Ya kizlar ben almanyada yasiyorum bemiks ampulu burda yok , yinede arastirdim ve burda ayri b vitaminleri ampul olarak alinabiliomus... yani B1 , b6 yada b12 ampiluleri var.... tum b vitaminlerin bulundugu bi ampul yokmus sizce bi etkisi olurmu sade b1 ampulunu alip uygulasam yada digerlerinden ? Bemiksin icinde tum b vitaminleri vardi dimi ?
merak ettim, neurobion bulabildin mi?
Canim buldum ama burdada dedigin gibi 3 ampul ve senin ordan daha pahali 8.99 euro bana asiri pahali geldi almadim
teyzeme soyledim turkiyeden aldi ve tanidigim bi babaanne geliyor ctesi günû ordan onla gondericek bemixi orda 5 ampul 4 lira... 6 paket almis teyzem yani 30 ampulum olcak... Onlar bitince bidaha nezaman giden gelen olursa anca elime gecicek
canım slm..
ben bugün tam yazıyodum sana cvp nedense forumda sorun oluştu :26:
canım kontes arkadaşımızın saçı seninkilerden biraz uzundu başlangıçta resmini görmüşsündür
ama yinede ööle sene filan tutmaz..doğrusunu sölemek gerekirse saçına yoğunlaşırsan ve itinayla bakımını onarımını yaparsan
maksimum 6-7 ayda o ayara gelir..ama dediğim gibi kürler yap sarımsaklı şampuan yap kendine
devamlı bişiler dene tavsiyede bulunuruz bizlerde sana..senin saçın bide sağlam duruyo çok hoşuma gitti
uzadığında ööle boş durmucak yani bide gürleştirme derdine düşmücen ki gür saç zaten uzun ve sağlıklıda görünür
sadece sabır ve istikrar şimdiden kolay gelsin canım...
aaa şaşırdım şimdi o fiyata. iyi yapmışsın tr.den getirtmekle. hadi kolay gelsin
hepsini yapıcam yani elimden gelen herşeyi çoook pişmanım çok şimdi eski saçlarımın da resmini koyacağım ozaman anlarsınız pişmanlığımıbiran önce eski haline gelmesi ni çoooook istiyoruuum . offfff canlarımm of
offf kızlar yaaa biri benim elimden alsın şu makası
ben dün gece gece yine dayanamadım
katlı saçlarıma kat kattım yineee
uzamasına uzuyor ama saçlarım kalın telli sayılabilecek bir saç olduğu için yanık olan yerler kıvrık kıvrık olunca elim takılıyo
veee alıyorum makası elime yine kesiyorum uzaması boşuna gidiyor.
1 ay içinde en az 3 defa kestim saçımı halbuki ne güzel uzuyordu yaaa
5. kürüm saçımda bir de tatlı badem yağı da aldım geçen gün sürüyorum uçlara kürün içine de kattım
dirseklerime gelse yeter saçlarımmm
şimdi ki boyu koltuk altımın 1-2 parmak aşağısında :18:
yok yok ben sana yapılacak şeyi iyi biliyom da gene sana ufak bi ceza vericem.. bundan sonra her hafta foto koycan sen adım adım görücem saçlarını..ya niye kestin güzelim saçları şimdiuzayınca zamanla onunda çaresi bulunurduki hatta düzelirdide o kısımlar ahhh bonito ahhh hadi söz ver şimdi bugünden itibaren ellemek yok kendine başka oyalanacak şeyler bul oturup durursan tabi eline makası alırsın bende oturunca kendime sarıyom inan saçlarım bazen gözüme batıyo sinamekiden dolayı hem boya aktı renk tuhaflaştı hem uçları beni kanser ediyo genede topluyorum bişiler yapıyorumkaldırıyorum gözümün önünden çünkü kendime söz verdim saçım istediğim boya gelicek ve sonra bitakım onarımlar vsler yapıcam şimdi günü gününe oluşturduğum bi yolum hedefim var o yüzden ellemiyorum..hem bak sevdiceğine gitmenede az kaldı (diyorum artıkki iyce bi gaza gel) ne konuşmuştuk senle..şimdi söz istiyorum senden saçları hedefe ulaştırana kadar yağ ve kür sürmekten başka bişe sürmek yok okeytoo ? kendi haline bırakınca düzeldiğinide göreceksin..
ımmm şeyyy pekii tamam ellemeyeceğim artık dün gece sondu artık yokk
evett 3 hafta sonra gidiyorumm ama saçlarım hiç istediğim gibi değil yaa
gitmeden uçlara ombre yapmayı istiyorum ama yetişmeyecek sanırım
gerçi 3 kür daha kaldı bu da 1buçuk hafta demek haftada 2 kere yaptığım için
sonra dinlenme zamanı uzar herhalde
uzar dimii
Eki Görüntüle 575663
böyleydi kesmeden önce dün gece şimdi uçları hafif yanları daha katlı oldu azcık bi şey kaldı saçlarım
ımmm şeyyy pekii tamam ellemeyeceğim artık dün gece sondu artık yokk
evett 3 hafta sonra gidiyorumm ama saçlarım hiç istediğim gibi değil yaa
gitmeden uçlara ombre yapmayı istiyorum ama yetişmeyecek sanırım
gerçi 3 kür daha kaldı bu da 1buçuk hafta demek haftada 2 kere yaptığım için
sonra dinlenme zamanı uzar herhalde
uzar dimii
Eki Görüntüle 575663
böyleydi kesmeden önce dün gece şimdi uçları hafif yanları daha katlı oldu azcık bi şey kaldı saçlarım
ayyy inanmıyorum yaa bu saçın neyini kestin Allah aşkına..hemen bu kötü moralden kurtul ve şuanda bile bi zeytinyağı bişi sür kozmikbakımdada zaten vitamin vb maskelerin günü hatta maya maskesi yada muzla yapılan basit bi onarıcı maske var onlardan amann yap işte bişi hemen dört elle sarılıyon saçına sevgilinin yanına gidine kadar napabilirsen yap bunu dememin nedeni saçının kötü olması değil senin şuan saçından memnun olmaman o yüzden bişiler yapmaya çalış canım memnuniyetini geri kazan ve naparsan yap elin her saçına gittiğinde yaptığın şeyin çook yarayacağını düşünerek yap tmm mı bu çok etkili olacak..ama kesmeyi unut lütfen kesilecek hiçbi durum yok yani
ne kadar güzel bakımlı saçlarım var
elleme birdaha makası
Canım anlıyorum bende de ayda bir boyama hastalığı var. Ama bunların hepsi zararlı böyle yaptıkça da zarar veriyoruz...
benimde öyle canım
bazen yumuşacık gür saçlarım oluyor
nasıl mutlu oluyorum
bazende bakımsız piss saç denemeye bin şahit ister