Benim saçlarım uzamıyor artık,yine belirli bir yerde takılıp kaldı:26:
benimde hep öyle oluyor hic gögüsümden asagi uzadigini görmedim insallah bu kürle bunu basaririm
Siringada ne oluo :) bilmiorum
kızlarr yeni fotomu da ekledim
toplamda 8 kür yani 1 tur sonucunda uzama budur (arada kestiğimi 138243. kez belirtmek isterim)
haftada bir değil 2 kür yaptım yani 1 aylık sonuçlar
Eki Görüntüle 591888
Derken? Şırıngayı daldır bemikse çek sonra karışımın içine sık oluyor :)
toplamda 8 kür yani 1 tur sonucunda uzama budur (arada kestiğimi 138243. kez belirtmek isterim)
Eki Görüntüle 591888
Eki Görüntüle 591888
ayyy çok sağol canım benimkız demek sen 2 ay daha yapsan belinden aşağı inecek saçlar çook hoş valladevam canım devammm
sağol canım aminn inşallah herkesin ki çabucak uzarbayagi uzamis bi ay icinde ki birde kestirmissin masallah darisi bizim saclara
inşallah canım teşekkürlerMaşallah canım yaa çok güZel uzamış darısı başımıza inşallah. Benimkiside 1 cm e ulaştı çok şükür. Ama bakalım 1 ay içinde ne olacak? Bende 5-6 günde bir yapıyorum umarım saçlarımız uzayacak..
teşekkürler canımgercekten cok guzel uzamıs maslh
ayyy çok sağol canım benimkeşke hemencik inse :26: şubatta tekrar başlıyorum mayısa kadar belime gelmeleri lazım başka şansları yok böyle fotoğraf ekledikçe daha bir hevesleniyorum uzadıklarını net bi şekilde takip edebiliyorum
ne diyon kız mayısa o iş tamamsen devam et çookk güzel olmuş saçların ama artık kesme işi yok tamam
ayyy çok sağol canım benimkeşke hemencik inse :26: şubatta tekrar başlıyorum mayısa kadar belime gelmeleri lazım başka şansları yok böyle fotoğraf ekledikçe daha bir hevesleniyorum uzadıklarını net bi şekilde takip edebiliyorum
ne diyon kız mayısa o iş tamamsen devam et çookk güzel olmuş saçların ama artık kesme işi yok tamam
yok yok söz verdim sana kesmiyorum artık :18:
mayıs sonunda mezuniyetim var o zamana kadar belimi geçmelii
yok yok söz verdim sana kesmiyorum artık :18:
mayıs sonunda mezuniyetim var o zamana kadar belimi geçmelii
geçecek inşallah canım sen severek ve umut ederek devam et kürlerine..hem mezuniyetine hemde sevgilin geldiğinde saçlar şahane olsun iki taşta bir kuş
2013 e saatler kala, 2012 nin son kürünüde yaptım ve 7. kürü de tamamladım
2013 herkese sağlık, mutluluk, huzur, para, şans ve saç getirsin
herkese mutlu yıllar
alakasız bir dip not : 1987 den beri ilk defa bütün rakamları farklı bir yıla giriyormuşuz, giriyoruz
hadi kürün işe yarasın canım..sonuna geldin sonunda ama resim bekliyom ona göre dinlenmede dahada uzuycak ben hissediyorum uzadığını valla
evet evettt sevgilim uzun saça bayılıyor zaten çok güzel olur tatlımgeçecek inşallah canım sen severek ve umut ederek devam et kürlerine..hem mezuniyetine hemde sevgilin geldiğinde saçlar şahane olsun iki taşta bir kuş
MUTLU YILLARR