ööle saçlar gördümki kat filan kalmadı resmen bu kürden sonra çünkü sinameki nasılsa önce kısa olan ve ihtiyacı olan saçları uzatıyor bunlardan biride benim saçım..hem senin saçının boyuda iyi valla sarıl kürlere canım kürü tamamen bitirdiğinde belinde olur

ayy inşallah ya. geri zekalı kuaför zübük gibi kesti önlerini kısacık :KK43: pepe gibi dolanıyorum ilk onlar uzasın o zaman inşallaahhhhh.

harmoni benim saçlarımı tarif etmişsin sanki benim saçlarım da öyle aynen :)) Ben bu hafta 12. kürümü yapıp 2 hafta ara vercem sonra da 2. tura başlayacağım hedefim 2. turda 3 aylık sürede belime gelen saçlar :)

xAyx'in de dediği gibi bu kürle herkesin katları yok oluyor gördüğüm kadarıyla bende katlardan tamamen kurtulmak istiyorum baya da bir katı var öndekiler kulak hizzamın üstünde, umarım bu yılın sonuna hepsi aynı hizzaya gelir çok şey mi istiyorum bilmiyorum ama :KK1: Aynı hizza olmasa da öndeki kısa saçlardan kurtulsam da yeter gerçi.

harmoni benim saçlarımı tarif etmişsin sanki benim saçlarım da öyle aynen :)) Ben bu hafta 12. kürümü yapıp 2 hafta ara vercem sonra da 2. tura başlayacağım hedefim 2. turda 3 aylık sürede belime gelen saçlar :)

xAyx'in de dediği gibi bu kürle herkesin katları yok oluyor gördüğüm kadarıyla bende katlardan tamamen kurtulmak istiyorum baya da bir katı var öndekiler kulak hizzamın üstünde, umarım bu yılın sonuna hepsi aynı hizzaya gelir çok şey mi istiyorum bilmiyorum ama :KK1: Aynı hizza olmasa da öndeki kısa saçlardan kurtulsam da yeter gerçi.

ayyy yaaa sen benden önce başlamışsın :KK31: inşallah uzarlar çok istiyorum. hatta böyle hemen bu akşam yatıyım sabah upuzun olsun istiyorum ama mümkün değil sanırım :KK9: önlerimi çok kısalttı benim kuaförüm ya :KK14: benim de derdim onlar:KK37:

ayyy yaaa sen benden önce başlamışsın :KK31: inşallah uzarlar çok istiyorum. hatta böyle hemen bu akşam yatıyım sabah upuzun olsun istiyorum ama mümkün değil sanırım :KK9: önlerimi çok kısalttı benim kuaförüm ya :KK14: benim de derdim onlar:KK37:
kahküller çabuk uzuyo canım yaa takılma..
zaten bikaç kür sonra da saçındaki değişimi fark edeceksin
arada buraya foto eklemeni öneririm kendinde tarafsız bi gözle bakmış olursun
öbür türlü anlaşılmıyor uzadığı yani biz farkedemiyoruz başkası söledi mi iyi oluyo :)

kahküller çabuk uzuyo canım yaa takılma..
zaten bikaç kür sonra da saçındaki değişimi fark edeceksin
arada buraya foto eklemeni öneririm kendinde tarafsız bi gözle bakmış olursun
öbür türlü anlaşılmıyor uzadığı yani biz farkedemiyoruz başkası söledi mi iyi oluyo :)

ayy evet iyi fikir. dur telefondan atıyım :))

$Fotoğraf0040.jpg

Bu bendenizin kuaförde saçları kesildikten sonraki hali oluyor. ama burda çok güzel duruyorlar çünkü fönlü filan. normalde o öndeki saçlarım harbi harbi PEPE gibi :KK52:

haftada 2defa yaparak mı 5hafta yaptın yoksa haftada 1yapıp mı 5hafta yaptın canım
daha doğrusu 10kür mü oldu 5kür mü böle sorayım :KK1:
5kür yapıp ara verdiysen hata etmişsin en güzel yerinde bırakmışsın ama oo uzamaz artık filan diyemeyiz ; uzar...
ben her şekilde sinamekinin uzattığına inanıyorum çünkü eskiden ööle kuralına göre yapmazdım sinamekiyi kafama göre yapardım ve
uzardı da saçlarım..bu arada yaptığın şeyleri çok beğendim sarımsaklı zeytinyağı saç çıkarır ve
dolayısıylada uzatır saçını sadece onu ılıtarak uygulamanı tavsiye ederim canım daha etkili oluyo
muhakkak devam et bakımlarına inşallah istediğin sonucu alacaksın..

Canım ben 5 kür yaptım ama sadece 2 hafta ara verip şimdi bu hafta yine başlayacagım. Mesela bu hafta sarımsaklı bakımı yaptım hafta içi, haftasonu da bemiksli karışımı yapıcam. İnşallah işe yarar. Ama ben az da olsa yararını gördüm. Saçlarım küttü, önü uzun arkası kısa çene hizamdaydı şuan köprücük kemiğimin altında 7 hafta da bu kadar oldular ki bu 7 haftanın 5 haftasında kür yaptım. :) Tabii sarmaşık özlü şampuanla beraber kullandığımdan hangisi bu kadar yaptı karar veremedim. :KK70:

bu sarımsaklı zeytinyağlı karışımı ne için yapıyorsun??

Saç çıkarttığına ve saça gerçekten iyi geldiğine inanılıyor. Zeytinyağında bekletiyorsun sarımsağı sonra zeytinyağını ılındırıp saç diplerine uyguluyorsun canım. Saç dökülmesine de iyi geliyor. :KK34:

Canım ben 5 kür yaptım ama sadece 2 hafta ara verip şimdi bu hafta yine başlayacagım. Mesela bu hafta sarımsaklı bakımı yaptım hafta içi, haftasonu da bemiksli karışımı yapıcam. İnşallah işe yarar. Ama ben az da olsa yararını gördüm. Saçlarım küttü, önü uzun arkası kısa çene hizamdaydı şuan köprücük kemiğimin altında 7 hafta da bu kadar oldular ki bu 7 haftanın 5 haftasında kür yaptım. :) Tabii sarmaşık özlü şampuanla beraber kullandığımdan hangisi bu kadar yaptı karar veremedim. :KK70:

valla hepsinin etkisi vardır canım sonuçta biri saçı sağlıklı yapıyosa bile diğeride uzamasını kolaylaştırıyo
bu arada dediğim gibi bende eskiden düzensiz yapardım ona rağmen iyi sonuç alırdım inançlada ilgili bu hiçbi zaman ümidimi kaybetmedim
şuan bile saçım belimde ben gene sinameki yapıp uzatmaya çalışıyorum :KK1: o yüzden sende hep severek yap gerçekten etkisini göreceksin canım
bu arada iyi karar vermişsin sana 2hafta ara yetecektir bencede

valla hepsinin etkisi vardır canım sonuçta biri saçı sağlıklı yapıyosa bile diğeride uzamasını kolaylaştırıyo
bu arada dediğim gibi bende eskiden düzensiz yapardım ona rağmen iyi sonuç alırdım inançlada ilgili bu hiçbi zaman ümidimi kaybetmedim
şuan bile saçım belimde ben gene sinameki yapıp uzatmaya çalışıyorum :KK1: o yüzden sende hep severek yap gerçekten etkisini göreceksin canım
bu arada iyi karar vermişsin sana 2hafta ara yetecektir bencede

Canım ne yaptın sen yaa saçların belindeymiş keşke benimde olsa :KK52: Ama olsun saçlarının sağlığı açısından bakım şart. Uzatmakta yetmiyo da sen nasıl uzattın o saçı o kadar?

bilgiler için teşekkürler nişanlım kızıl renk istediği için saç rengimi açtırdım ve saç uçlarım berbat yanmış durumda biraz sonra kestirmeye gidicem bu bilgileri denicem çünkü haziranda düğünüm var saçlarım şuanda uzun ama kısalacak ister istemez hazirana kadar biraz olsa uzasa başka bişey istemiyorum tekrar teşekkür ederim umarım bendede aynı sonuçlar olur :13: :KK16:

Kızlar ben 1 ay yaptım sonra bıraktım yapmayı. Havalar soğuk ve uğraşmak istemedim. İnşallah siz bol bol verim alırsınız

X