Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

loves, saçların nerdeyse 1 ayda baya bi uzamış normalde de saçların hızlı mı uzuyor senin?

canim neredeyse ben 1 2 senedir sürekli bakım yapıyorum çok şeyler denedim diğerlerinde bu kadar uzama elde edememiştim bakımlara başlamadan önce hızli Uzamiyordu

Son düzenleme:
27 kasım 4 ocak nasılllll ?

canım çok hoş uzamış saçların gözün aydın hadi dinlenme sürende güzel olur inşallah..bende bian önce başlamayı düşünüyorum 2.tura 20si gibi başlıcam ilk kozmikbakım gününde..dinlenme bana iyi gelmedi sanıyodum ama bu iki gündür nedense uzamış hissediyorum saçlarımı

canım çok hoş uzamış saçların gözün aydın hadi dinlenme sürende güzel olur inşallah..bende bian önce başlamayı düşünüyorum 2.tura 20si gibi başlıcam ilk kozmikbakım gününde..dinlenme bana iyi gelmedi sanıyodum ama bu iki gündür nedense uzamış hissediyorum saçlarımı

sendee fotooooo koyyyyyy merak ettim bak simdi eminim ki uzama vardır

Ben de saçlarımı kestireli 1 hafta oldu ama sanki hiç uzamayacak hep böyle kalacak gibi hissetmeye başladım çabuk uzuyor bir daha kestirmeyim 1 sene boyunca diye katları biraz kısa başlattım ama şimdi gözümün önüne geliyor sinir oluyorum :)) Korkuya kapıldım nedense ya uzamazsa diye :KK1: oysa kahkullerimde uzama var birazcık hissediyorum ama yine de uzamazsa diye korkuyorum bir an önce uzasın istiyorum çok sabırsız oldum bu aralar sanırım yeni kestirdiğm için kafaya çok taktım ondan :))

Kızlar bugün bir de bir tane multivitamin aldım haftada bir tane bakım yaptığım gün alayım hemde kış geldi hasta olmam dedim. İçeriğine baktım içinde çinko demir folik asit biotin falan varmış süpermiş :)) Tam da saçlar için gerekli olan şeyler var içinde zaten bende de kansızlık sorunu vardı iyi oldu. Bakalım hem bu bakımla hemde içten destekle saçlarım nasıl olacak. 2. tura başlamama daha 50 gün var hesapladım da. 2. tura başlamadan bir fotoğraf eklerim o zaman 2 aylık bir uzama süresi olmuş olacak hem saçlarımı kestirdiğimden itibaren. Ben bu kürle saçımı çok uzattım ama hiç düzenli fotoğraf çekmedim açıkçası o yüzden gerçekten 3 ayda nasıl bir fark olacak saçımda görmek istiyorum onu da 2. turda yapcam başlamadan önce bir fotoğraf çekcem bir de bittikten sonra.

$2 ocak.jpg $02012013442.jpg
$Fotoğraf0702.jpg $Fotoğraf0741.jpg en baştaki iki foto bugüne ait.. en sonki iki fotoda ilk başladığımda çekilmiştim kaçıncı kür olduğunu hatırlamıyorum..geçenlerde azcık kesmiş oldum saçımı bu detayıda unutmayalım :KK1:

saçlarını çok mu kısa kestirdin bende belimde olan saçlarımı kestirdim bir anlık piskolojiyle kestirdim sonra oturdum agladım bı güzel ama neyse ki sinemaki derdimize çare oluyor

Bu topiktee sinemakiden başka uzatma yöntemi kullanan yokmu? ben sinemaki 5 hafta yaptım bana hiç iyi gelmemişti kurutmuştu saçlarımı başka bişey arıyorum kızlar*

sanırım sadece katlı kısımlar uzamış aslında şimdilik o da benim işime yarar ama bahara tam istediğim saçı elde etmiş olucam inş..bian önce devam edeyim kürüme o iyi geliyodu dinlenme filan yaramadı bana pek

Bu topiktee sinemakiden başka uzatma yöntemi kullanan yokmu? ben sinemaki 5 hafta yaptım bana hiç iyi gelmemişti kurutmuştu saçlarımı başka bişey arıyorum kızlar*

sarımsaklı şampuanda bu topikte yapılan uygulamalara dahil ama ben onu deneyemedim hiç sadece sarımsağı daha doğrusu sarımsaklı zeytinyağını uyguladım hem saçıma hemde kirpiğime çok yaradı açıkçası tavsiye ederim..

canım burda soylemem ne kadar dogru olur bılmıyorum ama ben barcelino saç bakım yagı kullandım ondan cok memnun kaldım içinede 1 tane bemix kırmıstım hatta dün yenisini aldım artık sinemaki kürüme onu koyacagım entele denedım uzama guzel oldu ama fazla tuzluya geldi sarımsaklı sampun kullanıyordum ben cok memnundum bu en son saçlarımı kestirmeye gittiğimde kız saçma fon çekerken butun heryer sarımsak koktu çok utandım :) şimdide bioblas sarmaşık özlü kullanıyorum birinci şişesi bitmek üzere turplu suyuda denedım pek memnun kalmadım ben cok pis kokuyor
birde cam kavonozda sarımsaklı zeytin yagı bekletmiştim ama onu uzun süre kullanmadım agır kokuyor dıye umarım yardımcı olabılmişimdir

öle bi imkanım olmadı canım fotolarıda zor bulabildim ama dediğim gibi üsttekiler bugüne ait alttaki ikiside 2ay önce filanki fotolar

bence uzamıs canım bak aşagıdaki fotografta katların kolunun altında ustteki fotografta bayagı asagıya ınmıs

Son düzenleme:
bence uzamıs canım bak aşagıdaki fotografta katların kolunun altında ustteki fotografta bayagı asagıya ınmıs

sağol canım valla ben büyütüp bakınca bile pek dikkat etmedim..buraya foto eklemenin faydaları işte :KK1: en azından sevindiğim şey şu bnm saçlarımın boyunda olan saçlarda uzama yavaşlıyor şu sinamekinin bana bu kadar yaraması hoşuma gitti doğrusu normal haline bıraksaydım 3 5aya anca bööle olurdu heralde..neyse katlarımın uzamasıda yetiyor şimdilik tabi kırık alıcam diye birazcık ucundan götürmeseydim şimdi daha uzun olurdu ama saç uçlarım yumuşacık oldu kırıklar da gitti onun için mutluyum darısı hepimize canım .:KK1: inşallah güzelce uzuycak saçlarmız..

canım burda soylemem ne kadar dogru olur bılmıyorum ama ben barcelino saç bakım yagı kullandım ondan cok memnun kaldım içinede 1 tane bemix kırmıstım hatta dün yenisini aldım artık sinemaki kürüme onu koyacagım entele denedım uzama guzel oldu ama fazla tuzluya geldi sarımsaklı sampun kullanıyordum ben cok memnundum bu en son saçlarımı kestirmeye gittiğimde kız saçma fon çekerken butun heryer sarımsak koktu çok utandım :) şimdide bioblas sarmaşık özlü kullanıyorum birinci şişesi bitmek üzere turplu suyuda denedım pek memnun kalmadım ben cok pis kokuyor
birde cam kavonozda sarımsaklı zeytin yagı bekletmiştim ama onu uzun süre kullanmadım agır kokuyor dıye umarım yardımcı olabılmişimdir

çok teşekkür ederim canımm çok sağol o dediğin yağı eskiden bende kullanmıştım hem fiyatı uygun hemde güzeldi cidden. şuan entelenin bakım yağını aldım bakalım ondan sonra olmazsa tekrar ondan alayım bende..

canım bence sende sinemakiye devam et hemen etkisini göstermemiş olabilir ama belki verilen ıkı haftada faydasını görürsün 2.ci turda mutlaka uzama olur 5 kür yaptım demişssin ama keske tamamlasaydın

X