Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

selamlar herkese

8 hafta kür 3 hafta ara ve 2 hafta tekrar kür yaptıktan sonra bugün sinamekiyi sonlandırdım
benim saçımı uzatmadı ve uzatıcak gibide değildi ne yazık ki ama güzel onardı
şimdi yoluma daxla devam edicam..bakalım o fayda edicekmi :44:
resimlerle görücam

Canim resim cekmismiydin bide biz gorelim benimde uzamiyor lanet saçlar bi koysan

Merhabalar B'nde başlıyorum bugünden itibaren daha önce havuç kürü yapmıştım çok işe yaradı birde bunu denemeli :)

Canim bende baslicam bu küre yalniz hiç dogru duzgun bilgi yok bunn hakkinda küru biliyorum 2 havuc rendelenir kaynatilir vs vs fakat bazi yerde tum yumurta diyorlar bazilarinda sadece sarisi sen nasil yaptin ? ve her günmu kullandin ?

bencede canım çok fazla takma kafaya elinden gelen herşeyi yap ama bi yandan da umursamaz takıl ve
uzun bi süre saçlarını balerin topuzu gibi yap görme açtığında hem uzun görünecek hem de zaten uzamış olacak
bide uzun bi süre kestirme yani uçlardan azcık da olsa elletme asla saçını biraz saç makası özlesin ki
saçına makas değince saç kendini birden bırakıp uzasın

üzüldüm canım yaa
evet bi foto ekleseydin belki vardı bi gelişme hemen pes etme daha ilk turun bitmiş
yine de dax a başla bakalım iyi gelir inş ama inançlı ol muhakkak ne kullanırsan kullan bu şart çünkü

evet doğru :) ben memnunum saçlarımdaki kırıklar az ve daha yumuşaklar.

Son düzenleme:
kızlar ya bi şey sorcm ben turplu suyu yapmaya başladım 1 kez denedim daha bide bioblas sarmaşık özlü alıp içine çam terebentin katıcm bi yandan da bu sinamekili kürü yapsam mi ? ya da hepsi fazla olur dersenz turplu su mu yoksa sinameki mi daha hızlı uzatr ? biraz fazla oldu ama şimdiden tşk ederm :)

açıkçası 2kürün de verimli olduğunu düşünüyorum her ne kadar turplu kürü ayarsız yapıp sonuç alamamış olsam da
yine de defalarca sinameki uyguladığım için onu daha çok tavsiye ediyorum bu arada bioblası da kullanman doğru bi karar olmuş canım
inşallah iyi gelir hepsi istediğin saça kavuşursun..sıraya koyarak kürlerini yap derim sinamekinin 2turu da bittikten bi sre sonra turp kürüne başlayabilirsin
ama aynı anda çok yoracağını düşünüyorum

canım cok tsk ederim inşallah hepimiz istediğimiz saçlara kavuşuruz :) sinameki 2 tur nasıl yapılıyo onu anlamadım bi de şu ara evdeyim 1 ay falan rahatım yani sonra uğraşabileceğimi sanmıyorum :) o yüzden hızlı sonuç istiyorum ama turplu su mu sinameki mi bilemedim saçlarımda boya yok ama peroksit ile açtım şu an yıpranma yok yeni kestirdim tipik kuaför mağduriyetine uğradım ona göre tavsiyede bulunursunuz belki

sinameki 1. tur 3. kürümü şuan itibariyle uygulamış bulunmaktayım
inş. verimli bir sonuç alırım...allahım zaman çabuk geçse bi an önce dinlenme dönemi gelse sonuç ne olucak çok merak ediyorum....

canım rica ederim..
sinamekiyi iki etaba ayırmış durumdayız 1.tur 8 kür +2 hafta ara(ki benim tavsiyem biraz daha uzun tutulması)
dinlenmeden sonra tekrar bi 8kür ve bitirme eğer istiyorsan tabi gene 3. 4.turlarını yapabilirsin ama
her seferinde aranın bi öncekinden uzun tutulması gerektiğini düşünüyorum bu arada saçına bakım amaçlı
bitakım ürünler ve yağlar alabilirsin ve sarımsağıda çokça kullanmanı öneririm..
şimdiden kolay gelsin kendine zaman sınırı koyma bence haftada 1gününü muhakkak ayırabilirsin
inşallah istediğin sonucu alırsın canım haberlerini bekliyorum..

Badem yağı kullanıyorum zaten bide glissin saç maskesini almıştım bu saç uzatma olayına girmeden :) artık uygulıcm bi şekilde sarımsağın kokusuna dayanamıyorum ama normalde de tüketmem zaten. Bakalım canım sonuçları yazıcm çok tşk ederim ilgine

Şampuanıma çamterebentin katmayı düşünüyorum ama bazı arkadaşlar kaskatı yaptığını söylemiş. Deneyen birisi bana yardım edebilir mi lütfen? Şimdiden teşekkürler.. :)

Şampuanıma çamterebentin katmayı düşünüyorum ama bazı arkadaşlar kaskatı yaptığını söylemiş. Deneyen birisi bana yardım edebilir mi lütfen? Şimdiden teşekkürler.. :)

canım ben henüz kullanmadım alıcam kısa bi süre sonra ama
epey araştırdım onun ölçüsü çok önemli fazla katınca şampuanı sıvılaştırıyo hatta yetmez gibi
çam ormanı hissi yaratıyomuş senin şampuanının boyutu ne kadar canım

ben denedim hiçte öyle kaskatı olmadı
yalnız ölçüyü iyi ayarlaman lazım
ben büyük boy şampuana (700 ml ) bir kapağa yakın atmıştım.ama dolu dolu bir kapak değil.

Ben kullanıyorum canım..cam terebentin iyi güzel de uçları kırıyor saç kremi kullanırsan hiç bir sıkıntı olmaz..bir de şampuanı cıvıklaştırıyor..

cok güzel uzamış saçların sagol canım malzemeleri alıyım da bende başlıyım

kızlar Dabur Amla diye hindistandan gelen bir yağ varmış...sitede araştırdım ama bu konuyla ilgili topik açılalı baya olmuş çokta aydınlatıcı değil...aranızda kullanan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…