xAyx teşekkür ederim... Ya aslında ilk tur altı kez yapmıştım..bıraktım ,sonra iki hafta ara verdim ve kürü tekrar düzenli yapmaya başladım.. Yani bu ikinci tursa ilk dört kür uyguladım... Dört kür daha yapınca sekiz kürüm tamam olacak ..o zaman şöyle yapayım sekiz kürü yapayım iki hafta dinlendireyim sonra sekiz kür mü yapayım ?? Ne dersin ??
Yani sekiz kür +dinlenme+dört kür + dinlenme mi
Yoksa sekiz kür +dinlenme+sekiz kür + dinlenme olarak devam edeyim mi ??
Canım kusura bakma , ne yapayım şu yanık saçları düzeltmem ve uzatmam lazım çok önemli benim için teşekkür ederim...
canım ikimizin de durumu aynı bende ööle sayısız filan yapardım ama şimdi uyumlu gidiyorum 5.kürümü yaptım geçen gün..
şimdiden kendime bi takvim ayarıda çektim8kür+ 2 dinlenme 8kür+ 2dinlenme şeklinde götürüp mart başında kurtuluyorum
bide sinameki tereddüt yaratmıyor dier uygulamalar gibi o yüzden çekinmeden yapıcam hem saçlarımıda topluyo düzleştiriciden filanda uzağım bu sıralar..bence sende ööle yap kış boyuna bu şekilde yapalım bahara rahatız ohh mis gibide saçlarımız olur..bu arada ben uçlara onarıı bişiler bakıyorum canım bulduğum an haber ederim sana sende kullanırsın..hepsi şifa olsun inş bize
xAyx Mart'tan sonra bırakacakmıyız yapmayı , yani iki sekiz kür uygulayın sonra yapmayacak mıyız , anlayamadım...
yok canım olmaz yazabilirsin burayaTeşekkür ederim canım benim ...tamam bende senin gibi yapayım .. Bu arada benimde beşinci kürüm..7 Kasım'da başladım ,not aldım hangi günler yapacağım diye ... Çarşambaları yapıyorum hürrem ve sinameki kürüm bu gün :))) saç uçları için bir serum kullanıyorum çok memnunum ... Benim saç uçlarım çok kötü Mısır püskülü gibi .. Bu serum biraz işe yarıyor onarmasada yumuşatıyor tavsiye ederim adını yazmak reklama girer mi acaba , sana özelden adını atayım , sen birşeyler bulursan uygularım bende inşallah baharda ışıl ışıl saçlarımız olur ....
xAyx Mart'tan sonra bırakacakmıyız yapmayı , yani iki sekiz kür uygulayın sonra yapmayacak mıyız , anlayamadım...
8 kür yapxAyx Mart'tan sonra bırakacakmıyız yapmayı , yani iki sekiz kür uygulayın sonra yapmayacak mıyız , anlayamadım...
yok canım olmaz yazabilirsin burayabu arada iyi gelmesine sevindim canım bende yine bişiler alıp denicem haber ederim sana ha unutmadan dün muzlu bi kür yapayım dedim saçıma o da iyi geldi valla tarifini veririm basit bişi ztn
yok canım istediğin uzunluğa ve toparlanmaya gelene kadar devam et saçın tam olarak nerende resim varsa ekle canım ..ne kadar zamanda elde edebileceğini aşağı yukarı söleyebilirim..istediğin boy ne kadar
8 kür yap
2 hafta ara ver
sonra tekrar başlayabilirsin eğer daha çok uzatmak istiyorsan
ama kural 8 haftadan sonra 2 hafta ara vermek
bende saçlarımı belime kadar uzatmak istiyorummerhaba esmerkraliçe,saçlarımı epey uzatmak istiyorum ,omuzlarımda fakat uçları hayli yanık ...niyetim epeyce uzatmak ve uçlarının yanıklarını ara ara kestirerek yok etmek ...özellikle yaza sutyen hizamı geçsin istiyorum... inşallah olur...haftada üç defa mutlaka bakım yapan biri olark bu kürü bırakmaya hiç niyetim yok,yıllarca yapabilirim :))) barcelino yağı kullanıyorum içine evigen ve bemix ampuller kırdım..haftada iki bunu yapıyorum bir kez de sinameki yapıyorum ...inşallah saçlarımı en kısa zamanda sağlıklı ve uzun bir şekilde kullanırım :)))
bende saçlarımı belime kadar uzatmak istiyorum
haftada bir sinameki yapıyorum
haftada birde yağ karışımı
saçlarımın uçları yanık demişsin
bende yanık kırık yok ama sağlıklı uzaması kırılmaması için yeni bir bakım buldum
http://www.kadinlarkulubu.com/yipra...yipranmis-kuru-saclara-bakim-suyu-tarifi.html
bundan memnun olan baya çok
ben deneyeceğim
sende bir bak istersen
Bu güzel konu için Kontess'e teşekkürler,ben de bu küre başlıcağım bu haftasonundan itibaren.Sormak istediğim bir şey var kızlar.
Duştan önce yarım saat saçımda badem yağını bekletsem duşa girdiğimde de en son saçımı sinamekiyle durulasam sinamekiyi saçlarımdan arındırmasam sorun olur mu?Sinemakinin içine başka bir şey karıştırmadan uygulamak istiyorum?
xAyx kullandığım serumun adı lilafix ..kuaförüm vermişti ıslakken uçlarına sürüyorsun sonra kurutuyorsun.iyi geldi bana watsonda gördüm satılıyor...muzu kafama sürmeyi hiç düşünmedim kuru saçlara uygulanıyor diye okuyorum sanal alemde ..kafama yapışır çıkmaz diye yapmadım ... :)
resim ekleyemiyorum sanırım belli bir mesaj sayısı istiyor ama eklemek isterim ...saçlarım omuzlarımda ,sütyen hizasını geçsin istiyorum( eşime kalsa beni 18 lik genç kızlar gibi belimde saçla gezdireck :) maşa yapanlara imrenerek bakıyorum ,uzun saça maşa yakışıyor ,sanırım kürü uygulamaya devam edersem yaza istediğim uzunluğa gelir... ne dersin ???
canım eğer çok zorunlu bi durum değilse hani alerji gibi bi durum filan yoksa
küre uymanı tavsiye ederim sinamekide başlı başına çok etkili ama tüm bu malzemelrin etkisi sözx konusu..
Tamam canım küre uyayım o zaman peki şampuanına doğum kontrol hapı atıp saç uzatmayı deneyen oldu mu hiç.Hem sinameki hem doğum kontrol hapıyla denemeyi düşünüyorum da.
canım evet bende doğumkontrol hapını çok duydum ama kullanmadım hiç açıkçası..
yinede denemek istersen dene olumlu yorumlar var ancak banyo yaptığında değil sadece saçını yıkadığında kullanmalısın..vücuduna değmemesi lazım saçını yıkarkende yüzüne gelmesin dikkat et canım tüylenme yapıyo malum..inş yarar işine burda sonuçları paylaşırsan sevinirim arkadaşım :)
20 25 cm olur diye düşünüyorum hazıran temmuz gibiOk bakayım teşekkür ederim... Bu arada bu bakım ile yaza kadar kaç cm bir uzama elde ederim sence , hiç kestirmesem .... Şöyle istediğim kadar olsa yeter ... Belime kadar benim için mucize olur çünkü hayatımın hiç bir evresinde o kadar uzun saçım olmadı :))))
Kızlar saç kremi saçın uçlarını zayıflatıyomus dogrumu ya ?
ben kullanırım hep uçlarına saç kremiKızlar saç kremi saçın uçlarını zayıflatıyomus dogrumu ya ?