- 26 Ağustos 2012
- 5.277
- 30
canım saçlarının ne çok ihtiyacı varmış demek..emiyor bence ve buda çok iyi bişi bu arada uygulamalarını atrırdığında yada devam ettiğinde zamanla rayına oturacaktır merak etmekızlarr merhabaaa
7 aralık akşamı 4. defa sinameki bephanten bal karışımını uyguladım ve sarımsaklı ballı bephanten li şampuanı kullanmaya devam ediyorum.gözle görülür bir uzama var gerçekten diplerden boyalı kısımlar yarım cm kadar uzamasına rağmen saçlarımın arkası baya uzadı.hatta dün akşam uçlarından yarım cm kadar kestim
saçımın tepelerinden çıkan yeni saçlarımda yaklaşık 8-10 cm olmuş (sinameki ve sarımsaklı şampuandan önce görünürde yoktular) anten gibi tepemde kabarıyorlar hatta
ben biraz abartıp gliss sıvı saç kreminin içine de bir ampul kırdım bephanten hani saçlarımı biraz daha onarsın diye saçlarımı taramadan önce tarağa biraz sıkıp öyle tarıyorum ama saçlarım ilk yıkandığı gün yumuşacık olurken ertesi gün hiç düzleştirme vs. yapmadığım halde sert oluyor o yumuşaklığı kalmıyor suyunu çekmiş te kurumuş kalmış gibi anlayamıyorum :26:
benim de 3.haftam şuan saçlarım resimdeki kadar bakalım sonra nolucak offff kestiricek ne vardı sanki
5. 6.küre geldiğinde etkiyi hissetmeye başlıcaksın canım ama arada gene foto ekle emin ol daha iyi yorumlar yapıcaz..