- 26 Ağustos 2012
- 5.277
- 30
xAyx teşekkür ederim... Ya aslında ilk tur altı kez yapmıştım..bıraktım ,sonra iki hafta ara verdim ve kürü tekrar düzenli yapmaya başladım.. Yani bu ikinci tursa ilk dört kür uyguladım... Dört kür daha yapınca sekiz kürüm tamam olacak ..o zaman şöyle yapayım sekiz kürü yapayım iki hafta dinlendireyim sonra sekiz kür mü yapayım ?? Ne dersin ??
Yani sekiz kür +dinlenme+dört kür + dinlenme mi
Yoksa sekiz kür +dinlenme+sekiz kür + dinlenme olarak devam edeyim mi ??
Canım kusura bakma , ne yapayım şu yanık saçları düzeltmem ve uzatmam lazım çok önemli benim için teşekkür ederim...
canım ikimizin de durumu aynı bende ööle sayısız filan yapardım ama şimdi uyumlu gidiyorum 5.kürümü yaptım geçen gün..
şimdiden kendime bi takvim ayarıda çektim 8kür+ 2 dinlenme 8kür+ 2dinlenme şeklinde götürüp mart başında kurtuluyorum
bide sinameki tereddüt yaratmıyor dier uygulamalar gibi o yüzden çekinmeden yapıcam hem saçlarımıda topluyo düzleştiriciden filanda uzağım bu sıralar..bence sende ööle yap kış boyuna bu şekilde yapalım bahara rahatız ohh mis gibide saçlarımız olur..bu arada ben uçlara onarıı bişiler bakıyorum canım bulduğum an haber ederim sana sende kullanırsın..hepsi şifa olsun inş bize