çok teşekkür ederim canımm çok sağol o dediğin yağı eskiden bende kullanmıştım hem fiyatı uygun hemde güzeldi cidden. şuan entelenin bakım yağını aldım bakalım ondan sonra olmazsa tekrar ondan alayım bende..
Eki Görüntüle 595594 Eki Görüntüle 595595
Eki Görüntüle 595592 Eki Görüntüle 595597 en baştaki iki foto bugüne ait.. en sonki iki fotoda ilk başladığımda çekilmiştim kaçıncı kür olduğunu hatırlamıyorum..geçenlerde azcık kesmiş oldum saçımı bu detayıda unutmayalım
saçlarını çok mu kısa kestirdin bende belimde olan saçlarımı kestirdim bir anlık piskolojiyle kestirdim sonra oturdum agladım bı güzel ama neyse ki sinemaki derdimize çare oluyor
son fotoğraflar çok tepeden çekildiği için daha kısa gibi duruyor ama aslında baya uzun kalçana gelmesine az kalmış
gayet güzel duruyor saçların canım. Darısı benim başıma :)) kahküllerin de uzamıştır baya.
loves bana dedin sanırım saçlarımı çok kısa kestirmedim uçlarından 2 cm gitti bir de kat attırdım. Katlar kısa başlıyor biraz ekleyim o halini başka topiğe eklemiştim sanırım burda topiclerini karıştırıyorum hepsine baktığım için
Eki Görüntüle 595662 Eki Görüntüle 595663 şimdi bakınca sanki bir haftada biraz uzamış gibi geldi ama :)) Ama ikinci fotoğrafta başımı öne eğmişim biraz ondan sanırım uzamış gibi duruyor :)) İlk fotoğraf geçen haftaki. Diğerini şimdi çektim kafamda barcelino saç bakım yağı var bu gece bekletcem. Pazar günü de sinameki kürümü yaparım. Haftada bir barcelino, bir sinameki yapıyorum bir de bioblas sarmaşık özlü şampuan kullanıyorum.
sanırım sadece katlı kısımlar uzamış aslında şimdilik o da benim işime yarar ama bahara tam istediğim saçı elde etmiş olucam inş..bian önce devam edeyim kürüme o iyi geliyodu dinlenme filan yaramadı bana pek
Dinlenme yaramadi bana pek dedin ya bnde hic dinlenme suresini vermek istemiom zaten haftada bir kez yapioz az gelior vallah bna :) durmaksizin uygulamak istiorum ille sartmi bu 2 hafta dinlenme ? Biran önce uzasin istiorum bemixi turkiyeden getirene kadar zaten cok bekledim ondan cok gec basliyabildim
Ben pazartesi sinemaki kurunu yapiyorum rutin yikamayida sarimsakli sampuanla yapiorum .. ve zeytinyag kavanozuna 15 dis sarimsak rendeleyim bi sise biberiye yagini döktûm karistirip bi kac gün bekletim onuda her cuma azcik isitip sacima sûrüyorum suanki gibi :) 2-3 saat bekletip yikiyorum ve hic dinlenme sûresini uygulamak istemiorumm:) napimm
Dinlenme yaramadi bana pek dedin ya bnde hic dinlenme suresini vermek istemiom zaten haftada bir kez yapioz az gelior vallah bna :) durmaksizin uygulamak istiorum ille sartmi bu 2 hafta dinlenme ? Biran önce uzasin istiorum bemixi turkiyeden getirene kadar zaten cok bekledim ondan cok gec basliyabildim
Ben pazartesi sinemaki kurunu yapiyorum rutin yikamayida sarimsakli sampuanla yapiorum .. ve zeytinyag kavanozuna 15 dis sarimsak rendeledim bi sise biberiye yagini döktûm bide icine karistirip bi kac gün bekletim onuda her cuma azcik isitip sacima sûrüyorum suanki gibi :) 2-3 saat bekletip yikiyorum ve hic dinlenme sûresini uygulamak istemiorumm:) napimm
canım ben cevap vereyim çok uzun sureden beri konuyu takıp ettiğim için biraz konuya hakimim saç derisinde bagımlılık yapmaması adına 2 hafta veriyoruz saç eger alışırsa cevap vermez bence kesinlikle ara vermen gerekir evet haftada 1 kez yapıyoruz saç derimiz tıkanmasın diye fazla yormamız dogru olmaz umarım yardımcı olabilmişimdir canım
canım genelde şu 2hafta dinlenmeden sonra 9.kürü ve bi hafta sonra yine normal olarak 10.kürü yapıyolar ve 2 3hafta ara verildikten sonra tekrar başlanıyo sanırım bööle uygulayanlar var onlarda memnunlar bu şekilde yapmaktan..valla aslında benim ara vermem şarttı sınavlar vsden dolayı ve sanıyorumki strestende kaybettim ben belkide uzuyodur bide bnm katlar uzadı şuanda sanırım belli bi noktaya geldikte sonra saçımın boyuda uzuycak aslında uzuyo ama katlar kadar değil..sende güzel şeyler yapıyosun saçlarına ama dinlenme sürecini kesinlikle vermelisin dinlemedeyken yine o yağına ve şampuanına devam edersin yağı haftada 1yaparsın gene şampuanıda dengede tutmaya çalış saç tamamen nefes alsın bi süre uzamasını istiyosak çok boğmamalıyız bide alıştırmamalıyız saçı şimdi nasıl alıştırdık 2günde bir yıkamak zorunda kalıyosak yarın bu uyguamalarada alışacak onlarsız milim uzamıcak o yüzden herşeyin saçıniçin olduğunu ve iyi geldiğini düşün bu en faydalı şey olacak:13:
Ya haklisin biliyorum bunlari aslinda ama bi düsunsene bu forumu bn daha önceki nikimle 2008 den beri sac uzatma topigini takip ediorum kac senedir her formulu uyguladim diyebilirim almanyada aktarda yok bitki satan yerde yok naptim ettim turkiyeden getirtim onca sene uyguladigim bakimlar bile sacimi istedigim boya uzatamadi turplu su ,hint , badem, susam, zeytin, yilan ,biberiye yagi, maya ,isirgan ,papatya masajlar saglikli beslenmeymis ya daha neler neler onca sey yaptim ama yinede gogus altini gecmedi saclarim saglikli ama illaki kirik catalasma oluyor onlarida kestiriyorum hemen. en sonunda fõnu duzlestiriciyide biraktim kirilmamasi icin bu sinemakiyide japongülu arkadasimiz yazdigindan beri denemek istedim ama bemixi getirtiremedim en sonunda geldi ve basladim hic birakmak istemiorum :) senin ve kontesin sac boyunu istiyorum sadece hayatimda hic gogusumun altina kadar uzamadi onca sey yaptigim halde hatta saca faydali tum vitamin haplarida yuttum yinede o hizayi asamadim dinlenme suresini yapicam yinede umarim sizin kadar bnimde uzarki hicc o boya gelmediler cok ümitliyim bu formulden okadar hayal kirikligi yasadigim halde hatta bi fotoraf koyayim hic asamadigim sac boyunu :)
anladım canım sinameki iyi gelir ama merak etme 5.küre kadar farkı anlarsın sende foto bekliyorum yine..buda benim saclar önden ve arkadan bu boyu hic asamadim ne yaptiysam hic daha fazla uzamadi bu sinemakiyle ümitliyim
kizlar merhabalar
bende sinameki kürünü yapmak istiyorum tüm malzemeleri türkiyeden getirdim. Tek bi sorum var oda bu kürü sacimda 1-2 saat bekletsem yetermi yoksa illa 4-5 saatmi gerekiyor?
kızlar ben öğrenciyim yurtta kalıyorum malum ocağımız yok ben sinamekiyi kaynatmak yerine demlesem olur mu? bir de bu bemiks pahalı bir şey mi acaba :) ayrıca ben sarımsaklışampuan yerine çam terebentli şampuan kullansam aynı etkiyi gösterir mi ki çünkü yaklaşık 1 yıldır çam terebentli şampuan kullanıyorum gayet memnunum ilk başlarda etkisini göstermiyo ama bir kaç aydan sonra düzenli kullanmaya devam ederseniz daha iyi uzuyor.o yüzden düzenli kullanmışken çam terebentli şampuanı bırakmak istemiyorum.yardımcı olursanız sevinirim :)
Ben bugün 5. kürümü yaptım ama üçlü karışıma ekstradan kayısı yagı ve buğday yagı da koydum bi problem olur mu acaba?
iyi etmişsin canım çoğu kişi met ediyor iyi geleceğini düşünüyorum bende alıcam bakalım..bende sımdı barcelino saç bakım yagı aldım onunla yapacagım ıkıncı turu ılk turu tarifle bire bire yaptım guzel sonuç aldım ıns bu sekılde de sonuc alırız