Dün de 2012'nin son kürünü yaptım toplam 4.kürümü bitirdim ve saçlarım 4 haftada 46 cm'den 49 cm'e inmiş sizce yavaş mı uzamış? :)
1haftada 3cm ve sadece sinameki kürüyle mi..başka nolabilirki:90: gayet güzel canım devam et durmak yok
hayır canım malesef 1 haftada değil 4 haftada 3 cmAyrıca sanırım ben az bekletiyormuşum,1 saat bekletiyodum ben
bu karisimi yapinca kirpiklerinede süren varmi
yanlış yazmışım canım 1ayda yani..1ayda 3cm olması gereken hatta fazla bile zaten ne bekliyosumnki canım ya gayet iyiasıl tarifte 1saat diyo ama 2 3saat bekletmek daha iyi bence..
oohhh yarasın8.ci kürümüde yaptım artık 2 haftalık dinlenmedeyim daha öncede söylediğim gibi uzama gözle görülür bir sekilde ama ufak bır sorunum var çıkan küçün saçlarım toplanmıyor önceden göze pek batmıyordu simdi onlarda uzadı ama tel toka tutacak kadar değilhemencik uzasınlar istiyorum
kızlar bende geldimmmmm
gecen hafta başladım
azcık sinameki kaynattım içine hnt-badem-susam yağı ve meiks kırdım boya fırcasıyla sürdüm
2 saat beklettim buraya kadar doğru muyum?
daha 1. kürüm oldu bu
aslında amacım saçlarımı sarıya actırdığım için komple o acılan saçların gitmesi
de siz saçınızı nası ölçüp nası anlıyosunuz boyunu falan
kızlar bende geldimmmmm
gecen hafta başladım
azcık sinameki kaynattım içine hnt-badem-susam yağı ve meiks kırdım boya fırcasıyla sürdüm
2 saat beklettim buraya kadar doğru muyum?
daha 1. kürüm oldu bu
aslında amacım saçlarımı sarıya actırdığım için komple o acılan saçların gitmesi
de siz saçınızı nası ölçüp nası anlıyosunuz boyunu falan
ya kızlar bişey sorucam ben 1. kürümü yaptım saçlarım sarı diplerim sanki bianda deli gibi uzamış gibi geldi
banamı öyle geldi ilk kürde yarımla 1 cm arası uzama anında görülür mü sizce?
ölçmemiştim boyunu üstüne saçımıda kestirdim ama diplerim çıktığı için ööle düşünüyorum.
ne dersiniz ben mi abarttım acaba
keşke ölçseymişimmm
2.kürü yapmadan ölçcem kesin bi tel koparıp aynı yerden her kürde tel koparcam ölçüm için
anam o bölge kel kalıomuş