Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

merak ettim, neurobion bulabildin mi?

Ya kizlar ben almanyada yasiyorum bemiks ampulu burda yok , yinede arastirdim ve burda ayri b vitaminleri ampul olarak alinabiliomus... yani B1 , b6 yada b12 ampiluleri var.... tum b vitaminlerin bulundugu bi ampul yokmus sizce bi etkisi olurmu sade b1 ampulunu alip uygulasam yada digerlerinden ? Bemiksin icinde tum b vitaminleri vardi dimi ?

merak ettim, neurobion bulabildin mi?

Canim buldum ama burdada dedigin gibi 3 ampul ve senin ordan daha pahali 8.99 euro bana asiri pahali geldi almadim

teyzeme soyledim turkiyeden aldi ve tanidigim bi babaanne geliyor ctesi günû ordan onla gondericek bemixi orda 5 ampul 4 lira... 6 paket almis teyzem yani 30 ampulum olcak... Onlar bitince bidaha nezaman giden gelen olursa anca elime gecicek

aaa şaşırdım şimdi o fiyata. iyi yapmışsın tr.den getirtmekle. hadi kolay gelsin

Canim buldum ama burdada dedigin gibi 3 ampul ve senin ordan daha pahali 8.99 euro bana asiri pahali geldi almadim

teyzeme soyledim turkiyeden aldi ve tanidigim bi babaanne geliyor ctesi günû ordan onla gondericek bemixi orda 5 ampul 4 lira... 6 paket almis teyzem yani 30 ampulum olcak... Onlar bitince bidaha nezaman giden gelen olursa anca elime gecicek

Bu saça bayıldım keşke benimki de öyle olsa :))

$2011-uzun-sam-modelleri.jpg

Benimde saçlarım üniversitedeyken böyleydi , üstelik ne bakım yapardım ne birşey... :KK43:(( önüme gelen şampuanla yıkar ipeğin sarı renkli saç kremi ile kullanırdım... Yıllar geçince boyadan , filan yıpranıyor saç... İnşallah böyle yapacak ben de saçlarımı sabredersem ve kesmezsem olur ama bakalım:)))))

Kontessss çok teşekkür ederim canım sana ... Saçlarım bir buçuk ayda üç cm uzadı çok mutluyummmmm Allah senden razı olsun....

canım slm..
ben bugün tam yazıyodum sana cvp nedense forumda sorun oluştu :26:
canım kontes arkadaşımızın saçı seninkilerden biraz uzundu başlangıçta resmini görmüşsündür
ama yinede ööle sene filan tutmaz..doğrusunu sölemek gerekirse saçına yoğunlaşırsan ve itinayla bakımını onarımını yaparsan
maksimum 6-7 ayda o ayara gelir..ama dediğim gibi kürler yap sarımsaklı şampuan yap kendine
devamlı bişiler dene tavsiyede bulunuruz bizlerde sana..senin saçın bide sağlam duruyo çok hoşuma gitti
uzadığında ööle boş durmucak yani bide gürleştirme derdine düşmücen ki gür saç zaten uzun ve sağlıklıda görünür
sadece sabır ve istikrar şimdiden kolay gelsin canım...:KK55:

hepsini yapıcam yani elimden gelen herşeyi çoook pişmanım çok şimdi eski saçlarımın da resmini koyacağım ozaman anlarsınız pişmanlığımı :KK43: biran önce eski haline gelmesi ni çoooook istiyoruuum . offfff canlarımm of

Eklentiler

• $293741_4096887573175_810049615_n.jpg
    $293741_4096887573175_810049615_n.jpg
    58,6 KB · Görüntüleme: 52
  • $215728_215293781821143_953255_n.jpg
    $215728_215293781821143_953255_n.jpg
    69,5 KB · Görüntüleme: 47
  • $63167_4084029451730_1515768274_n.jpg
    $63167_4084029451730_1515768274_n.jpg
    72,6 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
offf kızlar yaaa biri benim elimden alsın şu makası
ben dün gece gece yine dayanamadım
katlı saçlarıma kat kattım yineee
uzamasına uzuyor ama saçlarım kalın telli sayılabilecek bir saç olduğu için yanık olan yerler kıvrık kıvrık olunca elim takılıyo
veee alıyorum makası elime yine kesiyorum uzaması boşuna gidiyor.
1 ay içinde en az 3 defa kestim saçımı halbuki ne güzel uzuyordu yaaa :KK50::KK43:

5. kürüm saçımda bir de tatlı badem yağı da aldım geçen gün sürüyorum uçlara kürün içine de kattım

dirseklerime gelse yeter saçlarımmm

şimdi ki boyu koltuk altımın 1-2 parmak aşağısında :18:​

hepsini yapıcam yani elimden gelen herşeyi çoook pişmanım çok şimdi eski saçlarımın da resmini koyacağım ozaman anlarsınız pişmanlığımı :KK43: biran önce eski haline gelmesi ni çoooook istiyoruuum . offfff canlarımm of

canım maşallah sende saçlarında çok güzelsin..ama geçmişi unut artık moralini bozarsan iyi sonuç alamazsın eski saçların aklına gelince üzülmek yerine onları özlediğini düşün iyimser ol merak etme dediğim gibi bi süre saçlarına yoğunlaşıp kürdü vs ydi yaparsan 4 5ay gibi o boya getirirsin bunlar bile fazla bi süre olabilir yani..tek yapacağın şey umudu ve çalışmaları elden bırakmamak :KK34: senin hedeflediğin o uzunlukla eşit olacak bi uzunluğu ben sanırım 3ay gibi bi sürede elde etmiştim bişey yapmayarak tabi bunuda unutma demekki uğraşınca daha iyi oluyo:KK6:

offf kızlar yaaa biri benim elimden alsın şu makası
ben dün gece gece yine dayanamadım
katlı saçlarıma kat kattım yineee
uzamasına uzuyor ama saçlarım kalın telli sayılabilecek bir saç olduğu için yanık olan yerler kıvrık kıvrık olunca elim takılıyo
veee alıyorum makası elime yine kesiyorum uzaması boşuna gidiyor.
1 ay içinde en az 3 defa kestim saçımı halbuki ne güzel uzuyordu yaaa :KK50::KK43:

5. kürüm saçımda bir de tatlı badem yağı da aldım geçen gün sürüyorum uçlara kürün içine de kattım

dirseklerime gelse yeter saçlarımmm

şimdi ki boyu koltuk altımın 1-2 parmak aşağısında :18:​

yok yok ben sana yapılacak şeyi iyi biliyom da gene sana ufak bi ceza vericem.. bundan sonra her hafta foto koycan sen adım adım görücem saçlarını..ya niye kestin güzelim saçları şimdi:KK47: uzayınca zamanla onunda çaresi bulunurduki hatta düzelirdide o kısımlar ahhh bonito ahhh :KK4:hadi söz ver şimdi bugünden itibaren ellemek yok kendine başka oyalanacak şeyler bul oturup durursan tabi eline makası alırsın bende oturunca kendime sarıyom inan saçlarım bazen gözüme batıyo sinamekiden dolayı hem boya aktı renk tuhaflaştı hem uçları beni kanser ediyo genede topluyorum bişiler yapıyorumkaldırıyorum gözümün önünden çünkü kendime söz verdim saçım istediğim boya gelicek ve sonra bitakım onarımlar vsler yapıcam şimdi günü gününe oluşturduğum bi yolum hedefim var o yüzden ellemiyorum..hem bak sevdiceğine gitmenede az kaldı (diyorum artıkki iyce bi gaza gel) ne konuşmuştuk senle..şimdi söz istiyorum senden saçları hedefe ulaştırana kadar yağ ve kür sürmekten başka bişe sürmek yok okeytoo ?:KK34:kendi haline bırakınca düzeldiğinide göreceksin..

yok yok ben sana yapılacak şeyi iyi biliyom da gene sana ufak bi ceza vericem.. bundan sonra her hafta foto koycan sen adım adım görücem saçlarını..ya niye kestin güzelim saçları şimdi:KK47: uzayınca zamanla onunda çaresi bulunurduki hatta düzelirdide o kısımlar ahhh bonito ahhh :KK4:hadi söz ver şimdi bugünden itibaren ellemek yok kendine başka oyalanacak şeyler bul oturup durursan tabi eline makası alırsın bende oturunca kendime sarıyom inan saçlarım bazen gözüme batıyo sinamekiden dolayı hem boya aktı renk tuhaflaştı hem uçları beni kanser ediyo genede topluyorum bişiler yapıyorumkaldırıyorum gözümün önünden çünkü kendime söz verdim saçım istediğim boya gelicek ve sonra bitakım onarımlar vsler yapıcam şimdi günü gününe oluşturduğum bi yolum hedefim var o yüzden ellemiyorum..hem bak sevdiceğine gitmenede az kaldı (diyorum artıkki iyce bi gaza gel) ne konuşmuştuk senle..şimdi söz istiyorum senden saçları hedefe ulaştırana kadar yağ ve kür sürmekten başka bişe sürmek yok okeytoo ?:KK34:kendi haline bırakınca düzeldiğinide göreceksin..

ımmm şeyyy pekii tamam ellemeyeceğim artık dün gece sondu artık yokk :KK17:

evett 3 hafta sonra gidiyorumm ama saçlarım hiç istediğim gibi değil yaa :KK14:
gitmeden uçlara ombre yapmayı istiyorum ama yetişmeyecek sanırım :KK50:
gerçi 3 kür daha kaldı bu da 1buçuk hafta demek haftada 2 kere yaptığım için
sonra dinlenme zamanı uzar herhalde
uzar dimii
$bu.jpg
böyleydi kesmeden önce dün gece şimdi uçları hafif yanları daha katlı oldu azcık bi şey kaldı saçlarım :KK43:

Canım anlıyorum bende de ayda bir boyama hastalığı var. Ama bunların hepsi zararlı böyle yaptıkça da zarar veriyoruz... :KK43:

uzar dimii
Eki Görüntüle 575663
böyleydi kesmeden önce dün gece şimdi uçları hafif yanları daha katlı oldu azcık bi şey kaldı saçlarım :KK43:

ayyy inanmıyorum yaa bu saçın neyini kestin Allah aşkına..hemen bu kötü moralden kurtul ve şuanda bile bi zeytinyağı bişi sür kozmikbakımdada zaten vitamin vb maskelerin günü hatta maya maskesi yada muzla yapılan basit bi onarıcı maske var onlardan amann yap işte bişi hemen dört elle sarılıyon saçına sevgilinin yanına gidine kadar napabilirsen yap bunu dememin nedeni saçının kötü olması değil senin şuan saçından memnun olmaman o yüzden bişiler yapmaya çalış canım memnuniyetini geri kazan ve naparsan yap elin her saçına gittiğinde yaptığın şeyin çook yarayacağını düşünerek yap tmm mı bu çok etkili olacak..ama kesmeyi unut lütfen kesilecek hiçbi durum yok yani:KK50::KK45:

uzar dimii
Eki Görüntüle 575663

ne kadar güzel bakımlı saçlarım var
elleme birdaha makası :KK20:

ayyy inanmıyorum yaa bu saçın neyini kestin Allah aşkına..hemen bu kötü moralden kurtul ve şuanda bile bi zeytinyağı bişi sür kozmikbakımdada zaten vitamin vb maskelerin günü hatta maya maskesi yada muzla yapılan basit bi onarıcı maske var onlardan amann yap işte bişi hemen dört elle sarılıyon saçına sevgilinin yanına gidine kadar napabilirsen yap bunu dememin nedeni saçının kötü olması değil senin şuan saçından memnun olmaman o yüzden bişiler yapmaya çalış canım memnuniyetini geri kazan ve naparsan yap elin her saçına gittiğinde yaptığın şeyin çook yarayacağını düşünerek yap tmm mı bu çok etkili olacak..ama kesmeyi unut lütfen kesilecek hiçbi durum yok yani:KK50::KK45:

şu an saçımda tatlı badem yağlı sinameki kürüm var tatlım :KK9: maya bakımı nasıl oluyor canım evde kuru maya var ama o olur mu ki bide bu saçımı yarın sabah yıkayacağım mayayı şu an yapmayayım değil mi :44:
ahh işte arada kazık gibi oluyor saçlarım dayanamıyorum o zaman ama yok ellemem daha :KK50:

ne kadar güzel bakımlı saçlarım var
elleme birdaha makası :KK20:

teşekkür ederim canım ama elledim malesef
bazen iyi bazen çok kötü oluyor saçım anlayamadım :KK25:

Canım anlıyorum bende de ayda bir boyama hastalığı var. Ama bunların hepsi zararlı böyle yaptıkça da zarar veriyoruz... :KK43:

ahh keşke ayda bir boyasam bu kızıllığı gitsin diye 2 haftada bir boya cila yaptım ancak rengi normal koyu kumrala döndü :KK50:

benimde öyle canım
bazen yumuşacık gür saçlarım oluyor :KK31:
nasıl mutlu oluyorum
bazende bakımsız piss saç denemeye bin şahit ister :KK53::KK53:

benimde öyle canım
bazen yumuşacık gür saçlarım oluyor :KK31:
nasıl mutlu oluyorum
bazende bakımsız piss saç denemeye bin şahit ister :KK53::KK53:

havadan mı acaba sonuçta aynı suyla şampuanla yıkıyorum her gün aynı mekanlardayım ( sigara içilen kapalı bi ortamda değilim hiç bir zaman ) eee yaptığım bakımlar malum boya her zaman yapıyordum zaten
kesin havalardan kesinnn ahh ahhh :26:

X