anladım canım evet tarife göre yapıyodum artık senin dediğin gibi yapiym tşk ederimcanım slm..
büyük ihtimal tarifteki ölçüyle yapıyosn o çok fazla oluyo evet şööle diyim sana sinameki otunu kaynatacağın zaman bi tutam attın ya suyunu sonra ekle otu ıslatacak ve birazcık geçecek şekilde olsun yani göz ayarı..yaklaşık 2-3yemek kaşığı olursa iyi olur öbür türlüsü hem fazla hemde yazık oluyo..umarım anlatabilmişimdirçünkü bnmki göz ayarı genelde
anladım canım evet tarife göre yapıyodum artık senin dediğin gibi yapiym tşk ederim
anladım canım evet tarife göre yapıyodum artık senin dediğin gibi yapiym tşk ederim
yapa yapa öğrencem artıkrica ederim arkadaşım..
zaten zamanla seninde bi göz ayarın olur ben sana ölçü yazayım derken bile zorlandım
ama bir iki uygulamadan sonra sana ne kadar yetecek ayarlarsın onu..
Baya dökülüyordu dökülmesi azaldı az da olsa gürleşme var saçımda.Bir ay önce kestirmiştim yaklaşık 2 cm falan uzadı. Normalde benim saçım en fazla ayda 1 cm falan uzuyor. 3 haftadır da kür yapıyorum bu pazar 4. kürümü yapcam.
Hazır saçımı düzeltmişken ekleyim dedim :)
Eki Görüntüle 567469
nihayet malzemelerim geldi ama bu sinameki yapraklari normalde kucuk mu bana getirilenler yaklasik 3-4 cm kadar normalde boylemi arkadaslar?
canım hadi gözün aydın başla bir an evvel.. :)
evet ot ööle ama önemli olan o değil zaten suyunu kullanıcaz canım boşver
hadi kolay gelsin..
yaptim canim simdi :) sari renke bir sivi oluyor degilmi ? surdum simdide ders calisma zamani :) ama annem bephaneteni bulamamis yani firsati olmamis kuzenime aldirtirim onuda bir de e vitaminin fiyatlari ucmus burdaonuda tr den aldirtmaliyim bir suru yag da almis sagolsun annecigim :) 2 ay sonra sonuclari resimli gosteririm insallah :)
evet canım sarımtrak bi renk oluyo..
bepanteni zaten ekstra olarak sölemiştim biliyosn kürün kesinlikle olması gereken malzemelerinden değil..
yağlarını da güzellce kullan bekliyoruz fotoları :)
alabilirsin tabi saç yapısı tabaka tabaka olduğu için bir müddet bakımın içeriğini içinde barındırır zaten o yüzden diyorum iki farklı bakım arasında ara verin diye ilkinin etkisi bitsin diye yoksa saç ve saçlı deri tepki verebilir
Öncelikle konu başlığını açıp bizleri bilgilendiren kontess arkadaşımıza teşekkür ederim.. Kendim ettim kendim buldum misali o güzelim saçlarımı açtıra açtıra mahvettim omuzlarımda kestirdim..bi de üstüne o yıpranık saça bakım olsun diye Brezilya fönü yaptırdım ,saçlarım yandı ki ne yanma(( dipten üç parmak sağlıklı uçları çalı süpürgesi gibi..uzun zamandır bu başlığı takip ediyorum ama bi türlü uygulayamamıştım...iki ay önce başladım altı kür yapabildim...ona rağmen uzadı düzenli yapamamıştım ..şimdi düzenli yapmaya başladım ,dört kür uyguladım henüz..saçlarım o düzensiz yaptığım dönemde iki cm.uzadı..çok mutlu oldum çünkü benim saçlarım için 2 cm mucize.. Tekrar teşekkür ederim sabırla uygulamaya devam edeceğim .. Sonuçları yazarım..
Kontesse ve bu kürü uygulayan arkadaşlara bir iki soru sormak istiyorum,bilgilendirirseniz çok sevinirim...
Sekiz kür uygulama +iki hafta dinlenme+dört kür uygulama +dinlenme olarak uygulayacağım yine bu topicte yöntemi bu şekilde uyguladığını söyleyen arkadaşlar vardı .. Küre bu şekilde devam edeyim mi ?siz nasıl uyguluyorsunuz?saç belli bir süre sonra bu küre alışır mı bu durumda ne yapmalıyız ? Teşekkür ederim ...
canım çok güzel çok sevindim memnun kalmana..daha devam et dediğimiz sürelerde saçını çok hoş onardığını filanda göreceksin..tesekkurler canim bu gun saclarim cok guzel gozukuyordu yumusacik parlak ohh ne alaa
bence dinlenme süresinde bakım amaçlı gibi olağından çok sık olmadan 2 3sefer yaparsın canım..bende dinlenme sürecinde o tip şeylere biraz daha ağırlık vermeyi düşünüyorum çok sık olmadan haftada bir iki kez yaparım yağ filan..kürle birlikte yapanlarda var bu tip şeyleri..birdee.. ben hindistan cevizi yağı aldım burda okumuştum haftada bir uygulanan birşey.. sinamekiye ara verdiğim zaman bunu uygulasam olurmu? ikisini uygulasam sorun olurmu?
Öncelikle konu başlığını açıp bizleri bilgilendiren kontess arkadaşımıza teşekkür ederim.. Kendim ettim kendim buldum misali o güzelim saçlarımı açtıra açtıra mahvettim omuzlarımda kestirdim..bi de üstüne o yıpranık saça bakım olsun diye Brezilya fönü yaptırdım ,saçlarım yandı ki ne yanma(( dipten üç parmak sağlıklı uçları çalı süpürgesi gibi..uzun zamandır bu başlığı takip ediyorum ama bi türlü uygulayamamıştım...iki ay önce başladım altı kür yapabildim...ona rağmen uzadı düzenli yapamamıştım ..şimdi düzenli yapmaya başladım ,dört kür uyguladım henüz..saçlarım o düzensiz yaptığım dönemde iki cm.uzadı..çok mutlu oldum çünkü benim saçlarım için 2 cm mucize.. Tekrar teşekkür ederim sabırla uygulamaya devam edeceğim .. Sonuçları yazarım..
Kontesse ve bu kürü uygulayan arkadaşlara bir iki soru sormak istiyorum,bilgilendirirseniz çok sevinirim...
Sekiz kür uygulama +iki hafta dinlenme+dört kür uygulama +dinlenme olarak uygulayacağım yine bu topicte yöntemi bu şekilde uyguladığını söyleyen arkadaşlar vardı .. Küre bu şekilde devam edeyim mi ?siz nasıl uyguluyorsunuz?saç belli bir süre sonra bu küre alışır mı bu durumda ne yapmalıyız ? Teşekkür ederim ...
canım çok güzel çok sevindim memnun kalmana..daha devam et dediğimiz sürelerde saçını çok hoş onardığını filanda göreceksin..
bence dinlenme süresinde bakım amaçlı gibi olağından çok sık olmadan 2 3sefer yaparsın canım..bende dinlenme sürecinde o tip şeylere biraz daha ağırlık vermeyi düşünüyorum çok sık olmadan haftada bir iki kez yaparım yağ filan..kürle birlikte yapanlarda var bu tip şeyleri..
canım hoşgeldin aramıza..
bence 2.turuda 8 yap ama ara verip 3.tura mı başlıcaksın tekrar..