Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

canım saçlarının ne çok ihtiyacı varmış demek..emiyor bence ve buda çok iyi bişi bu arada uygulamalarını atrırdığında yada devam ettiğinde zamanla rayına oturacaktır merak etme
benim de 3.haftam şuan saçlarım resimdeki kadar bakalım sonra nolucak offff kestiricek ne vardı sanki

5. 6.küre geldiğinde etkiyi hissetmeye başlıcaksın canım ama arada gene foto ekle emin ol daha iyi yorumlar yapıcaz..

canım saçlarının ne çok ihtiyacı varmış demek..emiyor bence ve buda çok iyi bişi bu arada uygulamalarını atrırdığında yada devam ettiğinde zamanla rayına oturacaktır merak etme

inşalah öyle olur canım saçlarım o kadar işleme rağmen çok iyi durumda maşallah tek sorun kuruması çok çabuk sanki o kadar bakımı başka saça yapıyorum :26:

Benimde dikişlerimin acıları bir hayli azaldı gibi kızlar az kaldı ,geliyorum bende:)Azmettim uzayacak bu saç,bir daha da kestirmem herhalde bu tecrübe yetti bana :85:

inşalah öyle olur canım saçlarım o kadar işleme rağmen çok iyi durumda maşallah tek sorun kuruması çok çabuk sanki o kadar bakımı başka saça yapıyorum :26:
yok canım ööle düşünme devam et bunun biçok etkisi olabilir su olur havalar olur olurda olur
işin esprisi orda zaten saçını her eline alıp bişey sürdüğünde ohh nede güzel yarıcak şimdi diyerek yapmalısın

Benimde dikişlerimin acıları bir hayli azaldı gibi kızlar az kaldı ,geliyorum bende:)Azmettim uzayacak bu saç,bir daha da kestirmem herhalde bu tecrübe yetti bana :85:

evet canım gel devam edelim bi an önce..bu bahara hiç uzatamadığımız kadar uzatmış olarak girelim saçlarımızı :)

kızlar acaba benim bu saçlaım da kontes gibi olurmu ki:) evet diyosanız sizce ne kadar sürede aceleciyiz:) de

Eklentiler

• $SAM_0711.JPG
    123,6 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
3 ayda olur diyebilmek isterdim ama saçının uzama hızına bağlı, 2 seneyi bulur bence. saçların sağlıklı görünüyor, biraz da bakımla desteklersen daha çabuk uzatabilirsin.

kıza acaba benim bu saçlaım da kontes gibi olurmu ki:) evet diyosanız sizce ne kadar sürede aceleciyiz:) de

3 ayda olur diyebilmek isterdim ama saçının uzama hızına bağlı, 2 seneyi bulur bence. saçların sağlıklı görünüyor, biraz da bakımla desteklersen daha çabuk uzatabilirsin.

alex naptın sen valla moral gitti bianda . hiç bakımsız 1 yılda uzuyo okadar :) bakımla bikaç ayda uzar diye umuyordum

valla senin saçın 1 yılda o kadar uzuyorsa hiç buralara takılma zaten. bakım yapmadan saç yılda maksimum 24 cm uzar, yine de beline gelmez. benim saçım bu kadar

belime gelmesi için 30cm lazım, 1 seneyi geçer diye tahmin ediyorum

alex naptın sen valla moral gitti bianda . hiç bakımsız 1 yılda uzuyo okadar :) bakımla bikaç ayda uzar diye umuyordum

kızlar acaba benim bu saçlaım da kontes gibi olurmu ki:) evet diyosanız sizce ne kadar sürede aceleciyiz:) de

canım slm..
ben bugün tam yazıyodum sana cvp nedense forumda sorun oluştu :26:
canım kontes arkadaşımızın saçı seninkilerden biraz uzundu başlangıçta resmini görmüşsündür
ama yinede ööle sene filan tutmaz..doğrusunu sölemek gerekirse saçına yoğunlaşırsan ve itinayla bakımını onarımını yaparsan
maksimum 6-7 ayda o ayara gelir..ama dediğim gibi kürler yap sarımsaklı şampuan yap kendine
devamlı bişiler dene tavsiyede bulunuruz bizlerde sana..senin saçın bide sağlam duruyo çok hoşuma gitti
uzadığında ööle boş durmucak yani bide gürleştirme derdine düşmücen ki gür saç zaten uzun ve sağlıklıda görünür
sadece sabır ve istikrar şimdiden kolay gelsin canım...

Bende dün başladım bu karışıma umarım etki eder,uzatcam diyorum çok kırılıyo,uçlarından aldıra aldıra belimden omzuma çıktı ve uzun saçlarımı istiyorum

Şimdi xAYx de Alex de haklı. Ben kuaföre gittiğimde omuzlarımda falandı hiç bakım yoktu 2 seneye anca gelir demişti kadın belime.

Diğer yandan önümüzde kontess gibi bir örnek de var, bakımla 3 ayda tamamen beline gelmiş.

Ben sinamekinin 5. kürünü yaptım, bu hafta 6. küre geçiyorum. Hiç foto çekmedim. Bir nişanda saçlarım köprücük kemiklerimin biraz aşağısındayken (2 kasım) şimdi koltukaltımın üzerinde. Amacım olabildiğince erken belime gelen saçlar. Bir kürü bitirdikten 2 hafta sonra ikinciye başlayacağım o da marta kadaer sürecek. Kızlar hepimiz dua edelim de biraz da iman gücüyle şu saçlar uzasın

Bende dün başladım bu karışıma umarım etki eder,uzatcam diyorum çok kırılıyo,uçlarından aldıra aldıra belimden omzuma çıktı ve uzun saçlarımı istiyorum
canım kırıklarını daha doğrusu saçının tamamını aldırmayı unutmalısın malum kırık diye gidince elimize bi tutam verip gönderiyolar öte yandan kırık saç uzamaz masallarına hiç inanasım yok çünkü bnm saçım nasıl kırıktı ve nasıl belime gediğini bi örnek olarak söleyebilirim..hemen güzel kürlerine başla bakımlarını yap canım eminimki güzel sonuçlar alacaksın ama sakın istediğin boya hatta hata payı bırakacak şekilde uzattığın maksimum boya gelene kadar kestirme çünkü sonuç hüsrandan başka bişi olmuyo aksine saç kısalınca daha zor şekil aldığından uğraşıp gene kırık kırık ediyoruz..anlayacağın kısır bi döngü bu ben epey zaman oldu unuttum kestirme işini o yüzden şimdi saç uçlarıma bakım onarım amaçlı yapabileceğim şeyleri araştırıyorum birazcıkda buldum bişiler..istediğimiz boya getirelimde sonrası hep bakımıyla uraşmak olucak zaten..şimdiden sanada kolay gelsin arkadaşım istikrarını sabrını ve umudunu hiç kaybetme elden bırakma inş hedefe ulaşıcaz..

aynen canım sana katılıyorum ama saçına yoğunlaştığında ööle eskiden bildiğimiz gibi yok 3senede bööle oldu yok şu kadar senede olmuyo..o zaten normal uzamasına bırakıyosn elbette 3ü 5i bulur o arkadaşa katılmıyorum o yüzden..hem dediğin gibi kontesde ortada kız kabak gibi koymuş fotoları ortaya bnm saçlarım belimdeydi başka bi topikte uzatma macerasına katıldım foto ekleyince kızlar az daha beni öldürüyolardı haklı olarak ve benm saçlarımın o hale gelmesi hiç o kadar uzun sürmedi hatta ben fotolarıma bakınca ya nasıl uzamış diyorum sinamekide 6.kürümü geçen gün yaptım ve onunda etkisini hissediyorum bnmde bi hedefim var inş ulaşırız hep beraber..bu arada sinamekide dinlenme süresini artırabilirsin canım bazı arkadaşlarımız 2.tura başlayınca çok etkisini göreedik dediler :26:belkide biraz dinlenmek istiyo saç bilemiyorum ama sinamekinin huyunu düşününce tereddüte düşüyorum malum ilk turda bile 5. 6.kürde bişiler farkediyor yeni yeni :44:

Doğrudur canım olabilir çünkü saçı normalden birkaç kaç fazla yoruyoruz beklemeyi istemesi normal. Ama zaten benim saçım da öyle aman aman bir uzama da yapmadı. Fark ediyorum mesela 17 kasımda bal kahveye boyamıştım, diplerden çıkanlar 17 aralık a kadar bir ayda taş çatlasa 2 cmdir. Yani 4 cmlik uzama kesinlikle yok. Saçlarım da zaten eskisi gibi dökülüyor kullandığım ilaç yüzünden. Sadece badem yağı olduğu için daha yumuşak. Geçen kuzenimle bir araya geldik, kızın saçı nasıl parlıyor ben görünüyorum ki saçımda kızıl olmasına rağmen soluk benizli bir şey gibi duruyorum.

Bu kürün de bitmesine haftalar kaldı. Hadi bakalım hayırlısı.

olsun canım sen kürüne devam et..emin ol herşeyin bi çaresi var sen istediğin boya gelene kadar uzat da bizde parlatıcı etkili formüllerde var yani
hem saçı milim uzayanlarda var bunuda unutma saçların güzel uzuyo yani normal kürleri filan devam ettirince farkı görürsün canım

Ya kizlar ben almanyada yasiyorum bemiks ampulu burda yok , yinede arastirdim ve burda ayri b vitaminleri ampul olarak alinabiliomus... yani B1 , b6 yada b12 ampiluleri var.... tum b vitaminlerin bulundugu bi ampul yokmus sizce bi etkisi olurmu sade b1 ampulunu alip uygulasam yada digerlerinden ? Bemiksin icinde tum b vitaminleri vardi dimi ?

ben bemix yerine alman üretimi neurobion kullanıyorum. içeriği b1, b6 ve b12. bir de bu isimle sor, kesin bulursun.

ben bemix yerine alman üretimi neurobion kullanıyorum. içeriği b1, b6 ve b12. bir de bu isimle sor, kesin bulursun.

Eki Görüntüle 574434

Ya canim süpersin sen nezamandir kullaniosun sendede uzama oldumu bu neurobinle eczaciy bide bunu sorayim hic baska secenekte yok demislerdi... -.- peki sen kaca aldin ?

ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ama farklı yağlar da ekliyorum. dökülmem çok azaldı, saçlarım da bu kadar oldu

ben almanyada değilim, burda 3,5 euro gibi bir fiyata alıyorum, 3 ampül var içinde. almanyada daha ucuzdur.

Ya canim süpersin sen nezamandir kullaniosun sendede uzama oldumu bu neurobinle eczaciy bide bunu sorayim hic baska secenekte yok demislerdi... -.- peki sen kaca aldin ?

Yine bayagi fark var ben 3 ayda senin kadar uzatabilsem yine iyi saclarim gögüz hizasinda sendede guzel etki etmis hele hele bemiks yerine digerini kulandigin halde :)

Umarim bndede etki eder sinemaki bademyagi var zaten bi bu ampulu bulayim :) cok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…