27 kasım 4 ocak nasılllll ?
canım çok hoş uzamış saçların gözün aydın hadi dinlenme sürende güzel olur inşallah..bende bian önce başlamayı düşünüyorum 2.tura 20si gibi başlıcam ilk kozmikbakım gününde..dinlenme bana iyi gelmedi sanıyodum ama bu iki gündür nedense uzamış hissediyorum saçlarımı
sendee fotooooo koyyyyyy merak ettim bak simdi eminim ki uzama vardır
Bu topiktee sinemakiden başka uzatma yöntemi kullanan yokmu? ben sinemaki 5 hafta yaptım bana hiç iyi gelmemişti kurutmuştu saçlarımı başka bişey arıyorum kızlar*
Eki Görüntüle 595594 Eki Görüntüle 595595
Eki Görüntüle 595592 Eki Görüntüle 595597 en baştaki iki foto bugüne ait.. en sonki iki fotoda ilk başladığımda çekilmiştim kaçıncı kür olduğunu hatırlamıyorum..geçenlerde azcık kesmiş oldum saçımı bu detayıda unutmayalım
öle bi imkanım olmadı canım fotolarıda zor bulabildim ama dediğim gibi üsttekiler bugüne ait alttaki ikiside 2ay önce filanki fotolarcanım keske yan yana koysaydın ben anlayamadım hangisi hangisi
Bu topiktee sinemakiden başka uzatma yöntemi kullanan yokmu? ben sinemaki 5 hafta yaptım bana hiç iyi gelmemişti kurutmuştu saçlarımı başka bişey arıyorum kızlar*
öle bi imkanım olmadı canım fotolarıda zor bulabildim ama dediğim gibi üsttekiler bugüne ait alttaki ikiside 2ay önce filanki fotolar
bence uzamıs canım bak aşagıdaki fotografta katların kolunun altında ustteki fotografta bayagı asagıya ınmıs
canım burda soylemem ne kadar dogru olur bılmıyorum ama ben barcelino saç bakım yagı kullandım ondan cok memnun kaldım içinede 1 tane bemix kırmıstım hatta dün yenisini aldım artık sinemaki kürüme onu koyacagım entele denedım uzama guzel oldu ama fazla tuzluya geldi sarımsaklı sampun kullanıyordum ben cok memnundum bu en son saçlarımı kestirmeye gittiğimde kız saçma fon çekerken butun heryer sarımsak koktu çok utandım :) şimdide bioblas sarmaşık özlü kullanıyorum birinci şişesi bitmek üzere turplu suyuda denedım pek memnun kalmadım ben cok pis kokuyor
birde cam kavonozda sarımsaklı zeytin yagı bekletmiştim ama onu uzun süre kullanmadım agır kokuyor dıye umarım yardımcı olabılmişimdir