Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

hayatta gördüğüm en gereksiz ve en berbat saç ürünüdür saç kremi uçları zayıflatmayı bırak o pis kayganlığı yüzünden alıp götürüyo saçı ve bu hangi saç tipi olursa olsun ööle ben eskiden o yumuşaklığı çok severdim sora temizlenmiyomuş gibi gelince ve inceltince bıraktım..kardeşimde saçları felaket kıvırcık olan birisidir tarak girmez saçına o derece mecbur o kullanıyodu döktü saçını hep ve gene aynı kazık saç mecbur gönderip biraz kat birazda aramakas attırdım eh topladı işte..uzun lafın kısası aman canım her derdin bir çaresi var taranma sorunumu yumuşaklıkmı istediğin neyse burdaki arkadaşlarla onlarca tarif veririz sana ama krem kullanma

Canım ne önerirsin peki, zor taranıyor saçım, ince telli olduğu için çok dolaşıyo :44:

saç kremini bende yıllardır kullanıyorum. zaten kalın telli gür saçlarım kullanmazsam tarakla asla açamam :KK1: bence özellikle saçları çabuk karışan zor taranan insanlar saç kremi kullanmazsa tarakla daha cok zorlayacağından saçlar daha çabuk kırılır kopar..

Canım ne önerirsin peki, zor taranıyor saçım, ince telli olduğu için çok dolaşıyo :44:

canım tamda bnm saçımı tarif etmişsin açık konuşmak gerekirse ben taramayı unuttum saçlarımı çünkü tarayınca birden elektriklenebiliyo bazen ve tarayınca iyce birbirlerine giriyolar genelde banyodan sonra yada toplarken tarıyorum eskiden gece yatarkende tarrdım ama vazgeçtim dediğim gibi saçımda çok istemiyomuş doğrusu tarak..senin saçlarını görebilseydim daha net bişiler sölerdim ama dümdüz bi hizadaysa saçına küçük bi ovallik verdirebilirsin (arka kısıma)..banyodan önce filan zeytinyağı en basit bulunan şeydir onu yada bademyağını birazcık sür bi yarım saat sonra filan yıkarsın hem uçları sağlıklı hale getirir hemde yumuşak olur rahat tararsın canım uygula iyi olmazsa başka bişiler düşünelim :)

canım tamda bnm saçımı tarif etmişsin açık konuşmak gerekirse ben taramayı unuttum saçlarımı çünkü tarayınca birden elektriklenebiliyo bazen ve tarayınca iyce birbirlerine giriyolar genelde banyodan sonra yada toplarken tarıyorum eskiden gece yatarkende tarrdım ama vazgeçtim dediğim gibi saçımda çok istemiyomuş doğrusu tarak..senin saçlarını görebilseydim daha net bişiler sölerdim ama dümdüz bi hizadaysa saçına küçük bi ovallik verdirebilirsin (arka kısıma)..banyodan önce filan zeytinyağı en basit bulunan şeydir onu yada bademyağını birazcık sür bi yarım saat sonra filan yıkarsın hem uçları sağlıklı hale getirir hemde yumuşak olur rahat tararsın canım uygula iyi olmazsa başka bişiler düşünelim :)

Benim saçlarım da inanılmaz dolaşıyor karışıyor zaten dalgalı. Tarayınca cadı gibi oluyorum :KK1: kuru iken asla taramam o yüzden. Bende saç uçlarına bazen krem kullanıyorum ve krem kullandığım zamanlar zaten açılıyor taramaya gerek olmuyor. Banyoda Krem kullanmazsam da durulanmayan saç kremlerinden sürüyorum uçlarına yine taramıyorum. Hiç bir krem kullanmazsam o zaman çok feci oluyor mecbur banyodan sonra bir kere tarayıp kendi haline bırakyorum bir dahaki yıkamaya kadar da taramıyorum gerek de olmuyor zaten dolaşmıyor o zaman.

Kremsiz dolaşmasını engelleyen bir şey bulamadım daha. Bende zeytin yağı falan da işe yaramıyor. Banyoda su ve şampuan değdikten sonra saçlarım çok güzel karışır dolaşır açılmayacak biçimde hem de :)) Arada hiç taramasam nasıl olur diye de denedim o şekilde ve kuruyunca kör düğüm olmuş gibi duruyor tarak girmiyor arasına ve çok kötü gözüküyor. Saç kremi uçları zayıflatsa bile tarağın verdiği zarardan daha az zarar verdiğini düşünüyorum bende. Çok yolunuyor tarakla saçlar.

Benim saçlarım da inanılmaz dolaşıyor karışıyor zaten dalgalı. Tarayınca cadı gibi oluyorum :KK1: kuru iken asla taramam o yüzden. Bende saç uçlarına bazen krem kullanıyorum ve krem kullandığım zamanlar zaten açılıyor taramaya gerek olmuyor. Banyoda Krem kullanmazsam da durulanmayan saç kremlerinden sürüyorum uçlarına yine taramıyorum. Hiç bir krem kullanmazsam o zaman çok feci oluyor mecbur banyodan sonra bir kere tarayıp kendi haline bırakyorum bir dahaki yıkamaya kadar da taramıyorum gerek de olmuyor zaten dolaşmıyor o zaman.

Kremsiz dolaşmasını engelleyen bir şey bulamadım daha. Bende zeytin yağı falan da işe yaramıyor. Banyoda su ve şampuan değdikten sonra saçlarım çok güzel karışır dolaşır açılmayacak biçimde hem de :)) Arada hiç taramasam nasıl olur diye de denedim o şekilde ve kuruyunca kör düğüm olmuş gibi duruyor tarak girmiyor arasına ve çok kötü gözüküyor. Saç kremi uçları zayıflatsa bile tarağın verdiği zarardan daha az zarar verdiğini düşünüyorum bende. Çok yolunuyor tarakla saçlar.

benim saçlarım eskiden çok felaket karışırdı o da inceliğinden işte yoksa normalde hafif dalgalıdır ama dediğim gibi tarama işi sadece yıkadıktan sonra kurutmadan önce anlayacağın 2 3günde bir öbür türlüsü gelmiyo bana ama dediğim gibi tarağıda çok istemiyomuş bnm saç :KK60:
ya bide bnm bazı küçük sorunlarım kendiliğinden geçer ve ben nasıl oldu anlamam :KK1: misal : saç dökülmem kendi kendine durdu sinüzitim kendiliğinden geçti saçımın uçları dediğin gibi düğüm olurdu şimdi milletin dolaşmadan yakındığı şampuanı kullanıyorum hiç bi sıkıntı yok :26: bööle şeyler var dahasıda vardırda aklıma gelen bunlar..dikkati kesince sanırım yok oluyo bde saçın uç kısmında küçük bi ovalliğin olmasından yanayım hepsi aynı hizadaysa zor o iş bnm saçlarım öleydi eskiden

Doğru diyorsun aslında sadece sabırsızlanıyoruz feci halde:) :KK56: :87:

evet skılmadan sabırla devam etsek istediğimz sonuçlara ulaşmamız hayal değil aslında :KK34:

evet kızlar yaa keyfinize bakın çok kafaya takınca sresten bişe olmuyo bu seferde..o yüzden relax :131:
bu arada canlarım yarın gece 12ye kadar sinameki kürünüzü yapabilirsiniz esmerkraliçe sen dün yaptıydın ama demi
olmadı haftayaki kozmiğe uyarsın bi hafta olmadan gene günü gelecekmiş haberin olsun :KK34:

evet kızlar yaa keyfinize bakın çok kafaya takınca sresten bişe olmuyo bu seferde..o yüzden relax :131:
bu arada canlarım yarın gece 12ye kadar sinameki kürünüzü yapabilirsiniz esmerkraliçe sen dün yaptıydın ama demi
olmadı haftayaki kozmiğe uyarsın bi hafta olmadan gene günü gelecekmiş haberin olsun :KK34:
evet ben dün yapmıştım olmadı mı yani benim :KK43:

kızlarr merhabaaa :21:
7 aralık akşamı 4. defa sinameki bephanten bal karışımını uyguladım ve sarımsaklı ballı bephanten li şampuanı kullanmaya devam ediyorum.gözle görülür bir uzama var gerçekten diplerden boyalı kısımlar yarım cm kadar uzamasına rağmen saçlarımın arkası baya uzadı.hatta dün akşam uçlarından yarım cm kadar kestim :KK14:
saçımın tepelerinden çıkan yeni saçlarımda yaklaşık 8-10 cm olmuş (sinameki ve sarımsaklı şampuandan önce görünürde yoktular) anten gibi tepemde kabarıyorlar hatta

ben biraz abartıp gliss sıvı saç kreminin içine de bir ampul kırdım bephanten hani saçlarımı biraz daha onarsın diye saçlarımı taramadan önce tarağa biraz sıkıp öyle tarıyorum ama saçlarım ilk yıkandığı gün yumuşacık olurken ertesi gün hiç düzleştirme vs. yapmadığım halde sert oluyor o yumuşaklığı kalmıyor suyunu çekmiş te kurumuş kalmış gibi anlayamıyorum :26:

benim de 3.haftam şuan saçlarım resimdeki kadar bakalım sonra nolucak offff kestiricek ne vardı sanki:KK43:

Eklentiler

• $SAM_0711.JPG
    $SAM_0711.JPG
    123,6 KB · Görüntüleme: 33
X