turplu suyu yapmıştım ben bana pek yaramamıştı turpun doğru olanını kullanmadım diye sanırım ama sinameki havada karada iyi geliyosinamekini öneririm bu arada turplu suyla elde ettiğin farkı önce sonra gibi yaparak bi fotoyla bizlere gösterebilirsen o şekildede yardımcı oluruz sana canım..
Kızlar sinemakiyi nasil uyguluyorsunuz ve kac günde bir. Dökülmeye de iyi geliyormu?
Kızlar sinemakiyi nasil uyguluyorsunuz ve kac günde bir. Dökülmeye de iyi geliyormu?
İlk sayfadaki ilk mesajımı bile okumamış...niye yaahuu
kontes hala devam ediyormusun kürü merak ettimmm:26:
çok gzl saçların var maşallahhhh
senin kinin yarısı kadar olsa razıyım yaaaa
ektra bişeyler yapıyormusun peki?
Kür ile elde ettiğim maksimum uzunluk; gerçi buna bi 5 cm daha eklemek lazım sanırım, kareye sığmamış çünkü.
2 hafta kadar sonrasında kestirdim ;
4 ay kadar sonra boya için gittim; 5 cm kadar kestirdim. Sonra yaz geçti, bitti.
Şuanki hal;
Bu fotoların çekildiği süre boyunca kürü hiç kullanmadım.
Kullanmıyorum zaten uzun zamandır.
Ama ilk fotoya kadar hep kullanmıştım.
İlk fotodaki saçlarına bayıldım, rengi de çok güzelmiş
Darısı başımıza :)
Giyim topiğime buyur, fikir verelim sana
Aynı çelişkiyi bende yaşadım bir süre..2 hafta turplu su uygulayıp sonra sinemakiye geçtim..
Uzatma için bir kıyas için henüz erken..
(Turplu su ile 15 günde 2 cm elde ettim)
Sinemaki ile farkı da bir ay sonra resimlerle kıyas yapacağım..Haftada bir cm elde edersem kesinlikle sinemaki derim.Yapması da kolay uygulaması da..
Turp haşlarken tam bir facia..
Ben bu işte yeniceyim..Top tecrübelilerde,onların fikirleri önemli..Gerçi saç yapısına göre kür belki farklı etki yapar ama denemekte lazım..
Kontess turp hiç denedi mi bilmiyorum ama benm tecrübem bu:)
(derken cevap gelmiş:) ()
turplu suyu yapmıştım ben bana pek yaramamıştı turpun doğru olanını kullanmadım diye sanırım ama sinameki havada karada iyi geliyosinamekini öneririm bu arada turplu suyla elde ettiğin farkı önce sonra gibi yaparak bi fotoyla bizlere gösterebilirsen o şekildede yardımcı oluruz sana canım..
Kür ile elde ettiğim maksimum uzunluk;gerçi buna bi 5 cm daha eklemek lazım sanırım, kareye sığmamış çünkü.
2 hafta kadar sonrasında kestirdim ;
4 ay kadar sonra boya için gittim; 5 cm kadar kestirdim. Sonra yaz geçti, bitti.
Şuanki hal;
Bu fotoların çekildiği süre boyunca kürü hiç kullanmadım.
Kullanmıyorum zaten uzun zamandır.
Ama ilk fotoya kadar hep kullanmıştım.
http://www.kadinlarkulubu.com/alisv...nleyemiyorum-yardim-edin-diyenlerbuyrunn.htmlgiyim topiğini bulamadım.başlığı neydi konunun?
tşk canım
Anladım canım o zaman hiç zahmete girmeyim Sinamekiye devaamm
Bende Sinamekeyi yapıcam canım aslında benim yaptığım normal saç bakımım var her hafta yaparım saçlarım sağlıklı da, düzleştiricide kullanmıyorum en son Ramazanda kestirmiştim saçlarımı dün kuaföre gittim hiç kırığın yok dediİnş. bu şekilde uzarr :) İnce telli olduğu için biraz zor ama :26:
Saçlarına bayıldımmmmmmmm maşallahhKaç yasındasın canım ?
olur olur, sen bozma moraliniisüpermişşşşşşş maşallahhhh kontesss
bayıldım şaçlarınaaaaa
aman nazar değmesinnnn
benim bu kadar uzaması içinnnnnnnn oooooooooooooo
çok kısa çünkiiiiii
Daha genç görünüyorsun canım :)
Öyle derler evetGenelde 19 sanıyorlar ama yüzümü görmeden bu sonuca vardığın için ayrıca tebrik ediyorum seni Bir de teşekkür ederim tabiki dee