Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kızlarr yeni fotomu da ekledim

toplamda 8 kür yani 1 tur sonucunda uzama budur (arada kestiğimi 138243. kez belirtmek isterim)
haftada bir değil 2 kür yaptım yani 1 aylık sonuçlar :KK55::KK55::KK55:

$saç.jpg

kızlarr yeni fotomu da ekledim

toplamda 8 kür yani 1 tur sonucunda uzama budur (arada kestiğimi 138243. kez belirtmek isterim)
haftada bir değil 2 kür yaptım yani 1 aylık sonuçlar :KK55::KK55::KK55:

Eki Görüntüle 591888

Maşallah canım yaa çok güZel uzamış darısı başımıza inşallah. Benimkiside 1 cm e ulaştı çok şükür. Ama bakalım 1 ay içinde ne olacak? Bende 5-6 günde bir yapıyorum umarım saçlarımız uzayacak..

kız demek sen 2 ay daha yapsan belinden aşağı inecek saçlar çook hoş valla :nazar:devam canım devammm :KK55::KK55:
ayyy çok sağol canım benim :KK16: keşke hemencik inse :26: şubatta tekrar başlıyorum mayısa kadar belime gelmeleri lazım başka şansları yok :KK47::KK53::KK51::KK52: böyle fotoğraf ekledikçe daha bir hevesleniyorum uzadıklarını net bi şekilde takip edebiliyorum :KK76:
bayagi uzamis bi ay icinde ki birde kestirmissin masallah darisi bizim saclara
sağol canım aminn inşallah herkesin ki çabucak uzar :KK23:
Maşallah canım yaa çok güZel uzamış darısı başımıza inşallah. Benimkiside 1 cm e ulaştı çok şükür. Ama bakalım 1 ay içinde ne olacak? Bende 5-6 günde bir yapıyorum umarım saçlarımız uzayacak..
inşallah canım teşekkürler :KK3: bende haftada 2 kere yapıyordum normalde de hızlı uzardı sinamekiyle 2 kat hızlı uzadı resmen 2 haftada bir dip boyası yaptım :KK53:
gercekten cok guzel uzamıs maslh
teşekkürler canım :KK3:

Son düzenleme:
ayyy çok sağol canım benim :KK16: keşke hemencik inse :26: şubatta tekrar başlıyorum mayısa kadar belime gelmeleri lazım başka şansları yok :KK47::KK53::KK51::KK52: böyle fotoğraf ekledikçe daha bir hevesleniyorum uzadıklarını net bi şekilde takip edebiliyorum :KK76:

ne diyon kız mayısa o iş tamam :KK1: sen devam et çookk güzel olmuş saçların ama artık kesme işi yok tamam :KK34:

ne diyon kız mayısa o iş tamam :KK1: sen devam et çookk güzel olmuş saçların ama artık kesme işi yok tamam :KK34:

yok yok söz verdim sana kesmiyorum artık :18::KK17:
mayıs sonunda mezuniyetim var o zamana kadar belimi geçmelii :KK76::KK33:

Yeni yıl herkese uuupuzuun sağlıklı saçlar getirsin inş :))
sağlıklı mutlu ve sevdiklerimizle huzurlu dopdolu bir yıl diliyorum herkese...mutlu yıllar..:KK54:

2013 e saatler kala, 2012 nin son kürünüde yaptım ve 7. kürü de tamamladım :KK76:
2013 herkese sağlık, mutluluk, huzur, para, şans ve saç getirsin :KK52:
herkese mutlu yıllar :KK16:

alakasız bir dip not : 1987 den beri ilk defa bütün rakamları farklı bir yıla giriyormuşuz, giriyoruz :KK52:

2013 e saatler kala, 2012 nin son kürünüde yaptım ve 7. kürü de tamamladım :KK76:
2013 herkese sağlık, mutluluk, huzur, para, şans ve saç getirsin :KK52:
herkese mutlu yıllar :KK16:

alakasız bir dip not : 1987 den beri ilk defa bütün rakamları farklı bir yıla giriyormuşuz, giriyoruz :KK52:

hadi kürün işe yarasın canım..sonuna geldin sonunda ama resim bekliyom ona göre dinlenmede dahada uzuycak ben hissediyorum uzadığını valla

merhaba kızlar,

2013 ilk gününden itibaren size huzur dolu, para dolu, aşk dolu zamanlar versin sevdiklerinizle birlikte. saçlarınıza mucizeler dağıtsın kiiii rapunzel olalım:)))

2013 te,

** sigarayı bırakıyorum Allah ım yardımcım ol :)))

** saçlarımı uzatıyorum:)))) inşallaahhhhh

** sevgilimi terkediyorum:))) şeytan görsün yüzünü

yani seni siliyorum 2012 :))))

kızlar çok mutlu olalım çokkkk, hepinize mutlu yıllarrr:)

Dün de 2012'nin son kürünü yaptım toplam 4.kürümü bitirdim ve saçlarım 4 haftada 46 cm'den 49 cm'e inmiş sizce yavaş mı uzamış? :)

X