bencede havadanhavadan mı acaba sonuçta aynı suyla şampuanla yıkıyorum her gün aynı mekanlardayım ( sigara içilen kapalı bi ortamda değilim hiç bir zaman ) eee yaptığım bakımlar malum boya her zaman yapıyordum zaten
kesin havalardan kesinnn ahh ahhh :26:
canım yok şimdi sinameki varsa daha iyi sabah yıka onu maya maskesini yazayım ben sana
onuda yarın boş olursan yaparsın
Bir paket kuru mayayibir kaba koyup uzerine, sicak su dokup karistiriyosn istersen yumurtasarisida koyabilirsin.sacdiplerine surdukden sonra biraz masaj yapip sacini havlu yada streçlekapatiyorsun1saat sonra filan yıkayabilirsininş işine yarasın canım..
bencede havadan
bugün dışarı çıktım mesela evdeyden yine güzel gözüküyrdu
dışarda karıştıda karıştı
sanki 10 ggündür saç yıkamıyormuşum gibi oldu
birde sevgilimin yanına gittim
bi utandım sorma
besleme gibi oldum hayatım diyorum
yok öyle deme ben seviyorum diyor kıyamam
bende hergün yıkıyorumyaa bende söyledim kestim saçımı diye kızıyor bana biliyor ya huyumu sürekli kestiğimi aferin dedi kısalt saçlarını
neredeyse her gün saç yıkıyorum
bencede havadan
bugün dışarı çıktım mesela evdeyden yine güzel gözüküyrdu
dışarda karıştıda karıştı
sanki 10 ggündür saç yıkamıyormuşum gibi oldu
birde sevgilimin yanına gittim
bi utandım sorma
besleme gibi oldum hayatım diyorum
yok öyle deme ben seviyorum diyor kıyamam
kızlar şu kırık fön çok hoşuma gidiyoraynen bnmde saçım ince telli diye bi bişiler olur bi bozulur oysaki evden prenses gibi çıkmışımdır sanki bilinçli oluyo sevgilimin yanına gidince tipsiz prenses hallerine bürünüyom sinir oluyorum hergünde spreyle sabitlenmezki bu saçlar neyseki bizi öölede seviyolar canım yirim ben onu yirimmm
saçlarımız aynı boyda sayılrrbende bayadır kırık fönle dolaşıyorum gerçi sevdiceğim uzakta ama olsun kendimi iyi hissetmek için devam süslenmeye
zaten düz kullanamıyorum saçımı yağmur nem düz bırakmıyor ki
bi de kendim kestiğim için dengesiz olmuştur diye düz kullanmıyorum
az önce çekitiği fotoğrafı koyuyorum kızlar saçlarımda kür var o yüzden yağlı ve ıslak kusura bakmayın
Eki Görüntüle 575729
saçlarımız aynı boyda sayılrr
dur bak bende ıslak halini koyaymayy ne güzelll sende uzatıyosun dimiii
canım kırıklarını daha doğrusu saçının tamamını aldırmayı unutmalısınmalum kırık diye gidince elimize bi tutam verip gönderiyolar öte yandan kırık saç uzamaz masallarına hiç inanasım yok çünkü bnm saçım nasıl kırıktı ve nasıl belime gediğini bi örnek olarak söleyebilirim..hemen güzel kürlerine başla bakımlarını yap canım eminimki güzel sonuçlar alacaksın ama sakın istediğin boya hatta hata payı bırakacak şekilde uzattığın maksimum boya gelene kadar kestirme çünkü sonuç hüsrandan başka bişi olmuyo aksine saç kısalınca daha zor şekil aldığından uğraşıp gene kırık kırık ediyoruz..anlayacağın kısır bi döngü bu ben epey zaman oldu unuttum kestirme işini o yüzden şimdi saç uçlarıma bakım onarım amaçlı yapabileceğim şeyleri araştırıyorum birazcıkda buldum bişiler..istediğimiz boya getirelimde sonrası hep bakımıyla uraşmak olucak zaten..şimdiden sanada kolay gelsin arkadaşım istikrarını sabrını ve umudunu hiç kaybetme elden bırakma inş hedefe ulaşıcaz..
aynen aynen ve ben aptallık edip belimdeyken omzuma kestirdim sonra dalgalı olduğu için şekil almıyodu o yüzden düzleştiriyodum sonra kırıldı fena halde gittim tekrar kestirdim falan yani öyle kısır döngüye girdimşimdi göğüs hizama geliyo bidaha da kestirmicem istediğim boya gelene kadar azimliyiz :)
sen sevgilinin yanına gidiceksin sanırım ondanayyy evet yaaa dirseklerime değse 3 haftada başka ne isterim kiiii
sen sevgilinin yanına gidiceksin sanırım ondan
benim acelem yok ya 2 buçuk ayı gözden çıkardım
kızlar şu kırık fön çok hoşuma gidiyor
uzun zamandır düzleştirmiyorum
sevgilimin yanına giderken kırık fönden çektirip gitsem mi acep
tanıyamaz diye korkuyorum süpürge saçlarıma alışkın
şu doğum kontrol hapı heryerde karşıma çıkıyorevet canım yaaa gidicem hala uzatamadım :18:
bir de bir şey farkettim benim geçen nisanda saçlarım bundan biraz daha uzundu ve haziranın ortasında belimdeydi saçlarım.
acaba mevsimsel mi diye düşünüyordum ama aklıma sonradan geldi o zaman yumurtalığımda kist var diye 2 ay doğumkontrol hapı kullanmıştım her yerim şişmişti ödemden ama kirpiklerime ve saçlarıma etki eden oymuş demek çok uzamıştı :26:
şu doğum kontrol hapı heryerde karşıma çıkıyor
şampuana katıp kullanmayı düşünüyorum :44: