hayatta gördüğüm en gereksiz ve en berbat saç ürünüdür saç kremi uçları zayıflatmayı bırak o pis kayganlığı yüzünden alıp götürüyo saçı ve bu hangi saç tipi olursa olsun ööle ben eskiden o yumuşaklığı çok severdim sora temizlenmiyomuş gibi gelince ve inceltince bıraktım..kardeşimde saçları felaket kıvırcık olan birisidir tarak girmez saçına o derece mecbur o kullanıyodu döktü saçını hep ve gene aynı kazık saç mecbur gönderip biraz kat birazda aramakas attırdım eh topladı işte..uzun lafın kısası aman canım her derdin bir çaresi var taranma sorunumu yumuşaklıkmı istediğin neyse burdaki arkadaşlarla onlarca tarif veririz sana ama krem kullanma
ben kullanırım hep uçlarına saç kremi
öyle birşeyle karşılaşmadım :44::44:
kremsiz uçlarım çok kuruyor ve daha çabuk kırılıyorBende öyle canım ama kk da okudum, saçların ucunu zayıflatıyomuş :44:
kremsiz uçlarım çok kuruyor ve daha çabuk kırılıyor
dediğim gibi incelmeyede neden olmadı
o yüzden kremsiz yapamam ben
5-6 ayda o kadar uzar mı cidden ?
20 25 cm olur diye düşünüyorum hazıran temmuz gibi
Canım ne önerirsin peki, zor taranıyor saçım, ince telli olduğu için çok dolaşıyo :44:
canım tamda bnm saçımı tarif etmişsin açık konuşmak gerekirse ben taramayı unuttum saçlarımı çünkü tarayınca birden elektriklenebiliyo bazen ve tarayınca iyce birbirlerine giriyolar genelde banyodan sonra yada toplarken tarıyorum eskiden gece yatarkende tarrdım ama vazgeçtim dediğim gibi saçımda çok istemiyomuş doğrusu tarak..senin saçlarını görebilseydim daha net bişiler sölerdim ama dümdüz bi hizadaysa saçına küçük bi ovallik verdirebilirsin (arka kısıma)..banyodan önce filan zeytinyağı en basit bulunan şeydir onu yada bademyağını birazcık sür bi yarım saat sonra filan yıkarsın hem uçları sağlıklı hale getirir hemde yumuşak olur rahat tararsın canım uygula iyi olmazsa başka bişiler düşünelim :)
Benim saçlarım da inanılmaz dolaşıyor karışıyor zaten dalgalı. Tarayınca cadı gibi oluyorumkuru iken asla taramam o yüzden. Bende saç uçlarına bazen krem kullanıyorum ve krem kullandığım zamanlar zaten açılıyor taramaya gerek olmuyor. Banyoda Krem kullanmazsam da durulanmayan saç kremlerinden sürüyorum uçlarına yine taramıyorum. Hiç bir krem kullanmazsam o zaman çok feci oluyor mecbur banyodan sonra bir kere tarayıp kendi haline bırakyorum bir dahaki yıkamaya kadar da taramıyorum gerek de olmuyor zaten dolaşmıyor o zaman.
Kremsiz dolaşmasını engelleyen bir şey bulamadım daha. Bende zeytin yağı falan da işe yaramıyor. Banyoda su ve şampuan değdikten sonra saçlarım çok güzel karışır dolaşır açılmayacak biçimde hem de :)) Arada hiç taramasam nasıl olur diye de denedim o şekilde ve kuruyunca kör düğüm olmuş gibi duruyor tarak girmiyor arasına ve çok kötü gözüküyor. Saç kremi uçları zayıflatsa bile tarağın verdiği zarardan daha az zarar verdiğini düşünüyorum bende. Çok yolunuyor tarakla saçlar.
ayda zaten normalde 1 2 cm uzuyor5-6 ayda o kadar uzar mı cidden ?
Doğru diyorsun aslında sadece sabırsızlanıyoruz feci halde:)
ayda zaten normalde 1 2 cm uzuyor
3 cm uzasa 6 ayda 18 yapar en az
evet skılmadan sabırla devam etsek istediğimz sonuçlara ulaşmamız hayal değil aslındaDoğru diyorsun aslında sadece sabırsızlanıyoruz feci halde:):87:
Doğru diyorsun aslında sadece sabırsızlanıyoruz feci halde:):87:
evet skılmadan sabırla devam etsek istediğimz sonuçlara ulaşmamız hayal değil aslında
evet ben dün yapmıştım olmadı mı yani benim
evet kızlar yaa keyfinize bakın çok kafaya takınca sresten bişe olmuyo bu seferde..o yüzden relax :131:
bu arada canlarım yarın gece 12ye kadar sinameki kürünüzü yapabilirsiniz esmerkraliçe sen dün yaptıydın ama demi
olmadı haftayaki kozmiğe uyarsın bi hafta olmadan gene günü gelecekmiş haberin olsun
evet ben dün yapmıştım olmadı mı yani benim
oleyyayy bnm kafa gitmiş valla bugünlerde birazcık hastayım da :2:
oldu şekerim seninkide oldu 7si 9u arasıydı unutmuşum
bende bilmiyorum canım ama gene p.tesiye salıya denk gelir heralde
oleyy
haftaya hangi günler acaba :44:
3. kürde başarıyla tamamlandı