Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Gliserinli bakıma bir el at istersen,kontes onardığını söylemişti daha önce..
Benim tüm saç kesilince kırık mırık kalmadı,gerçi saçta kalmadı ya
kozmik bakıma inanıyorum ben ,daha doğrusu insanların lunatik olduğuna,aydan etkilendiğine..Dolunay zamanı o kadar gergin oluyorum şu bu bir sürü nüans işte..
Sağlık sektöründe çalıştığım içinde gıdaların etki mekanizması ve zamanları olduğunu biliyorum..
Hergün için ayrı bir bakım önerisi olması normal etkili olan gıda türüne göre öneride bulunuyor..
Ağda için verdiği zamanlarda işe yarıyor ben kardeşimde denedim azalıyor,ben lazerle kurtulduğumdan kendimde deneme şansım olmadı..
Saç içinde dinlendir dediği günleri baz alıyorum,birde yağ günlerini..Sinamekiyi yağ günlerinin etkin olduğu fazda yapmaya çalışıyorum,eğer o günü kaçırırsam vitamin etkiliğinin yoğun olduğu günleri tercih ediyorum..Etkili olacağı kanaatindeyim ama dur bakalım..
Birde kesim için uygun tarihler veriyor ara sıra az da olsa kesin uzamasını hızlandırır diyor ama benim kesebileceğim kadar yok henüz cesaret etmedim lakin,kürü uygulamaya devam edecem,8+2 lik 2 seri yaptıktan sonra yakın verdiği ilk tarihte şekil verdireceğim,zaten az da olsa kesilmiş olacak,bir taşla iki kuş :)
Bu arada evet yamayı unutmuşum,günler herkes için aynı,ay dönencesine göre burçlardan bahsediliyor,yani kişinin burcundan değil:)

Son düzenleme:

canımm teşekkürler bende iyice takip ederim o zaman aslında ilk duydum inandım ama üşendim sanırım neyse kürü ona göre uygulayarak başlayayım işe..bu arada kontesin verdiği gliserin uygulamasını yapıcam alışverişe çıkmayı bekliyom malzemelerimi alır almaz başlıcam bende.. :) gliserinsiz yapamıyorm ztn el kremim bile gliserinli olmazsa olmuyo yani başkası kurtarmıyo saçımada ii gelicek inanıyorum..sende arada foto ekle kürlerini yaptıkça canm

2 günde bir bak yakalarsın zaten uygun tarihi ona göre yaparsın ,yine haftada bir değişen tek şey günü sen değil ay seçecek..Geri kalan prosedür aynı zaten..
Dene zaten gliserin yağıda 5 lira birşey su ve bebe yağı zaten fix vardır evinde:) Ekimde bir tane çekmiştim ama o çok belli olmuyor yanlış açıdan çektim sanırım..Artık iyice öğrendim yarın bir resim daha çekerek başlaycağım..8. kürden sonra öncesi sonrası durumu yaparız:)Fikirlerinize başvurmak bana da iyi gelecek hem:)

evet evet onun için söledim aslında..hani belki sen farkedemezsen çünkü insan gözünün önündekine dikkat edemiyo ya hani o hesap ama muhakkak uzar bizlerde burdan sana söleriz hem o biçimde moral olur son gaz devam edersin :))

bende şimdi sahalara geri döndüm şu iki üç ay yoğunlaşıyorum saçıma kozmik olaylarada gricem bi kere istediğim hale getirip bırakıcam sonra nolursa olsun ööle kalıcak o saç

kontesm sen şu ilk sayfada sölediğin sarmısaklı şampuan ve sinameki işiyle istediğin saçlara ne kadar zamanda ulaştın bende ona göre biraz tempo katarak devam ediyim bakımlarıma

İnşallah en kısa zaman diliminde arzuladığımız saçlara kavuşuruz hepimiz..Allah'ım sen konuyu biliyorsun.Amin.

İnşallah en kısa zaman diliminde arzuladığımız saçlara kavuşuruz hepimiz..Allah'ım sen konuyu biliyorsun.Amin.

AMİN.. valla ben tırnaklarımı uzatmayı çok istiyodum şöle güzel törpülenmiş şekilli olsun fln çünkü genelde kırılırdı uzatamazdım hepsini bi kerede onu hallettim çok şükür istediğim hale geldiler..şimdi de saçım uzun aslında ama bide şöle tam istediğim gibi belime getirsem tamam sonrası onlara özen gösterme ve bakım kısmı olacak ztn..

Senin için saç bandıyla saça dalga yapma videosu ekledim emine.ben bir türk kızının yaptığı videodan izlemiştim ama onu bulamadım,ama zaten bu da aynı şeyi gösteriyor.umarım yararlı olur
Trade Secrets - How to curl your hair using a Bohemian headband - YouTube

aaa merak ettim bi bakıyım dedim saçı kuruyken yapmış ıslakken yapılıyo sanmıştım neyse yıkadıktan sonra biraz kurumasını bekleyip nemli şekilde yaparım güzel sonuç ama teşekkürler paylaşım için.. :)

Çok teşekkür ederim:)ilk kez görüyorum ama çok hoş,şimdi saçım anca o bantla tutacak kadar yapılmaz ama uzasın mutlaka kullanacağım:) Çok şey öğren,yorum kk sayesinde :13:
Bu arada saçımı yıkadım,resimde çekmiş bulunuyorum..8. kür bitincede ekleyip kıyas yaparım.İkiside saç ıslakken olacak,suyu alınmış hali.Kurutmadan şekil vermeden ,daha sağlıkla gözlemlemek için hatta unutmazsam aynı kıyafeti bile giyebilirim:)

Ben saçlarım ıslakken yapmıştım,aslında o zaman daha sevimli dalgalar oluyor.Islak veya nemli saç daha iyi şekil alıyor sanki.

Bende eski sayfaları da okuyorum kim ne demiş nasıl sonuç almış diye tırtıklıyorum işte:)Görünce beğenmeden geçmek istemedim gerçekten maşallah kontesçim:)
Öyle gördükçe işaret verin bana da kaydedeyim özlem gidereyim.bende kalmadı o fotolar,pc değişti
kontesm sen şu ilk sayfada sölediğin sarmısaklı şampuan ve sinameki işiyle istediğin saçlara ne kadar zamanda ulaştın bende ona göre biraz tempo katarak devam ediyim bakımlarıma

1. foto ile 2. foto arası 3 ay işte canım
Sonrasında kestirdiğim için sürekli başa döndüm.
O yüzden kesin şu kadar zaman diyemiyorum sonrası için

olsun canımcım ztn normal bekleme süresinden daha az sürmüş işte..o saçların normalde 5 6ayı bulur o hale gelmesi ama 3aya indirmişsin ne güzel bende başlayım bakalım..

Daha önce bu Kürü uygulamıştım ..
Tekrar başlamak istiyorum :)
Ama Turplu suyla Sinameke arasında kaldım..
Sizce hangi kür daha iyi ?

Aynı çelişkiyi bende yaşadım bir süre..2 hafta turplu su uygulayıp sonra sinemakiye geçtim..
Uzatma için bir kıyas için henüz erken..
(Turplu su ile 15 günde 2 cm elde ettim)
Sinemaki ile farkı da bir ay sonra resimlerle kıyas yapacağım..Haftada bir cm elde edersem kesinlikle sinemaki derim.Yapması da kolay uygulaması da..
Turp haşlarken tam bir facia..
Ben bu işte yeniceyim..Top tecrübelilerde,onların fikirleri önemli..Gerçi saç yapısına göre kür belki farklı etki yapar ama denemekte lazım..
Kontess turp hiç denedi mi bilmiyorum ama benm tecrübem bu:)
(derken cevap gelmiş:) ( )

Son düzenleme:

turplu suyu yapmıştım ben bana pek yaramamıştı turpun doğru olanını kullanmadım diye sanırım ama sinameki havada karada iyi geliyo sinamekini öneririm bu arada turplu suyla elde ettiğin farkı önce sonra gibi yaparak bi fotoyla bizlere gösterebilirsen o şekildede yardımcı oluruz sana canım..

Ben de aslında saçlarıma bir türlü şekil verememekten şikayetçiyim. mesela kontes senin saçlarındaki uzamayı göstermek için koyduğun fotoğraftaki saçlarına o kadar imreniyorum ki...Benim saçlarım çok şekilsiz,ve beni olduğumdan çok daha çirkin gösteriyor gibime geliyor.Bir stil danışmanı falan lazım bana,ne yapmam gerektiğini,nasıl bir saç şekliyle hoş görüneceğimi vs hiç bilmiyorum...

Bir de güzel giyinmeyi de bilmiyorum,ne yapsam alımlı bakımlı görünemiyorum bir türlü aslında...Ne yapıcam ben...Akıl verin bana kızlar....

Son düzenleme:

Giyim topiğime buyur, fikir verelim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…