Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

evet xayx bu renklerde var bir sihir.böyle sıcak sarı,turuncu tonları insana hep huzur veriyor bence.

eczanelerde boş fısfıslı şişe satıyolarmı anorexia?

buda benim daha fazla uzamayan saclarim bi belimden asagisina getiremedim sac uzatma bölümündeki her formülü denedim 2009 dan buyana hic bisey etki göstermedi
bakalim sinemakiyle bunu basaracakmiyim düzenli uyguluyorum :)

Son düzenleme:
kızlar yaptım bakımımı bu 2. haftam bekliyorum kafamda ayyyy lütfen uzasın yaa
çok içime sindi bu bakım ama cok kotu kokuo onu napcam bılmıom su bemikss ufff
kızlar bide sunu sorcam yapmaya başladığımızdan itibaren uzama baslıomu yoksa o dinlenme sürecinde mi uzuyo saçlar

evet canım kürü yaparkende etkisini görüyorsun mesela 5.kürde filan kendini belli ediyor dinlenme dönemindede uzuyormuş ben dinlenmedeyim uzamıyo demiştim ama uzadığını farkettim bugünlerde..sen yap da emin ol uzayacak saçların..zamanlada kokusuna alışırsın malesef yapacak bişi yok yada şampuanını lavanta yada menekşe yağlı kullanırsın kokuyu kessin diye

Merhaba,
Siteyi uzun suredir uzaktan uzaktan uye olmadan takip ediyordum, google'da bakimla ilgili birsey yazdigimda ilk bu forum ciktigi icin. :) Bugun artik uye olayim dedim. Bicok bayanin ortak sorunundan ben de muzdaribim; boya ve duzlestiriciden yipranmis saclarim var. Denemedigim yol kalmadi son 5 aydir tamamen bitkisel seylere yoneldim. Yine burdan ogrendigim bilgiler sayesinde otaci sarimsakli sampuan kullaniyorum, sacimi oldukca toparladi yeni saclarim cikti ve saclarim eskiye oranla gurlesti. Ancak uzama konusunda cok vaaovluk bi ilerleme kaydedemedim. Bu kuru denemeyi cok istiyorum, sayfalarca yorum okudum yapma konusunda ikna oldum ancak bi konuda tereddutum var. Bemiksin kokusu. Yaglarla aram iyidir, bakim yaglari kullaniyorum kokulari rahatsiz etmiyor otlarin. Ancak bemiks nasil kokuyor? Ve disardan birinin farkedecegi kadar kotu kokuyorsa hangi yaglarla kokusu bastirilabilir ya da bastirilabilir mi? Bu konuda oldukca takintiliyim. :)

Kızlarr,bugün 5.kürümü yaptım ve banyoya girdim çıktım saçlarımı ölçtüm 50 cm çıktı.Şaka gibi cidden,hani uzatacağına inanıyodum da haftada 1 cm uzatmasını beklemiyodum :) bu hızla giderse yaza kadar belime gelir heralde :)

Kızlarr,bugün 5.kürümü yaptım ve banyoya girdim çıktım saçlarımı ölçtüm 50 cm çıktı.1.kürümden sonra ölçtüğümde 46 cm'di.Şaka gibi cidden,hani uzatacağına inanıyodum da haftada 1 cm uzatmasını beklemiyodum :) bu hızla giderse yaza kadar belime gelir heralde :)

Kızlar papatya suyunu saça sürdükten sonra hiç durulamasam saçımda kalsa bir zararı olurmu sizce?

bana da bişey olmaz gibi geliyor melekcadı,sonuçta içinde hiçbir kimyasal yok saf be saf papatya suyu.

Kızlar şu an 2. kürümü yaptım 1 cm lik bi uzama var gerçekten şunu sormak istiyorum bende hiç dökülme olmadı öncedende bu kürü denemiştim yine dökülme olmamıştı acaba kür sayısını haftada ikiye mi çıkarsam ne dersiniz ?

canım bemiks vitamin olduğu için belki ilaç olarak daha önce vitamin filan aldıysan bilirsin kokusu ööle bi iki sefer rahatsız ediyor insan sonra alışıyo ama şampuanına lavanta yada menekşe yağı gibi kokulu yağlardan katıp yıkayabilirsin koku kalıcaktır..kolay gelsin sinameki iyidir işine yarar inş..
inş canım 5.kür çok etkili ben habire 5.kür deyip duruyorum sinamekiyi nerde görsem hadi hayırlısı inş istediğin boya ulaşırsın hemencecik..
Kızlar papatya suyunu saça sürdükten sonra hiç durulamasam saçımda kalsa bir zararı olurmu sizce?
canım ben de durulama suyu olarak kullanıyorum ekstra yıkamaya gerek yok mis gibi zaten :) saç renginide açıyo bilginize kızlar

canım haftada 2yapanları biliyorum bi sorun olmaz ama o zaman 4 5hafta yapıp en az 3 yada 4hafta ara vermelisin bence.. ve saçında bekletme süreni çok uzun tutma max 2-2.5 saat olsun..

xAyx, yorumun icin cok tesekkur ederim. Bugun malzemeleri aldim ek olarak menekse yagi da aldim, cuma gunu ilk kurumu yapacagim bakalim. :) Menekse yagini sampuan yerine kure eklesem bi sakincasi olur mu acaba?

Kızlar bu ara yoğunluktan girip iki kelam edemedim,ama özledim sizi...
Kalbim sizinle ve uzayan saçlarınızla..
Küre aynen devam ediyorum..
Uzuyor diyorum daha da birşey demiyorum.:13:
Seviyorum hepinizi :) :123:

Kızlar bu ara yoğunluktan girip iki kelam edemedim,ama özledim sizi...
Kalbim sizinle ve uzayan saçlarınızla..
Küre aynen devam ediyorum..
Uzuyor diyorum daha da birşey demiyorum.:13:
Seviyorum hepinizi :) :123:
bizlerde seni canım hadi uzat saçları bırakma bakımı filan çabucak dön sahalara bekliyoz saçlarının ne kadar uzadığını merak ettim bi ara fotola
xAyx, yorumun icin cok tesekkur ederim. Bugun malzemeleri aldim ek olarak menekse yagi da aldim, cuma gunu ilk kurumu yapacagim bakalim. :) Menekse yagini sampuan yerine kure eklesem bi sakincasi olur mu acaba?

canım şampuanına kat derim küre emin olamadım şimdi :26: bu arada kürün hayırlı olsun diyelim umarım sende güzel sonuçlar alacaksın..

4 ocak 7 ocak arası farkı daha da once soyledıgım gıbı dınlenmes suresındeyım 1 haftadır saçlarımı yıkadıktan sonra saçlarımı hafıf hafıf asılıyorum bu neyınn sonucu bılmıyorum cizgileri sayııınn bakıınn ayy ınanmıyorruum yasassın kontess cok tesekkur ederım :*

Eklentiler

• $4 ocak 7 ocak.jpg
    62 KB · Görüntüleme: 48
Buda benim 7nci kur sonrasi uzamam.
o siyah cizgi 3 haftanin sonucuydu
3ten 7nci kure kdr da bu resimdeki gibi uzadi yani 4 haftada
Son 1 kürum kaldi sonra mola, yalniz ben uzamiyor saniyordum moralim fln bozulmustu ama iyiki tisortumde isaretlemissim aklima gelince hemen giydim baktim birazcik uzamis bu bile çok benim icin çunku benim saç uzarsa hepiniznki uzar o derece yani yani size uzamiyor gibi gelebilir ama uzuyoreeeeeeeeeeee durmak yok devam devam devammmm

cizgide azcik yamuk olmus ablam saolsun cok ozenerek yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…