Bende seni daha ufak zannetmiştim yanılmışım:)Öyle derler evetGenelde 19 sanıyorlar ama yüzümü görmeden bu sonuca vardığın için ayrıca tebrik ediyorum seni Bir de teşekkür ederim tabiki dee
Bende seni daha ufak zannetmiştim yanılmışım:)
Bu arada diğer resimlerine da hayran kaldım,imrendim..Maşallah diyorum daha da birşey demiyorum..
Darısı başımıza kızçeler:)
Nisan 30'a kadar 25 haftam var ,sonra sıcakalr filan diye ara veririm ,bakalım 8+2 hafta ile 2,5 turdan fazla yapmış olacağım bir aksilik olmaz ise;bakalım sonuç ne olacak?Sağolasın canım.
Aminnn inşallah
Evet ,haftada bir uyguluyorum şahsen ben,önerilere ayak uydurup..Bu kürü hafta 1 mi yapıyorsunuz kızlar ?
Nisan 30'a kadar 25 haftam var ,sonra sıcakalr filan diye ara veririm ,bakalım 8+2 hafta ile 2,5 turdan fazla yapmış olacağım bir aksilik olmaz ise;bakalım sonuç ne olacak?
Tahmin bile edemiyorum şu an ama:)
Tüm hevesim kursağımda kaldı oturdum ağlıyorum 15 dakikadır sinirden,şapşal sevgilimde moral vereceğine takılıyo şaş şaş,sana kızıp kestirdim eşek herif destek olsana :2:istedğinden daha da uzun olur bence hem ne güzel planını da yapmışsın canım kolay gelsin.. :)
Teşekkür ederim,sizinle paylamak bile güzel,dinlendiğimi,anlamaya çalışan birileri olduğunu bilmek..İyi ki varsınız kızlar :13:emine görümcen kendisine bakmadığından,kendisine bakan biri görünce kıskanmış da öyle demiş bence.Sen şevkini kırma,inanırsan saçların uzar. moralini bozarsan uzamaz. Tabi sana diyorum da ben çok mu iyiyim,yok ben de çok kırılganım ve bu aralar saçlarımla savaş halindeyim.Şekilsiz gibi geliyor bazen,bazen beni kötü gösteriyor gibi geliyor ama bazen de çokgüzel göründüğünü düşünüyorum,şevkimi de kırmıyorum. sinamekiye devam:) Bir de bu kürün yanında yumurta sarısı da uygulayibilirsin haftada bir kez.Ben çünkü arada yumurta da uyguluyorum.Ama kontes uygulamamış tabi,sen bilirsin.
Kızlar ben dün sinameki kürüne başladım. Ama saçlarım çok fazla döküldü:26:
Acaba ilk kez yaptığım için mi döküldü bu kadar:44:
Tüm hevesim kursağımda kaldı oturdum ağlıyorum 15 dakikadır sinirden,şapşal sevgilimde moral vereceğine takılıyo şaş şaş,sana kızıp kestirdim eşek herif destek olsana :2:
Kusura bakmayınnn ilk sayfayı haftalar önce okumuştum aklımda kalmamış. İlk 2 hafta döküyormuş. Şimdi tekrar baktımm
Ay utandım şimdi
Kusura bakmayınnn ilk sayfayı haftalar önce okumuştum aklımda kalmamış. İlk 2 hafta döküyormuş. Şimdi tekrar baktımm
Ay utandım şimdi
Kızlar ben bu kürü çok uzun zaman önce saçla ilgili bir sitede görmüştüm. 3 ay da uygulamıştım faydasını da görmüştüm sonra bu siteyi görünce burda bu topiği ara ara takip etmeye başladım.
Kontesin paylaşımlarını gördükçe de çok motive olmuştum, onun uzun saçlarını görünce ben de bir heveslendim
Benim saçlarım en fazla omzuma kadar gelirdi sonra ensemde kestirirdim yıllarca bu şekilde uzatıp uzatıp küt kestirirdim senede bir kere kestirirdim. Sonra saçlarımı hiç uzatmadığım için uzatmaya karar verdim 2 sene hiç kestirmedim ama saçlarımda aşırı bir farklılık olmadı omzumun 1-2 cm altına anca indi. Bu kür sayesinde biraz daha da uzadı önceden uzamayan saçlarım.Yine senede bir kere kestiriyorum uçlarından biraz alın diyorum ama hangi kuaföre gitsem saçlarım kötü olduğu için daha fazla kesersek iyi olur uçları çok yıpranmış diyor. Saçlarım ince telli ve çok cansız da görünüyor uzadıkça. Ben de kötü göründüğü için kabul ediyorum. Ama şunu farkettim senede bir kere uçlarından aldırmama rağmen saçlarımın boyu hep aynı oluyor. Kestirince omuz hizzasına geliyor pişman oluyorum her seferinde ve bu küre başlıyorum 3 ay uyguluyorum sonrasında bırakıyorum ve 1 senede saçlarım dirseğimle tam omuz hizzasının ortasına kadar uzuyor. Sonra yine kestiriyorum yine omuz hizzasına geliyor uçlarından aldırınca bu şekilde saçlarım hiç uzamıyor kestirmeyim diyorum ama çok kırık olunca dayanamıyorum. Acaba saç ömrüm mü kısa belli bir uzunluğa gelip kaldığı için mi öyle oluyor. Bende kalçama kadar uzun saçlarım olsun istiyorum hayatımda hiç o kadar uzun saçım olmadı çünkü. Yani boşa heveslenmeyim mi uzun saçlar için, yapısı öyle olduğu için uzamaz mı? Bir de o kadar uzun saça sahip olanlar ne kdar sürede uzattınız merak ediyorum. Yani 2-3 sene hiç kestirmediniz mi?
Kızlar ben bu kürü çok uzun zaman önce saçla ilgili bir sitede görmüştüm. 3 ay da uygulamıştım faydasını da görmüştüm sonra bu siteyi görünce burda bu topiği ara ara takip etmeye başladım.
Kontesin paylaşımlarını gördükçe de çok motive olmuştum, onun uzun saçlarını görünce ben de bir heveslendim?
evet saça makasın değmesi bazen iyidir birden uzar saç kendini bırakır ama şuda var saçı neye alıştırırsan ööle gidiyo en basiti 2günde bi yıkıyosan saç devamlı onu ister 3.gün olduğunda kirlenip yağlanır pis gözükür..o yüzden fazla kestirmeye alıştırma uzunca bi süre kendi haline bırak kırık bile olsa yapma bunu çünkü kestirince yapma gereği duyuyosn saçı ve bu sefer iyice kırılıyo onun önüne geçemezsin kestirmekle ama dediğim gibi bi süre kendi haline bırak kürünüde güzelce yap kontesin ilk sayfada paylaşmış olduğu gliserinli bakımınıda yap uçlara inşallah istediğin gibi bi sonuç alırsın canım..bu arada bnm saçımda uzundur ama en son ne zaman kestirdim hatırlamıyorum ama şu ekstra yapılan kürlerle filan uzamayı hızlandırıyorz..ama dediğim gibi epey bi zaman geçmişki saçımı ne zaman kestirdiğimi unuttumbence sende unut kestirme hiç o zaman farkı görürsün canm..