inanilmaz yumusaklik yapti kür sacima ve simdiden degisikligi fark ettim :) 1 ay sonrayi sabirsizlilkla bekliyorum...birsey daha sormam gerek kürü sacima uyguladiktan sonra sacimi ben sarmadim hic öyle islak sac ile durdum sarmasak birsey olurmu?
cvp icin simdiden tsk :)
evet sicak tutsam daha iyi cünki bidaha böyle yaparsam hasta olurum :) ev sicak diye bisi olmadi cok sükür birde bir söz okudum bu forumda sac sefa dan tirnak cefadan uzarmis, cokta kafama takmiycam arada bi bakicam uzuyormu diye ve boyamicam 1-2 ay en azindan dayanabilirsem tabi :)
evet sözün patenti bana ait :90: malum saçı sevmek gerekiyr uzamadı deyip bide kafaya takarsak hiçbişi olmaz nitekim bende stresliydim şu sıra dinlenme dönemimde olmama rağmen fazla bi gelişme göremedim..o yüzden saça çok kafayı takmadan ama bi o kadarda çaba göstererek uzatmak lazım inşallah hepimiz yararını görücez bu bakımların..
çok doğru ben hep saçımı kestirince saçlarımın uzamasını kafaya çok takıyorum bir kaç ay geçince ise unutuyorum tamamen çünkü omuzlarımı baya geçmiş oluyor :)) Takmadığım zamanlar gerçekten daha hızlı uzuyor çünkü düşünmediğim için aradan uzun zaman geçmiş oluyor ve uzamayı farkediyorsun öbür türlü her gün uzadı mı diye bakınca pek bir değişiklik farkedemiyorsun ve moralin bozuluyor en iyisi hiç düşünmemek, Oluruna bırakmak zaten bakım yapınca istemeden de uzuyor kendiliğinden hızlı şekilde.
çok doğru ben hep saçımı kestirince saçlarımın uzamasını kafaya çok takıyorum bir kaç ay geçince ise unutuyorum tamamen çünkü omuzlarımı baya geçmiş oluyor :)) Takmadığım zamanlar gerçekten daha hızlı uzuyor çünkü düşünmediğim için aradan uzun zaman geçmiş oluyor ve uzamayı farkediyorsun öbür türlü her gün uzadı mı diye bakınca pek bir değişiklik farkedemiyorsun ve moralin bozuluyor en iyisi hiç düşünmemek, Oluruna bırakmak zaten bakım yapınca istemeden de uzuyor kendiliğinden hızlı şekilde.
Xayx canim son bir kaç sayfaya baktimda sen baya baya millete el atiyorsun goturuyorsun i$iyalniz bisey sorucam ben brzdan 7nci kürumu uygulicam ilk baslarda uzama oldugunu hissediyordum ama simdi bakinca hic uzamamiski o hevesle ole gordum demekki Sormak istedigim kür boyunca uzamayip aralarda uzayan arksimiz varmi?
başlayınca toparlar yine kendini canım sen devam et güzelce..hem ara fazla olduysa belki daha iyi etki eder 20.kür bende arayı çok verdim sınavlar var diye bakalım başlayınca iyi olucak inş..final haftasına girecek olmam sebebiyle uzun zamandır küre falan ayıracak vakit bulamadım.o dinlenme süresinden sonra birdaha başlayamadım küre.Saç uçlarımda incelme ve bakımsızlık oldu sanki:44:
Ben de 3.kurumu yaptim dun sadece sinameki kurunu yapiorum ben o kadar inancliyim ki uzayacagina simdiden bile sanki bi degisiklik var gibi geliyor benim saclarim normalde cok cabuk uzardi ama nazar mi degdi nedir en son kestirdigimden beri hic uzamadi bakalim sinameki iyi gelir ins :)
başlayınca toparlar yine kendini canım sen devam et güzelce..hem ara fazla olduysa belki daha iyi etki eder 20.kür bende arayı çok verdim sınavlar var diye bakalım başlayınca iyi olucak inş..
heh ne güzel yaa bööle umutlu insanlar görelim saç mutluluk istiyor valla stres filan yaramıyor ben ööle oldum ve gördüm..canım sana dahada umut verecek bişi sölim o zaman sinameki 5.kür ve sonrasında iyce belli ediyor uzama ve gürleşme konusunda kendini bilgin olsun..hadi uzun saçlı günler..
Ay cok saol canim ya aslinda benim uzatmak istedigim 4-5 parmak sonra belime gelcek zaten o da yeter 10 kuru tamamladiktan sonra uzar mi o kadar?
valla nasıl mutlu oldum anlatamam umutluydum daha da umutlu oldumsaçlarımız hemen hemen aynı boyda demekki canım benimde istediğim tam bi karış o zaman kalçama gelmiş olacak..10kür mü 10kürde küt saçı göğsüne getirirsin valla hesap etkesinlikle bööle umutluyken herşeyi yap hiçde soğuma canım çook güzel olacak emin olabilirsin deneyip memnun kalmayan çook az hatta yoktu sanırım :44:
valla nasıl mutlu oldum anlatamam umutluydum daha da umutlu oldumsömestriye gidince sarımsaklı şampuana da başlamak istiyorum biraz da gürleşse hiç fena olmaz sen kullanıyo musun sarımsaklı şampuan?
Ben de sampuana katmayi dusunuyorum sarimsagi hem brz daha gurlessin hem de daha saglikli gorunsun istiyorum ince telli ve cok cabuk kiriliyo saclarim guclendirir belki kirpiklerime de sureyim o zmn uzasin gurlessin onlarda:)
xayx bu arada konuyla gayet alakasız bir noktaya değinicem:) ya senin profil resmine bayılıyorum ben,hergördüğümde içime yaşam sevinci,çocukluk oyunları vs öyle şeyler doluyor.Her gördüğümde huzurlu hissettiriyorum avatarın:)